Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Donald Glovert azért nem hasonlítanám hozzájuk. Volt már emlékezetes munkája íróként? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Azért Eastwood, Gibson és Stallone is elkezdte valahol. Nekik is volt első alkalom ezekben a munkákban, és biztos voltak olyanok, akik akkor szkeptikusak voltak velük szemben. Glovernek ez lesz az első, ezek szerint. Majd kiderül, hogy ez jó-e vagy sem. Szerintem elég ember ül ott a Disney és a Lucasfilm vezetőségében, akik felügyelik a munkáját, elmondják, mi jó vagy sem, és, kukázzák a művét, ha mindezek ellenére sz*rt ír. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. (szerkesztve) 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Donald Glovert azért nem hasonlítanám hozzájuk. Volt már emlékezetes munkája íróként? Az Atlanta c. sorozatot ő és a tesója írta - több íróval egyetemben, de a többségüket ők írták. Valamint rendezői munkákat is végzett annál a sorozatnál. Itt van a wikin az epizódlista, nem kevés munkát végzett. Szerkesztve: 2023. Július 28. - Bence1997 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Az Atlanta Donald Glover eddigi életének főműve, lehengerlően zseniális sorozat. Szóval igen magasan kvalifikált író. Persze az más, hogy valaki jó a saját, Woody Allen-szerű önironikus one man showjában, és más, hogy tud egy SW-sandboxban dolgozni. Glover sorozata a vibrálóan tehetséges one man show miatt hasonló a Fleabaghez, aminek alkotóját szintén próbálta Hollywood a nagyköltségvetés felé szippantani: Phoebe volt a Solo-ban, az Indy 5-ben és ő társírta a legutolsó Bondot. Szerintem mindegyik munkája hagy némi kivetnivalót maga után, és azt az innovációt, ami a Fleabag, nehezen tudta adaptálni ezekbe a filmekbe. Bizalomra ad okot, hogy Glover príma volt Lando szerepében. És igen, Han Solo kérlelhetetlen rajongójaként nagyon örülnék neki, ha Alden feltűnne. 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. Hozzászólás ideje: 2023. Július 28. 10 hours ago, Darth Cupsy said: Táncosokkal farkalót Jó, ez elég vicces XD Én amúgy örülök neki, hogy még dolgoznak a projekten, jó kis szórakoztató sorozat lehetne belőle. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Steve Glover az alábbi interjúban azt mondta, hogy jelenleg a Lando projekt elképzelésük szerint nem sorozat, hanem film lesz. No persze a jelenlegi sztrájkok miatt nagyon nem tudnak mit mondani, majd ha egyszer azoknak vége lesz, tisztázódhat Steve mondata. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. (szerkesztve) Most nem találtam meg a Lando topikot, elnézést. Van rá esély, hogy igaz az, mi szerint mégis inkább film lesz a Landóból? Vagy a készítők csak kacérkodtak az ötlettel? Szerkesztve: 2023. Szeptember 25. - Ody Mandrell Felülről a harmadik volt, csak éppen nem ütötte ki a szemed. :) Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Honnan tudja innen ezt bárki is szerinted? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 25. Én sürgönyöztem Donald Glovernek postagalambbal, hogy megkérdezzem, igaz-e a hír, de azt mondták, hogy pillanatnyilag elfoglalt valami Lando movie-val, szóval nem tudták kapcsolni. Úgyhogy a kérdés egyelőre megválaszolatlan marad hivatalos forrásból. De szerintem 50-60% az esélye annak, hogy vagy film lesz, vagy sorozat lesz, vagy semmi sem lesz. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: Március 3. A Production Weekly a Lando-ról is közzétett néhány információt, például azt, hogy a Donald és Stephen Glover írásával és producerkedésével készülő film forgatása 2025 első negyedévében fog elkezdődni az Egyesült Királyságban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 3. Hozzászólás ideje: Március 3. Remélem csak a Disney-re forgatják. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: Március 3. Én még mindig reménykedek benne, hogy ez inkább sorozat lesz. Ha viszont tényleg filmként akarják a nagyvászonra vinni, akkor esélyes ez alapján, hogy 2026-ban a Mandalóri film mellett ez jön? Bár eddig még nem igen próbálkoztak olyannal, hogy a D+-ra egy Star Wars filmet készítsenek. Ezt Chapek régen kizárta (vagy az Iger volt, most nem ugrik be ), lehet, hogy most más szelek fújnak. De akkor már inkább legyen sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 3. Hozzászólás ideje: Március 3. Sorozat, ha már ennyire akarják ezt... Moziban szerintem tuti bukás. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 3. Hozzászólás ideje: Március 3. Szerintem sem lenne mozifilmként nagyobb siker, mint a Solo, viszont egy jó kis laza kalandsorozatot lehetne belőle készíteni. A Solóban megemlített Calrissian Krónikák jó alapja lehetne egy ilyen "heti egy kaland" felállású minisorozatnak. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 3. Hozzászólás ideje: Március 3. (szerkesztve) Vagy akár egy két három évados sorozatnak is elmenne, ha van rá ötlet. Azonban én Disney+-ra készült filmként is megnézném szívesen. Szerkesztve: Március 3. - Iqvi 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.