lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Pont arról jutott eszembe, hogy ott a sok 2 és fél perces akciók nem tűnnek soknak, de egyben a 10 vagy 20, az nagyon monoton. Ott nincs sztori csak csim-bumm. Meg néhány poén. Mostmár nem tiszta az irányítóterem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Pont arról jutott eszembe, hogy ott a sok 2 és fél perces akciók nem tűnnek soknak, de egyben a 10 vagy 20, az nagyon monoton. Ott nincs sztori csak csim-bumm. Meg néhány poén. Mostmár nem tiszta az irányítóterem. Jaja... egyetértek. És ezért nagyon furcsa, hogy egy csomó helyről hallani olyat, hogy a Clone Wars sorozat első fele mennyivel jobb, mint a prequelek... hát szomorú, ha valaki ilyen végnélküli üsd-vágdra számitott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. hát szomorú, ha valaki ilyen végnélküli üsd-vágdra számitott Aminek egymagában ráadásul semmi értelme sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Régóta mondogatják és néha mi is mondogatjuk, hogy a Star Wars gyakorlatilag egyetlen film hat részre osztva... épp ezért régi vágyam volt, hogy egyszer egybe megnézzem a hat filmet. Végül a mai nap volt az, amikor időm is engedte, nomeg a ház is teljesen üres volt, hogy teljesen átadhassam magam az élvezetnek. Annyit azért leszögeznék, hogy mindenki csak saját felelősségre probálja ki... 13 órányi filmezés -mégha ilyen iszonyat jó filmekről is van szó- kicsit emberpróbáló. :wink: Mivel rendesen kiszivta az agyamat a sok filmezés igy rövid leszek: naggyon jó volt egyben látni Kicsit bővebben: vannak részek amiket átértékeltem... a legutobbi nézésnél az AOTC-t az utolsó elötti helyre tettem, mig most a képzeletbeli dobogó harmadik fokára raknám. Mindenesetre döbbenetes egyben látni, hogyan formálodik a történet és a galaxis sorsa, hogyan veszi kezdetét a történet egyszerű meseként, hogy aztán egyre drámaibb hurokat pengetve végül kicsúcsosodjon a zseniális Vader-Palpi-Luke trió harcában. A régi trilógia egyébként szerintem remekül passzol össze a prequelekkel. Kifejezetten jót tesz neki, hogy szerényebb és visszafogottabb vagy ha úgy tetszik: leéltebb a látványvilága. Hisz ez már egy kikopott, lerohadt, gonosz uralta világot ábrázol... Igy a topic kérdésére válaszolva: szerintem nagyon is egységes a hat film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Én még nem estem át ezen a hat részes maratonon. Megvárom az EP3 DVD-t, majd aztán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Én még nem estem át ezen a hat részes maratonon. Megvárom az EP3 DVD-t, majd aztán. Én is megvárom a dvd-t.A maratonz a két ünnep közé tervezem.Akkor nyugi van úgyis.Ha filmenként két sört elfogyasztok(ahogy általában szoktam), az endori csatát elég érdekesen fogom látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Ha filmenként két sört elfogyasztok(ahogy általában szoktam), az endori csatát elég érdekesen fogom látni. Érdekes lesz nálam is. Erről még pontos tervet kell készítenem. Még a végén csorba esik a filmek egységességén.... :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Én még nem estem át ezen a hat részes maratonon. Megvárom az EP3 DVD-t, majd aztán. Én is megvárom a dvd-t.A maratonz a két ünnep közé tervezem.Akkor nyugi van úgyis.Ha filmenként két sört elfogyasztok(ahogy általában szoktam), az endori csatát elég érdekesen fogom látni. Én is terveztem már, hogy egybenézem őket, de még sosem volt rá ennyi időm. Meg nem is biztos, hogy kibírnám... nem tudom. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Bomarr már megnézte egyeben nem is olyan régen. Talán majd ír róla bővebben is egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megvárom a dvd megjelenést és akkor nézem meg együtt a 6 filmet. Annyira nem figyelek a látvány részleteire, még az sem tünt fel, hogy Vader ruhája teljesen más, de legközelebb majd megfigyelem. Egyszer megnézem úgy a filmeket, hogy nem a történetre, a szereplőkre figyelek, hanem kizárólag a látványvilágra. Szerintem egységes a 6 film. Sajnálnám, ha megváltoztatnák az epIV-es kardpárbajt. Elfogadom úgy, ahogy van. Nekem nem a látványa számít, hanem a történeti funkciója, ezért nem zavar, hogy lassú. Na jó, azért egyszer megnézném felturbózva is, csak hogy lássam, milyen úgy, de hagynám a régit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Anyu azt mondja 4-3-ig sorrendben érdemes nézni, legalábbis először, különben az "én vagyok az apád"-nak nincs akkora hatása. Mondtam neki lehet, hogy aki az első résszel kezdi kap valami mást, de szerinte semmilyen ehhez fogható fordulat nincs, ha 1-6-ig sorrendben nézi először valaki. Szerintem meg ez, annyira az "általános műveltség" része, hogy ha valaki ezt a film megnézése erről még nem hallott, akkor nagyon fiatal. Tehát ha valaki még nem jár iskolába esetleg van esély, hogy még nem tudja ki Luke apja/Vader fia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Egységes. De