Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Luke-ot a tudás és az apja példája mentette meg attól, amitől kellett. Persze az se volt mellékes, hogy hitt a faterban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. (szerkesztve) Igen, és az apja intő példa volt arra, hogy mire "képes" a sötét oldal Mondhatjuk úgy is, hogy Luke más kárán tanult. Szerkesztve: 2006. Május 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. (szerkesztve) Igen, és az apja intő példa volt arra, hogy mire "képes" a sötét oldal Mondhatjuk úgy is, hogy Luke más kárán tanult. Szerintem Luke-nak fogalma se volt róla, hogy járt Vader. Maximum akkor sejthetett meg valamit, amikor ő is dühből támadt az apjára. Kétlem, hogy látta volna az EP1-2-3 részeket. Szerkesztve: 2006. Május 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hát azért a kilógó drótokból sejthette, hogy valamikor az apja is elveszthette a kezét valószínűleg egy fénykardtól, és valószínűleg azt vagy egy Sith, vagy egy Obi-Wan Kenobi forgatta. Neki meg már gépkeze volt, szóval mondhatjuk, hogy sejtette, hogyan járt az apja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hát azért a kilógó drótokból sejthette, hogy valamikor az apja is elveszthette a kezét valószínűleg egy fénykardtól, és valószínűleg azt vagy egy Sith, vagy egy Obi-Wan Kenobi forgatta. Neki meg már gépkeze volt, szóval mondhatjuk, hogy sejtette, hogyan járt az apja. Nem ezt írtam egyel lejjebb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Nem, te a dühből végzett támadást hoztad fel példának, én meg annak az eredményét De votlaképen ugyan arról beszélünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hát, szóval, én egy kicsit általánosabban gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hát, szóval, én egy kicsit általánosabban gondoltam Tudom. De ettől még szerintem az igaz, hogy Luke semmit nem tudott az apja előéletéről, csak annyit, hogy sith lett. Tehát valamit rosszul csinált. De hogy képes legyen magát a fater helyébe képzelni, az képtelenség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Nekem rémlik valami olyasmi, mintha Yoda mester azt mondaná Luke-nak, hogy türelmetlen, akár az apja. Obi-Wan is regélt ezt-azt, ebből már némi kép kialakulhatott róla. Palpi őt is át akarja csábítani a sötét oldalra, mint az apját (Te is mint az apád, a szolgám leszel). Mindketten remek pilóták. Luke-nak nem olyan nehéz egy kevés párhuzamot találnia a sorsuk között Főleg, hogy kutakodik a lelki világában is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Kétlem, hogy látta volna az EP1-2-3 részeket. Talán jobb is hogy nem látta. Aligha tudná hova tenni Obi "inkább gép mint ember... eltorzult és gonosz" szövegelését anak fényében, hogy három végtagját ő csapta le, a jobb karját pedig pontosan OBI VÉDELMÉBEN vesztette el. Hm. Amikor Vader elszórta a kezét akkor azért vehemenskedett, hogy Obit védje. Amikor Luke elszórta a sajátját, azért ment oda hogy Hant meg Leiát meg Csubit védje. Végső soron mindkettő a barátjáért/barátaiért áldozta a mancsát... ez a párhuzam volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Talán jobb is hogy nem látta. Aligha tudná hova tenni Obi "inkább gép mint ember... eltorzult és gonosz" szövegelését anak fényében, hogy három végtagját ő csapta le, a jobb karját pedig pontosan OBI VÉDELMÉBEN vesztette el. Kicsit elfogulatlanabbul, ha kérhetném... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 28. Már én is készültem beírni, hogy nem kéne már tényleg mindent Obi-Wan nyakába varrni, ami Anakinnal történt. Ez már azért bőven túlzás. Még jóó, hogy nem fogjuk mindjárt rá arra a szemét Obi-Wanra, hogy Anakinnak nincsen apja. Sőt, Obi-Wan a kizárólagos okozója annak, hogy Anakin rabszolgának született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Jól van na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Én is megnéztem hétvégén, az 1-3 részeket. Döbbenetesen jók együtt! Monumentalitásban mindent üt, és sok helyen új stílust teremt. Megint csak jól mixelt Lucas bácsi. Meg merem kockáztatni, ezek a filmek is hatalmas klasszikusok lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Mi az hogy lesznek?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) Mi az hogy lesznek?! Már most is azok rajongói körökben. Sőt, szélesebb rétegek számára is. Összeért a hat film. Ma már ha SW emlegetnek, nem három, hanem hat rész ugrik be az embereknek. Szerkesztve: 2006. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szégyellem, de még mindig nem láttam a hat filmet egy huzamban.Meg tudnám nézni, de meg akarom várni hogy az EpI meglegyen eredetibe, mert az csak dvd-ről másolva van meg. Annyit még elárulok, hogy az EpVI dvd megjavult, mert megtisztítottam egy univerzális harisnyával.Köszi Dszéjt a tippet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Annyit még elárulok, hogy az EpVI dvd megjavult, mert megtisztítottam egy univerzális harisnyával.Köszi Dszéjt a tippet! Nincs mit, örülök, hogy használt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. (szerkesztve) Találtam egy jó lis videot Youtube-on ami valamennyire kapcsolódik a témához de főleg a 4-5 ről szól (Kivágott jelenetek és kulissza cuccok régről) érdemes megnézni : http://www.youtube.com/watch?v=y22kkHBEndk&NR Szerkesztve: 2006. Október 14. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Idővel teljesen összeérnek . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. (szerkesztve) Idővel teljesen összeérnek . Nálad még nem értek össze? Az EPIII brilliáns láncszem! A kulcs. Remekül köti össze a két éra történéseit, nagy szerepe van az egység megteremtésében. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Nálad még nem értek össze? Az EPIII brilliáns láncszem! A klucs. Remekül köti össze a két éra történéseit, nagy szerepe van az egység megteremtésében. Úgy értem azok, akik most süldő korúak, azoknál nem fog akkora gebaszt okozni, hogy a 6. és az 1. rész között felnőtt egy generáció, minimum. Szóval akiket ez most zavar kihalásra vannak ítélve . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Igazad van... Engem nem zavar, mégis kihalok egyszer. Egyébként az lesz majd a szép világ. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Most belegondoltam, hogy ha ne adj isten megfertőzöm majd egyszer a lehendő köjkeimet is az SW-vel, ők is itt vagy más fórumon (vagy ki tudja, akkor mi lesz éppen) fognak tobzódni, mesélik, hogy hogyan tette őket a fater rajongóvá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Most belegondoltam, hogy ha ne adj isten megfertőzöm majd egyszer a lehendő köjkeimet is az SW-vel Akkor mondd meg nekik hogy lehet a cikizőket leállítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Most belegondoltam, hogy ha ne adj isten megfertőzöm majd egyszer a lehendő köjkeimet is az SW-vel Hát igen, ebbe már én is belegondoltam. ayciva szóba jött tényleg csak gondolat szintjén egy tesó, mondtam hogy én bevállalnám, max SW-rajongó lesz.... anyci ,még a gondolattól is beklimaxolt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Ma beszélgettem egy távolságibusz-vezetővel, ő mondta h Abonytól Párizsig meg vissza fuvarozott egy társaságot akik nonstop SW-t néztek a busz videóján, egytől hatig és rückwerzben.... háromóránként megálltak pisilni, egyébként végignyomták az Abony-Párizs távot... Na ezt nevezem én SW szupermaratonnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Na ezt nevezem én SW szupermaratonnak! Beneveznék egy ilyen mobil maratonra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Én is, főleg, ha az út végén Párizs vár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Vagy akkor már a Celebration Europe... tényleg az mennyibe lenne busszal-komppal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.