Jump to content

SAGA maraton a Celebration-on


Recommended Posts

SAGA maraton a Celebration-on

 

47531817320070314_7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Szinte nap mint nap bővül az amerikai Celebration IV programja, melyet május 24-28 között rendeznek meg, Los Angelesben. A megannyi SW színész mellett, rengeteg érdekesség is várja majd a Star Wars rajongóit.

A legújabb hír arról tudosít, hogy levetítésre kerül a Star Wars SAGA mind a hat része! A hat film először lesz látható nagy vásznon, ráadásul egymás után, kis szüneteket beiktatva. A 17 órásra tervezett program május 23.-án, 9 órai kezdettel indul útjára.

A vetítés szabadon látogatható, ám a színhelyül szolgáló 'K Hall' befogadóképessége véges. Ezért aki biztosan szeretne részt venni ezen az egyszeri eseményen, az a starwars.com-on regisztrálva biztosíthat magának belépőket.

 

Remélem ha valaki közületek eljut erre a nem mindennapi vetítésre, megosztja majd velünk az élményeit.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Nem hinném, hogy a Gyűrűk Urát. :) Bár az európai celeb mintha kicsit hanyagolva lenne... Jobban belegondolva nem is véletlen, hisz az jóval később lesz mint az amcsi (persze azért jöhetne valami komolyabb info, az ott látható műsorról is).

Link to comment
Share on other sites

Átfogó program még nincs, de pár érdekes pont már van az oldalukon az EU-s Celebbel kapcsolatban.

 

* Stars from the casts of all six Star Wars films

* Magic-makers from the film crews

* Special sneak peaks into the future of Star Wars, including the upcoming television series

* Treasures from the Lucasfilm archives ? original props and costumes and more

* A variety of unique Star Wars entertainment brought together under one roof

* More fan events, more fan creations, and more fan involvement

* Celebration Europe merchandise that you won?t find anywhere else, including an exclusive action figure!

* Fan Club benefits ? for members from all over the world

Edited by Bomarr
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem is tetszik a kép. Kicsit minimalista az én ízlésemhez, de tényleg csak egy kicsit. Viszont ez nagyon jól passzol az évfordulóhoz.

EDIT: Nagy előnye még a képnek, hogy a Celebration logóhoz is illik, annak egyfajta szabadabb és művészibb kivitelezése.

Minél többet nézem, annál jobban tetszik ez a festmény. A színátmenetek nagyon jók; a szellemszerűen feltűnő alakok talán lehetnének kicsit intenzívebbek.

 

Érdekes, hogy ezt a hivatalosan elfogadott képet John Alvin készítette, pedig Steve Anderson is kapott rá megbízást. Érdekelne, vajon ő milyen tervet készített.

 

Ody: Ha én csináltam volna ilyesmit, a tatuini kettős naplemente valószínűleg nálam is szerepelt volna, és mi tagadás, a galaxis sem áll tőlem távol... :D Nézd csak meg ezt:

 

jedidream.jpg

 

Felül galaxis, kékes figurával, három (+1) bolygóval, lent meg a Tatuin, és a kettős naplemente (ami ekkorában nem látszik nagyon).

 

OFF

Az előbb egy áramszünet miatt törlődött az egész hozzászólásom... :)

Edited by SimonZ
Link to comment
Share on other sites

Nekem viszont egyáltalán nem tetszik. Egyrészt túl puritán az izlésemnek, másrészt semmi SW hangulata nincs, és ennek a tetején a Galaxis képe a fő oka. Mert hogy ebben semmi olyan pluszt nem érzek, amire azt mondanám, hogy ez az SW Galaxis, sőt, inkább nézem a Tejútrendszernek. Mikor megláttam, nekem elsőre valami másod-harmad vonalbeli sci-fi film hatása jutott az eszembe, és akárhányszor ránézek, ezt érzem.

Link to comment
Share on other sites

Ami megfogott benne, az pont a galaxis képe.Hogy Luke nem csak a naplementét bámulja, hanem az egész galaxist is.Arra vágyakozik hogy ő legyen a galaxis közepe.És pont ezt látjuk a képen is, Luke fénykardal a Galaxis szívében.

 

Az átmenetek is nagyon jók, mint ha a Tatooine tényleg a galaxis szélén helyezkedne el, a holdjai már folynak bele a másik képbe.

Egyetlen dolog ami nem tetszik hogy csak Luke és Leia van a képen.Vagy legyenek többen, vagy egyszerűen csak Luke.Elkéne ez a kép a szobám falára.

