Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 perccel korábban, Yoda József írta:
Spoiler

Ezek szerint igaz lehet az ikres szivárgás?

Spoiler

Szerintem az ikres rész igaz lehet, pláne, ha belegondolunk abba, hogy Leslyet a sorozatot úgy írta le annak idején, hogy a Jégvarázs keveréke a Kill Billel. Előbbiben pedig két testvér szerepel. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként a képet már el is távolították a starwars.com-ról (gondolom túl korán került ki :D ), de továbbra is elérhető az oldalon, ahova a Disney szokta a marketing anyagait feltölteni:

https://lumiere-a.akamaihd.net/v1/images/the-acolyte-tentpole-desktop-b_13efcaeb.jpeg?region=0,0,1600,600&width=1536

Hozzászólás ideje:
23 hours ago, Yoda József said:

Igen, a mexikói CCXP-n lesz Acolyte panel, ezen a rendezvényen már szerepelt korábban a Mandalorian is, új betekintővel. Mivel 1 hónap múlva lesz a premier, várható egy második előzetes, ha követik a megszokott marketinget.

Meglep, hogy Mexikóban vannak ilyen nagy rendezvények, azt hinné az ember, hogy ehhez nem elég biztonságos. 

53 minutes ago, Bence1997 said:

Továbbá azt hiszem, azok ott bal felül Vektorok? :yeah:

Valamenyire hasonlítanak, lehet hogy ezek már a tovább fejlesztett verziói azoknak amiket az első fázisban megismertünk. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
18 perccel korábban, Yoda József írta:

Egyébként a képet már el is távolították a starwars.com-ról (gondolom túl korán került ki :D ), de továbbra is elérhető az oldalon, ahova a Disney szokta a marketing anyagait feltölteni:

https://lumiere-a.akamaihd.net/v1/images/the-acolyte-tentpole-desktop-b_13efcaeb.jpeg?region=0,0,1600,600&width=1536

A kis hamisak. :D Na majd holnap. :P

8 perccel korábban, Iqvi írta:

Valamenyire hasonlítanak, lehet hogy ezek már a tovább fejlesztett verziói azoknak amiket az első fázisban megismertünk. 

Igen, szerintem is továbbfejlesztett verziók lehetnek. De jó lesz látni őket. :yes:

Hozzászólás ideje:
3 hours ago, Bence1997 said:

Igen, szerintem is továbbfejlesztett verziók lehetnek. De jó lesz látni őket. :yes:

Jobban megnézve, van egy pár lényeges eltérés a Köztársaság Fénykora könyvekben és képregényekben leírt meg ábrázolt vektorokhoz képest. 

image.jpeg

Képernyőfelvétel (139).png

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jobban megnézve a banner képet, feltűnt, hogy Vernestra és Jackie között ott van egy droid. :D

image.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Jobban megnézve, van egy pár lényeges eltérés a Köztársaság Fénykora könyvekben és képregényekben leírt meg ábrázolt vektorokhoz képest. 

Attól még lehetnek egy pár száz évvel modernebb Vectorok. A TIE/ln és a TIE/vn között is van pár lényeges eltérés, aztán mégis ugyanabba a típusba tartozik, csak közel 60 év köztük a különbség.

Hozzászólás ideje:
6 minutes ago, Dzséjt said:

Attól még lehetnek egy pár száz évvel modernebb Vectorok. A TIE/ln és a TIE/vn között is van pár lényeges eltérés, aztán mégis ugyanabba a típusba tartozik, csak közel 60 év köztük a különbség.

És én ezt egyszer sem tagadtam

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

BTS videó Solról. Micsoda jelenet a végén. :yes:

Továbbá a színészek boldog SW napot kívánnak nekünk. :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A kis kínai van. :D 

Azért az előzetesek alapján ez valahogy túl kézenfekvő lenne. Qimirnek szerintem köze lesz a Sithekhez (talán ő is ititokban egy akolitus?), de a maszk alatt egy eddig nem ismert arc lesz szerintem.

Hozzászólás ideje:

Érdekes lenne, ha nem is ember vagy ahhoz hasonló fajhoz tartozna. A trandoshanoknak hasonló pofázmányuk van persze egy sisaknak nem muszáj követnie a viselője vonásait, de akár követheti is

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valahol olvastam, hogy a maszk száj része picit Abelothot idézi. Mondjuk szerintem nem teljesen, de érdekes lenne, ha ezzel akár az Ahsokához is kapcsolódnának - márha Abeloth van Perideán. :D

CDN media

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sorozatban helyet foglal egy droid is, akit pusztán Pipnek neveznek. Kép is van róla, továbbá az alábbi videóban látható, ahogy készítik, valamint a SW.comon is fellelhető egy leírás róla. Egyelőre kivárnék még a topik nyitásával, mert lehet nem lesz nagy durranás, bár kitudja. :D

Pip, egy kézi javító droid, amely számos szerszámos tartozékkal rendelkezik, csípős, tettre kész személyiség. A zsebméretű droid mindig szívesen segít, és gyakran ajánlja a megfelelő szerszámot az adott feladathoz.

pip-main_d5294c48.jpeg?region=0%2C0%2C19

És az említett videó:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Cinemark mozikban úgy néz ki, hogy az Acolyte első két epizódját le fogják adni. :)

Ez (egyelőre) Amerikát érinti, meglátjuk, hogy más ország (például az Egyesült Királyság) is csinál-e ilyet.

Image

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.