először megnézetni valakivel... talán a 4 5 1 2 3 6 sorrend a legjobb. A 4 magyarázza el hogy mi fán terem a Jedi, az Erő, ez az... aztán mindenképp az újtrilógia előtt "kell" nézni Yoda hülyéskedését amikor Luke türelmét teszteli. Kár kihagyni, hogy még a nézőt is behülyíti amikor a zseblámpával játszik... aztán az "én vagyok az apád" után megnézni hogy ki volt apuci 9 évesen, az AotC ebből a szemszögből időhúzás, és csak a 3 legvégén koppan a kedves néző hogy Leia a testvére Luke-nak. Merthogy egészen addig föl sem merül benne! Aztán ep6, kivételesen ott ahol időrendben is lenne, de hát minden szálat el kell varrni egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Szerintem nyugodtan nézhető sorrendben, ez nem a titkok sorozata már. Nézni szvsz csak és kizárólag sorrendben szabad, azért van ott az ep1-2-3-4-5-6 az elején. Meglepetésnek legyen elég annyi, hogy Anakin a hős átáll a sötét oldalra, a jófiúk majdnem mind egy szálig elpusztulnak, hogy Yoda meghibbant, hogy Ben hazudozik, hogy Palpatine kezd megvakulni és hogy Vader még mindig nem képes eldönteni, kinek az oldalán áll, hogy a Köztársaság kivégzéséről már ne is beszéljek. Szerintem jó csere volt az Én vagyok az apádhoz - mondom úgy, hogy ez engem sose hatott meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Egyértelmű 123456. Egyik haver, aki full ismeretlen SW-ben 456123-ban nézte. Utánna sírt, hogy elb*szta a sorrendet, mert az EPIII annyira szomorú és a felesége sírt. Mondtam neki, hogy filmeknek nem véletlen adnak sorszámot.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerintem is meg lehet nézni sorrendben. Mint ahogy már elhangzott, az én vagyok az apád mondatot szinte mindenki ismeri, aki meg nem, az csak elvakult SW gyűlölő, mint kolléganőm, aki még csak az SW kifejezést is utálja hallani (pedig nem is látta a filmeket), vagy nem néz filmeket, vagy nem is ebben a világban él Elég nagy meglepi az, hogy Sidi=Palpi, Anakin áttéréséről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Ja igen, és lehet izgulni azon, hogy mikor bukik ki a 456 részekben, hogy Luke és Leia testvérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Egyetértek. 1-2-3-4-5-6. Sokkal több a csattanó, és sokkal jobban lehet egyként szemlélni a filmeket, mintha "eredeti" sorrendben néznénk őket. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Igazán remek helyzetben vagyunk, hiszen mi láthattuk az epizódokat 4-5-6-1-2-3 és 1-2-3-4-5-6 sorrendben is. Amióta végignéztem 1-6-ig, azóta a leghatározottabban állítom, hogy így a legjobb (bár korábban is emellett érveltem ). Ebben a sorrendben mindegyik rész támogatja és erősíti a másikat, és mindegyik egy kicsit más oldaláról mutatja be a legendát. 1-2-3-4-5-6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. A 4 magyarázza el hogy mi fán terem a Jedi, az Erő, ez az... Szerintem ezeket a dolgokat az első rész sokkal jobban megmutatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Most esett le! Talán más is felfigyelt rá, sőt biztos, csak én vagyok lassú. Szóval, Leia az Erő által képes látni az anyjáról képeket, érzéseket. Szegény Luke erről lemaradt, viszont az Erő igazságos: Luke az apját látja dicső fényében a saga végén, ami Leiának nem jutott ki. Újab érv nálam a jogos és okos Anakin-cserére a Trilógia DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Erre még én sem gondoltam, de fantasztikus meglátás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Nekem sem jutott még eszembe Remek meglátás, valóban! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Most esett le! Talán más is felfigyelt rá, sőt biztos, csak én vagyok lassú. Szóval, Leia az Erő által képes látni az anyjáról képeket, érzéseket. Szegény Luke erről lemaradt, viszont az Erő igazságos: Luke az apját látja dicső fényében a saga végén, ami Leiának nem jutott ki. Újab érv nálam a jogos és okos Anakin-cserére a Trilógia DVD-n. Vajon eljön-e az az idő, amikor Leia-nak is megjelenik a fater? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. EU-ban már volt rá példa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. EU-ban már volt rá példa de az asszem a Shaw-féle apa volt:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. de az asszem a Shaw-féle apa volt:) Egy régebbi regényben találkoztam az esettel, de mivel regény esetén sok minden a képzelőerőre van bízva, így az alakot tetszés szerint lehet hozzáképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Különbéke Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Különbéke Donát. Ott van a polcomon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Mivel már rendelkezem egy tűrhető képet produkáló vetítővel itthon, a közeljövőben bevállalok majd egy 1-6-ig történő nézést... Majd dobok ide valami rövid véleményt ha végeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Várjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.