Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:12 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:12 Michael Siglain: "E történet végéhez értünk, nem az éra végéhez." 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:30 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:30 - Charles Soule mindig is úgy gondolta, hogy a sztori Marchion Ro története. - Cavan Scott a jövőhéten megjelenő Finálé képregényről: megtudjuk majd, hogy Keeve Trennis miképp lesz egyike az Elveszetteknek! (ha jól emlékszem Dooku a 20. tag, aki elhagyta a Rendet) 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Reméltem, hogy 2026-ra is bejelentenek egy Köztársaság Fénykora regény címet. Egy olyat, ami független az eddigi három fázistól. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Nem tudjuk min dolgozhatnak most a háttérben. De én annyira nem bánom, hogy most van egy korszakváltás a regények terén. Ezért addig elég komolyan a köztársaság fénykorán volt a hangsúly. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban (szerkesztve) Számítottam rá, hogy nem igen fognak bejelenteni könyveket, most lett csak vége a 3. fázisnak. Na jó, talán a Broken Blade említve lehetett volna, de úgy néz ki, hogy még nincsen annyira előrehaladott állapotban. (Meg szerintem picit spoileres lenne az egyik könyv, ha már most beszélnének róla, majd októberben. ) De amúgy biztos, hogy vannak tervek további tartalmakra. Majd idővel kiderülnek. Szerkesztve: 14 órával korábban - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.