Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Szerencsére én a Mandi 2. évada óta az epizódok megtekintése után lesek fel az említett oldalakra. De igen, mindenkinek ajánlott (sőt, kötelező!), hogy először az epizódot nézze meg. Még 3 hét... 3 epizód és vége az évadnak. Szerkesztve: Június 26. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Rajt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Aztak*rva! Szerkesztve: Június 26. - Yoda József 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Ó jaj! Hát ez nem volt semmi. Az meg már valami. Ami meg nem semmi! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Szóval jó lett. Addig biztos nem fogok netezni amíg nem láttam a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. És én még azt hittem ezután visszaalszok 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerencsére én a Mandi 2. évada óta az epizódok megtekintése után lesek fel az említett oldalakra. De igen, mindenkinek ajánlott (sőt, kötelező!), hogy először az epizódot nézze meg. Még 3 hét... 3 epizód és vége az évadnak. Reméljük csak az évadnak lesz vége. 2 perccel korábban, Yoda József írta: És én még azt hittem ezután visszaalszok Én még a meditációs szakaszban járok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 34 perccel korábban, Yoda József írta: És én még azt hittem ezután visszaalszok Én megmondtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Lesz miről beszélni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Amikor azt mondták a készítők, hogy vetekedni próbálnak a Duel of the Fates-szel, nem túloztak, maradjunk ennyiben spoilerek nélkül 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Azta... hát ...na! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Aki szerint ez nem látványos, az szimplán hülye. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Uh. 35 perc katarzis!!! Sokkal többnek éreztem most is. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 40 perccel korábban, Nute Gunray írta: Uh. 35 perc katarzis!!! Sokkal többnek éreztem most is. Nettó 27... de most én is sokkal többnek éreztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Ez zseniális volt! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. @Dzséjt megvan már az újra nézős faktor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 2 órával ezelőtt, kdani20 írta: Aki szerint ez nem látványos, az szimplán hülye. Ne bántsuk őket. Nem hülyék. Vakok. Már ha van ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Az Entertainment Weekly cikke az ötödik részről. Spolieres! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Dzséjt megvan már az újra nézős faktor? Öt újranézés, most épp a fénykardpárbajokat elemzem képkockáról képkockára haladva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. A sorozatra értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 51 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az Entertainment Weekly cikke az ötödik részről. Spolieres! Érdekes dolgokat mondanak. Ami a legjobban megfogott, az az, hogy most egy teljesen új területre fogunk tévedni, egy más világ tárul elénk. És persze Leslye azt mondta, hogy szinte mindent belepakolt ebbe az évadba, nem úgy gondolkodott, hogy úgy is lesz 2. évad. Persze azért hozzátette, hogy vannak tervei a következő évadra is, ha a Disney berendeli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A sorozatra értettem. Ja, hát úgy egyszer mindenképpen újranézem az évad vége után. Meg valószínűleg egy második alkalommal is, tudjuk hol, tudjuk kinél. És tervezek egy "élőszereplős" maratont is a széria után, szóval a három is meglesz. Szóval ja, szerintem alakul. Azt mondjuk nem tudom, hogy lesz-e majd olyan spontán újranézés is, mint mondjuk az Obi-Wan Kenobinál (amit tegnap néztem csak úgy hirtelen felindulásból újra) vagy a The Book of Boba Fett esetében. Ezt még nagyban befolyásolhatja az összkép. Mert hiába imádom az Andort, eddig még egyszer sem néztem meg újra. Hiába fantasztikus sorozat, egyszerűen nem érzek rá késztetést. De a The Acolyte-nál ez még bőven kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 13 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kössétek fel a liberót, csavarjátok maximumra a lélegeztetőgépet, rendeljetek magatok mellé egy orvosi teamet, akik jártasak az újraélesztés terén, mert ez az epizód... ...átlagos. Gondolom ezzel a szóval akartad befejezni a mondatot. Még 3 óra aztán megnézem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Egy kis statisztika: az Acolyte hogyan is muzsikál hsz számban a premiertől kezdődő 20 nap során. (ezt amúgy még az Ahsokához csináltam tavaly, most frissítettem egyet ) Szerkesztve: Június 26. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Talán az epizódok számát kellene kiegyenlíteni az idő helyett. Szerkesztve: Június 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Mert azoknál a sorozatoknál/évadoknál heti 1 részről beszélhetünk és azoknál a 4. rész előtt végetér a 20 nap. Kivétel a Mandi első évada, ott ugye az első két rész csak 3 nap különbséggel érkezett. A többi meg persze dupla/triplapremierek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Mert azoknál a sorozatoknál/évadoknál heti 1 részről beszélhetünk és azoknál a 4. rész előtt végetér a 20 nap. Kivétel a Mandi első évada, ott ugye az első két rész csak 3 nap különbséggel érkezett. A többi meg persze dupla/triplapremierek. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Talán az epizódok számát kellene kiegyenlíteni az idő helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Öt újranézés, most épp a fénykardpárbajokat elemzem képkockáról képkockára haladva. kicsit erős a függőséged. Készítesz is valami elemzést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. @csoli1138 kijött a guide egy baromi jó képpel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Bár írtátok hogy pelenkakészítés, bár sejtettem az előző részből hogy itt valami jót kapunk. Egy órája lett vége és azóta mint akit lesokkoltak csak olvsagtaok, de arra sem tudok figyelni. Nálam ami biztos hogy sw téren a " Nem, én vagyok az apád" óta semmi nem sokkolt, nem rúgott annyira két lábbal pofán mint ez a rész. Nálam minden idők legjobb sw-sorozatrésze. Semmi nem hasonlítható hozzá, Egyszerüen brutális minden téren, Szó szerint felfoghatatlan amit látunk. Aki még nem látta készüljön, mert amit eddig gondolt az sw bizonyos részeiről, csoportjairól , az gyökeresen meg fog változni. Egyszerűen nem lehet olyan szuper jelzőket aggatni rá, mert nincs olyan szavunk. Nagyon le kell ülepedjen, nem is írok most a részhez, mert nagyon az érzelmi hatása alatt vagyok. Le kell nyugodnom egy kicsit. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.