Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. (szerkesztve) A harmadikról van szó, nem a negyedikről egyébként megtudtam, hogy mi bajuk az embereknek vele, szerintem nincs vele semmi probléma Spoiler van egy leszbikus pár, akiknek gyerekei vannak Viszont olvastam egy másik dolgot is, ami ennél már nagyobb, konkrét történeti spoiler, és egyelőre nem tudom erről mit gondoljak. Meglássuk Spoiler Az ikreket (Mae-t és Oshát) elvileg az Erő segítségével teremtették... De több spoilert már tényleg nem kéne olvasnom Szerkesztve: Június 4. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) Na megtekintettem az első epizódot. Az első epizód címe: Lost / Found (Elveszett / Megkerült). 41 perces az epizód. Szerintem imádni fogjuk a sorozatot. Bővebben majd a topikjában. Szerkesztve: Június 5. - Bence1997 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) A 2. epizód címe: Revenge / Justice (Bosszú / Igazság) 39 perces. Ez is bejött. A hangulata számomra 5*. Szerkesztve: Június 5. - Bence1997 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Egy óra múlva ugrunk nekik Hitmannel! Már tűkön ülök. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Úgy látom Dzséjt bealudt. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Vagy kómába esett... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. A zene milyen? Főtéma, end credits? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. A zene nekem nagyon bejött, picit hozta a prequeles hangulatot is. Az end creditsnél lévő zene nem egy Mando/Ahsoka/BoBF, inkább visszafogodtabb, de kellemes hangvételű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) Na akkor egy kis spoilermentes vélemény: az első két rész egy szolid alapkőletétel az érának. Tisztán elkülöníthető az előzményektől, ugyanakkor vannak kapcsolódások a TPM-el, valamint más filmekkel is, gondolok itt elsősorban a fajokra. Azokból itt most nem spóroltak. A színészi munka szerintem rendben volt, Lee Jung-Jae és Amandla Stenberg kettőse tényleg a dupla nyitány fénypontjai alakítások terén, de szerintem Dafne, Charlie és Manny is bőven elfogadhatót hozott, utóbbi amúgy egy nagyon érdekes figura, de legyen elég ennyi. Látvány szuper, filmes hatású, a zenét már fentebb írtam, ha valami negatívumot akarnék mondani akkor talán (de tényleg talán) a dialógusok néhol repetitívek, de ennyi baj legyen. Szerkesztve: Június 5. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: akarnák akarnék 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Én is megnéztem az első részt, szerintem remek volt! Érződik az érák közötti különbség, a karakterek pedig eddig jónak tűnnek. A többit a topikban. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 1 órával korábban, Bence1997 írta: ... az első két rész egy szolid alapkőletétel az érának. Remek megfogalmazás, nem több, de nem is kevesebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Másodjára nézve még jobban bejön az első rész, egy igazi geek álom! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: A harmadikról van szó, nem a negyedikről egyébként megtudtam, hogy mi bajuk az embereknek vele, szerintem nincs vele semmi probléma Spoileres tartalom megtekintése van egy leszbikus pár, akiknek gyerekei vannak Hát ha ennyi volt, hogy többes számban hangzik el, hogy Spoiler anyáitok azt hiszem akkor ez egy nagyon finom módja volt a téma teregetésének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Most láttam mindkettőt, baromi jó volt. Szerintem aki szerette a prequelt, az imádni fogja... de aki nem az is. Nekem a legjobban a hangulata tetszik, nagyon jól áll ez a nyomozós sztori és amellett, hogy lehetnének hosszabbak a részek kellően mozgalmas epizódokat kaptunk, egyiket sem érzetem üresnek. A harcok koreográfiái, a jelmezek, a helyszínek mind-mind nagyon jók. A dialógusok terén nem érzem olyan erősnek egyelőre, mint az Andort, de amúgy hamisítatlan SW élmény volt ez a két rész. Várom a folytatást, majd bővebben is írok a topicokba, ha lesz rá időm a nap folyamán. