Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Holnap elkezdődnek kedvenc őrült régészünk új kalandjai, amely a Birodalom Visszavág után fog majd játszódni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Ez nem mehetne a többi Aphra-hoz? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez nem mehetne a többi Aphra-hoz? Ugyanolyan új sorozat, mint a Star Warsv2, új íróval és rajzolóval. Az Aphra topikban írta valaki, talán Sky, hogy nyissunk neki újat. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Az első történetszálban Vaale gyűrűit fogják keresni, és feltűnik Ronen Tagge is. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Ma elolvastam az első füzetet. Volt egy jó kikacsintás újra a régmúltra, és érdekes ún karaktereket vezetett be Aphra ismerősei közé. Úgy tűnik Aphra újra visszatér a régészkedéshez( @Bence1997 örülünk?). A rajzok pedig talán a legszebbek amiket eddig Star Wars képregényben láttam. Kiváncsi vagyok hogy Ronen Tagge lesz-e a sorozat antagonistája hosszútávon. Sajna nincs Triple Zero Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 1 perccel korábban, Iqvi írta: örülünk? Jupiiiiiiii. Na, érdekes lesz ez a sorozat. Már alig várom, hogy elkezdjem én is. Egyelőre még nem kezdtem el az idei képregényeket, a COVID meg még jobban lelassította az érkezésüket. Na de a közeljövőben már tényleg belekezdek ezekbe. Lehet már a hétvégén. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ma elolvastam az első füzetet. Volt egy jó kikacsintás újra a régmúltra, és érdekes ún karaktereket vezetett be Aphra ismerősei közé. Úgy tűnik Aphra újra visszatér a régészkedéshez( @Bence1997 örülünk?). A rajzok pedig talán a legszebbek amiket eddig Star Wars képregényben láttam. Kiváncsi vagyok hogy Ronen Tagge lesz-e a sorozat antagonistája hosszútávon. Sajna nincs Triple Zero Lehet, hogy később Triplazéró is visszajön. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. 11 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Lehet, hogy később Triplazéró is visszajön. Hát tekintve hogy a feje még megvan, újraépíthetnék. Én nagyon bírtam az első sorozatban. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Triplazéró tudata tulajdonképpen abban a több száz éves mátrixban van, amit még Aphra bányászott elő. Tehát igazából ha maga a droid meg is semmisült, bármikor belerakhatják egy másikba. Ez szöget ütött a fejemben, ha tényleg több száz éves, akkor lehet, hogy szerepelni fog valamelyik High Republic-történetben is? 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. 14 perccel korábban, Whill írta: . Ez szöget ütött a fejemben, ha tényleg több száz éves, akkor lehet, hogy szerepelni fog valamelyik High Republic-történetben is? Üdv jedi mester, a nevem 0-0-0, vagy ha úgy tetszik Tripla Zéro. Szakterületem az etikett, kommunikáció és a kínzás. Ön pedig, meg, fog halnnnnniiiii! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Az író elmondta, hogy a következő történetszál nagyon ijesztő és fura lesz. Többet nem mondhatott. (öcsém most komolyan, mik ezek a titkolózások? ) 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Várjuk szeretettel. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Az író elmondta, hogy a következő történetszál nagyon ijesztő és fura lesz. Többet nem mondhatott. (öcsém most komolyan, mik ezek a titkolózások? ) Visszatér Tripla Zéró. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. (szerkesztve) Ma olvastam a 2. számot, volt azért abban is parafaktor. Ha a következő számok ezt csak fokozzák akkor szép kis sztori lesz Szerkesztve: 2020. Július 25. - NorbiLordi 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 31. Hozzászólás ideje: 2020. Július 31. Szép, nem is tudtam, hogy ilyen képregény is nyerhet valami díjat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 23. (szerkesztve) Most olvastam, hogy Aphra 2 évvel a klónháború kitörése előtt született. Tehát amikor először találkozunk vele, 24 éves. Most ebben a történetben 27 éves. Chloe Bennet 28 éves. Egy Post-ROTJ Aphra? Csak szólok. Szerkesztve: 2020. Szeptember 23. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 23. 45 perccel korábban, Bence1997 írta: Chloe Bennet 28 éves. Egy Post-ROTJ Aphra? Csak szólok. Elképzelhező hiszen Spoiler a Galaxy's Edge képregényben van egy visszaemlékezés a harminc évvel ezelőtti eseményekre Dok Ondar szemszögéből ahol szerepel Aphra és még a droidok is. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Egyre jobb ez a sorozat, az Engine Job sztoriszál egyértelműen a jobb Aphra történetek közt van. Végre újra a régészkedésen van a hangsúly. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Hova tűnt a sorozat elején Triplazéró és BT? Hisz még maradt belőlük valami. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 30 minutes ago, Darth Revan9 said: Hova tűnt a sorozat elején Triplazéró és BT? Hisz még maradt belőlük valami. Nem tudom, lehet előkerülnek majd még. Én úgy a 7-8 számig olvastam, ott nem voltak még benne. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. 12 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem tudom, lehet előkerülnek majd még. Én úgy a 7-8 számig olvastam, ott nem voltak még benne. Ezt sajnálom egy kicsit. Ha már egyszer a legutolsó történetszálat ők is túlélték és maradt belőlük valami, akkor lehetne szerepeltetni őket. De még tart a sorozat. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. 15 minutes ago, Darth Revan9 said: Ezt sajnálom egy kicsit. Ha már egyszer a legutolsó történetszálat ők is túlélték és maradt belőlük valami, akkor lehetne szerepeltetni őket. De még tart a sorozat. Szerintem még bőven előkerülhetnek a jövőben. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. Hozzászólás ideje: 2021. Október 12. 17 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem még bőven előkerülhetnek a jövőben. Remélem, így lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Doktor Aphra Fortune and Fate Nos, ez egy újabb, nagyszerű Doktor Aphra történet volt. Na így kell olyan Star Wars történetet írni, melyben nincs Erő-használó, nincs fénykard és mégis zseniális. Elejétől a végéig nagyon élveztem. Volt benne kaland, misztikum és minden egyéb. A káosz és az árulás mindig jó váratlan fordulatot hoz a történetbe. Chelli Aphra pedig mindig fantasztikusan kivágja magát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. A Doktor Aphra 9. számában Domina Tagge utalást tesz arra, hogy keményen megdolgozott azért, hogy bevezesse a vállalatot ebbe az évszázadba. Lehet, hogy a Birodalom felemelkedésekor évszázadváltás történt? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. 1 hour ago, Darth Revan9 said: A Doktor Aphra 9. számában Domina Tagge utalást tesz arra, hogy keményen megdolgozott azért, hogy bevezesse a vállalatot ebbe az évszázadba. Lehet, hogy a Birodalom felemelkedésekor évszázadváltás történt? Hát ha olyan az in-universe naptár a star wars-ban akkor simán elképzelhető. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 2. On 10/11/2021 at 7:58 PM , Darth Revan9 said: Hova tűnt a sorozat elején Triplazéró és BT? Hisz még maradt belőlük valami. Nem tudom követed-e még a képregényt, de újra szerepelnek benne. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 2. Hozzászólás ideje: 2022. November 2. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem tudom követed-e még a képregényt, de újra szerepelnek benne. A legújabb füzeteket nem nézem. Csak akkor tudok foglalkozni Aphárval, ha munkaanyagot kapok. Azaz legközelebb a második sorozat harmadik gyűjteményes kötete, a Fejvadászok háborúja szál kerül majd a kezembe. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 5. Hozzászólás ideje: 2022. November 5. Vissza Aphrához. Egy jó kis kincskereső kaland a káosz úrnőjével. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.