Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve A Star Wars Jedi Temple Challenge a Disney+ helyett a Star Wars Kids csatornán fog debütálni. Első rész jövő hét szerda.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve Szerző 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Star Wars Jedi Temple Challenge Ehhez most érkezett egy előzetes.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve Tök jópofa és a kivitelezés is jónak tűnik. A gyerkőcök imádni fogják.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve Én elsőre azt hittem, hogy ez Bence kvíze. Lehet, hogy belenézek.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve 2 perccel korábban, Adrián írta: Én elsőre azt hittem, hogy ez Bence kvíze. Lehet, hogy belenézek. Titokban ő Ahmed Best, csak megtanult magyarul, és ezért jönnek be a jóslatai.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve Szerző 1 órával korábban, Adrián írta: Én elsőre azt hittem, hogy ez Bence kvíze. Lehet, hogy belenézek. Ha a saját kvízem lenne, a megfelelő topikban látnád. De köszi amúgy, adtál egy ötletet.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 27.5 éve Kiskoromban ment egy hasonló műsor a tv-ben, valami Elveszett Templom vagy ilyesmi volt a címe, akkor nagyon szerettem. Ez az előzetes alapján nagyon igényesen kidolgozott és hangulatos vetélkedőnek tűnik, ráadásul Ahmed Best vezeti, akit én nagyon bírok, szóval én mindenképp megnézem.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 28.5 éve 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ha a saját kvízem lenne, a megfelelő topikban látnád. Jobb oldalt, az utolsó aktív topikok menü pontnál láttam, szóval a sajátodra asszociálódtam. 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: De köszi amúgy, adtál egy ötletet. A licencjog engem illet. Amúgy nem Ahmed Best adta az ötletet? Szerkesztve: 2020. Május 28.5 éve - Adrián
Hozzászólás ideje: 2020. Május 29.5 éve Cavan Scott is részt vett a Show készítésében. Plusz meg van Ahmed Best karakterének is a neve is: Kelleran Beq mester.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 29.5 éve Akkor teljesen ingyenesen elérhető lesz a teljes show a youtubeon?
Hozzászólás ideje: 2020. Június 10.5 éve Az első és második rész. Szerkesztve: 2020. Június 10.5 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2020. Június 10.5 éve Az első rész kis történetében szereplő Wishan "mestert" is vissza kellene írni ebbe a Jedi képző műsorba, hogy megtanulja: "There is no try"
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.