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/06/05/star-wars-az-akolitus-disney-plusz-teve-sorozat-sci-fi-exkluziv-interju-leslye-headland/ Meglepően nagyon jó interjú lett ez az Indexen Headlanddel. Különösen az a rész, ahol elegánsan visszaszól a hatereknek. Így kell ezt. Szerkesztve: Június 5. - DanCarver 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. @DanCarver neked tetszett a nyitány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Úgy látom Dzséjt bealudt. Nem aludtam be, csak úgy döntöttem, nem nézem meg. Egyrészt, új sorozat, új szereplőkkel, új, számomra alig ismert érával. Rájöttem, hogy jobb, ha nem a nap legeslegvégén ülök le elé, fáradtan, fejben már az alvásra készülve. Másrészt, ha megnézem, és bezsongok tőle, akkor pont, hogy alvás nem lett volna. Így is hajnali ötkor fekszem, nem kéne ezt még megfejelni azzal, hogy még tovább fennmaradok, mert a fejem a Star Wars: The Acolyte körül kering. Majd ma este, 8-9 körül, amikor befejeztem a munkát, leülök elé, és még távolról sem lefekvés előtt, frisebb fejjel, a tanakodásra és (talán, esetleg, meglehet ) egy bővebb értékelésnek is időt hagyva nézem meg. Hiszen egy új kapcsolatnak meg kell adni a módját. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Nekem gyanús, hogy direkt csinálják. A cél minél hamarabb felerősíteni a negatív visszhangkamrát. Mondom és, hogy vannak akik összefogtak, hogy megbuktassák a sorozatot. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. @Darth Revan9 Mit csinálnak direkt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 6 perccel korábban, Yoda József írta: @Darth Revan9 Mit csinálnak direkt? Szerintem páran összefogtak, hogy direkt lehúzzák a szériát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Premier előtt világos volt, hogy bizonyos emberek meg se fogják nézni és úgy nyomják rá az 1-est, mert már a puszta tény sok nekik, hogy egy nő rendez egy női főszereplős szériát, amiben még színesbőrűek is szerepelnek Nincs itt semmiféle összefogás, csak az amerikai piac egyik fele tudjuk milyen nézeteket vall 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) Szerintem az is világos, - legalábbis számomra az - hogy a fentebb említett emberek közül lesznek olyanok is, akik csak azért is megnézik, csak, hogy tudják mit kell majd részletesebben szidni. Szerkesztve: Június 5. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. (szerkesztve) Most komolyan ez érdekel minket ebben a topikban? Az epizódokról kellene beszélgetni nem arról, hogy a világ számunkra ismeretlen helyén számunkra ismeretlen emberek mennyire balf*szok. Néha megemlítjük, ok de ne minden oldalon ezzel foglalkozunk. Csak megmérgezi a hangulatot ez a negativitás. Tenni nem tudsz ellene, ők nem hallják a hőbörgést, tehát csak magunknak ártunk vele. Semmi értelme. Szerkesztve: Június 5. - Ody Mandrell 8 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Másodjára is megvolt az első rész! Megint hibáztam! Megint másodjára kellett volna elsőre néznem. Egyszer csak sikerül! Sokkal jobban tetszett, mint elsőre! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Rá kell hangolódni. Ha megvan akkor gyorsan beszippant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Már alig várom, hogy vége legyen a melónak, és nézhessem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Már alig várom, hogy vége legyen a melónak, és nézhessem Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rá kell hangolódni. Ha megvan akkor gyorsan beszippant. Biztos öregszem. Kb az évadzárót vártam. Túl sokat vártam rá(időben). Hagyni kell lélegezni kicsit ezt az újdonságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 5. Ez is csak olyan, mint minden első évados sorozat. Építkezéssel kell, hogy induljon. Emlékezzünk az Andorra. Az volt hasonló az ismeretlen karakterek miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.