Ody Mandrell Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Donald Glovert azért nem hasonlítanám hozzájuk. Volt már emlékezetes munkája íróként? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Azért Eastwood, Gibson és Stallone is elkezdte valahol. Nekik is volt első alkalom ezekben a munkákban, és biztos voltak olyanok, akik akkor szkeptikusak voltak velük szemben. Glovernek ez lesz az első, ezek szerint. Majd kiderül, hogy ez jó-e vagy sem. Szerintem elég ember ül ott a Disney és a Lucasfilm vezetőségében, akik felügyelik a munkáját, elmondják, mi jó vagy sem, és, kukázzák a művét, ha mindezek ellenére sz*rt ír. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted July 28, 2023 Author Share Posted July 28, 2023 (edited ) 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Donald Glovert azért nem hasonlítanám hozzájuk. Volt már emlékezetes munkája íróként? Az Atlanta c. sorozatot ő és a tesója írta - több íróval egyetemben, de a többségüket ők írták. Valamint rendezői munkákat is végzett annál a sorozatnál. Itt van a wikin az epizódlista, nem kevés munkát végzett. Edited July 28, 2023 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 Az Atlanta Donald Glover eddigi életének főműve, lehengerlően zseniális sorozat. Szóval igen magasan kvalifikált író. Persze az más, hogy valaki jó a saját, Woody Allen-szerű önironikus one man showjában, és más, hogy tud egy SW-sandboxban dolgozni. Glover sorozata a vibrálóan tehetséges one man show miatt hasonló a Fleabaghez, aminek alkotóját szintén próbálta Hollywood a nagyköltségvetés felé szippantani: Phoebe volt a Solo-ban, az Indy 5-ben és ő társírta a legutolsó Bondot. Szerintem mindegyik munkája hagy némi kivetnivalót maga után, és azt az innovációt, ami a Fleabag, nehezen tudta adaptálni ezekbe a filmekbe. Bizalomra ad okot, hogy Glover príma volt Lando szerepében. És igen, Han Solo kérlelhetetlen rajongójaként nagyon örülnék neki, ha Alden feltűnne. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted July 28, 2023 Share Posted July 28, 2023 10 hours ago, Darth Cupsy said: Táncosokkal farkalót Jó, ez elég vicces XD Én amúgy örülök neki, hogy még dolgoznak a projekten, jó kis szórakoztató sorozat lehetne belőle. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 14, 2023 Author Share Posted September 14, 2023 Steve Glover az alábbi interjúban azt mondta, hogy jelenleg a Lando projekt elképzelésük szerint nem sorozat, hanem film lesz. No persze a jelenlegi sztrájkok miatt nagyon nem tudnak mit mondani, majd ha egyszer azoknak vége lesz, tisztázódhat Steve mondata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited ) Most nem találtam meg a Lando topikot, elnézést. Van rá esély, hogy igaz az, mi szerint mégis inkább film lesz a Landóból? Vagy a készítők csak kacérkodtak az ötlettel? Edited September 25, 2023 by Ody Mandrell Felülről a harmadik volt, csak éppen nem ütötte ki a szemed. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Honnan tudja innen ezt bárki is szerinted? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Én sürgönyöztem Donald Glovernek postagalambbal, hogy megkérdezzem, igaz-e a hír, de azt mondták, hogy pillanatnyilag elfoglalt valami Lando movie-val, szóval nem tudták kapcsolni. Úgyhogy a kérdés egyelőre megválaszolatlan marad hivatalos forrásból. De szerintem 50-60% az esélye annak, hogy vagy film lesz, vagy sorozat lesz, vagy semmi sem lesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 3 Author Share Posted March 3 A Production Weekly a Lando-ról is közzétett néhány információt, például azt, hogy a Donald és Stephen Glover írásával és producerkedésével készülő film forgatása 2025 első negyedévében fog elkezdődni az Egyesült Királyságban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 3 Share Posted March 3 Remélem csak a Disney-re forgatják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 3 Author Share Posted March 3 Én még mindig reménykedek benne, hogy ez inkább sorozat lesz. Ha viszont tényleg filmként akarják a nagyvászonra vinni, akkor esélyes ez alapján, hogy 2026-ban a Mandalóri film mellett ez jön? Bár eddig még nem igen próbálkoztak olyannal, hogy a D+-ra egy Star Wars filmet készítsenek. Ezt Chapek régen kizárta (vagy az Iger volt, most nem ugrik be ), lehet, hogy most más szelek fújnak. De akkor már inkább legyen sorozat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 3 Share Posted March 3 Sorozat, ha már ennyire akarják ezt... Moziban szerintem tuti bukás. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 3 Share Posted March 3 Szerintem sem lenne mozifilmként nagyobb siker, mint a Solo, viszont egy jó kis laza kalandsorozatot lehetne belőle készíteni. A Solóban megemlített Calrissian Krónikák jó alapja lehetne egy ilyen "heti egy kaland" felállású minisorozatnak. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 3 Share Posted March 3 (edited ) Vagy akár egy két három évados sorozatnak is elmenne, ha van rá ötlet. Azonban én Disney+-ra készült filmként is megnézném szívesen. Edited March 3 by Iqvi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts