Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lee Jung-Jae beszél egy picit a sorozatról, közben láthatunk néhány új jelenetet a szerdai részből. :)

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Lee Jung-Jae beszél egy picit a sorozatról, közben láthatunk néhány új jelenetet a szerdai részből. :)

Úristen, hát lesz itt pengeakasztás! Még Yord is megmutatja mit tud! ÁÁÁ!!!!!!!. T-3 nap. Ebből hajnali kelés lesz!

Hozzászólás ideje:

Még egy ok, hogy korán keljünk! Meg dolgozom is aznap. Így az ellenségemnek se kívánnám, hogy munka közben, néha rátok nézzek, aztán itt csak húztok, a rendberakott gyerekkorotokkal! :)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én is látni vélem már szomorú, elkerülhetetlen, rettenetes sorsomat, amire a gonosz Disney és a még gonoszabb Kennedy és Filoni akaratom ellenére rá fog kényszeríteni: ezúttal megnézem hajnalban. Már előre rosszúl vagyok a gondolattól, hogy ilyet kell tennem, de hát elkerülhetetlen, elvégre nem az én döntésem, hogy nézem-e ezt a förtlemes The Acolyte-ot. :hehe:

Spoiler

Az egész Yord miatt van. Nem feküdhetek le annak tudatában, hogy megtudhatom, mi lett Yorddal. A fenébe Sol, Mae, Osha és Jeckie sorsával, a Sith kilétével, a Brendokon történtekkel, itt csak egy kérdés igazán lényeges: Mi lesz Yorddal?

Hozzászólás ideje:

64 éves apám hazajött a munkából és érdeklődve, de kicsit csalódottan kérdezte: "ebből az Akolitusból csak négy rész van? Mert egész jó." Nem igazán szereti a Star Warst, hogy finoman fogalmazzak. A sorozatok egyikét sem nézte meg eddig, bele sem pillantott egyikbe sem, az új filmeket sem látta, nem is érdekli ezek közül egyik sem. Szóval pislogatam egy nagyon-nagyot döbbenetemben és megnyugtattam, hogy szerdán lesz új rész. :D 

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Bomarr írta:

Viszonylag erös kezdés után kissé harmatos folytatás. Különösebben nem értek hozzá de ez úgy tünik nem alakul túl jól. Bár a Disney+-on nyilván az év egyik top sorozata lesz.

A negyedik rész azért elég rövid volt, emiatt van inkább a visszaesés, nem?

Hozzászólás ideje:

RDT_20231104_0137368082610573325563616.jpg

Ez a Nielsen, szóval a számadatok nem feltétlen összevethetők most Az Akolitus fentebbi számaival, meg ők más periódusokban nézik a heteket is, de a százalékos visszaesés összevethető egyik hétről a másikra

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ők mindig egy hónappal később publikálják a méréseiket, most még csak a május 20-26-i adatok vannak fenn. Nagyon más számokra azért nem érdemes számítani

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.