Bár abban nem kételkedek hogy Zoli nagyobbat tudna alkotna, remélem egyszer elkezdesz festeni is. :para:

Link to comment
Share on other sites

Ody: Ha én csináltam volna ilyesmit, a tatuini kettős naplemente valószínűleg nálam is szerepelt volna, és mi tagadás, a galaxis sem áll tőlem távol... :para:  Nézd csak meg ezt:

Na pontosan erről van szó. Hogy ez a kép sokkal jobb lett volna, mint amit az a vakegér Celebration-szervezők elfoadtak. Nem az a baj, hogy más téma, mert nmem más.. a kivitel más, de nagyon.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Végülis sok minden lemaradt róla: a jó és a rossz harca is például, pedig az is központi téma. Szerintem jó, hogy a hangulatot megfogták: a rajongóknak az SW az elvágyodást jelenti valahol a mesék világába, ugy ahogy Luke-nak is az a bizonyos jelenet, ahogy a naplementét nézi. Mint Celebration poszter szerintem remek. Ráadásul van valami jófajta retro hangulata is, amit talán épp a festményszerüsége ad. Nem hiszem, hogy a zvolt a cél, hogy egy képben összefoglalják MINDAZT, amit az SW jelent.

Edited by Bomarr
Link to comment
Share on other sites

Dzséjt: szerintem is puritán egy kicsit, de jól áll neki. :o Puritán és szép. :D

A galaxis képével meg mindig óvatosan kell bánni, ha Star Warsról van szó, talán azért, mert a SW-ban nem vagyunk hozzászoktatva a galaxis látványához. Még csillagközi ködök is alig vannak a filmekben. Kell egy kis szabad értelmezés, hogy elhiggyük, a képen a SW galaxisa van. :o

 

Obi1: Nézd meg a Celebration logóját! Ugyanez a két heroizált alak van rajta (Luke karddal és Leia), akik egyébként a réges-régi EP4 plakáton is szerepeltek (most meg a DVD díszdobozán feszítenek). Erre gondoltam, amikor azt írtam, harmonizál a logóval. Ezért nincs rajta több ember. És miért is lenne? Miről álmodik Luke? Nagy hős lesz, és lesz egy nő az oldalán. :o Másra nincs szüksége. :D

(Festeni nem fogok, semmi kézügyességem nincs hozzá. :para: )

 

Szisz: A saga Anakinről szól, ez igaz, de a mostani Celebration a 30. évfordulóról, ami meg elsősorban az EP4-hez köthető. Ezzel összhangban viszonylag egyszerű, retrós stílusú logó készült, és a plakát is ehhez passzol. :sick: Ez egyben az egyoldalúságot is magyarázza.

 

Dzséjt (2.) :D : Az ott Luke, nem Anakin.

Link to comment
Share on other sites

Szisz: A saga Anakinről szól, ez igaz, de a mostani Celebration a 30. évfordulóról, ami meg elsősorban az EP4-hez köthető. Ezzel összhangban viszonylag egyszerű, retrós stílusú logó készült, és a plakát is ehhez passzol. :para: Ez egyben az egyoldalúságot is magyarázza.

Na pont ezt akartam beírni a végére, jó hogy elolvastam a hozzászólásokat végig :sick:

Link to comment
Share on other sites

Kár hogy ez a galaxis nem az a galaxis... :evil:

 

Obi az Ep2-ben nézi a könyvtári térképet, és a fagyasztatlanul maradt szereplők nézik az Ep5-ben ugyanazt a képet. UGYANAZT. Illett volna azt kimásolni...

Ezt hivják stilizálásnak... a Tatooine-i holdak se ilyen nagyok :)

Link to comment
Share on other sites

De ha ez a galaxis nem ugyanaz a galaxis, akkor ez nem stilizálás, hanem egyszerűen egy másik galaxis szerintem...

 

 

Donát

Akkor az én emlékezetemmel lehet a baj... nekem ugy rémlik, hogy nagyjából igy néz ki a filmben is. Mi a nagy változás itt?

Link to comment
Share on other sites

és a fagyasztatlanul maradt szereplők nézik az Ep5-ben ugyanazt a képet. UGYANAZT. Illett volna azt kimásolni...

Talán itt a félreértés... az ep.5-ben nem a galaxist nézik. A nagy galaxis mellett van két törpe-galaxis (vagy valami olyasmi), ami az ep.2-es képen is feltünik a könyvtár jelenetben. Abból az egyiket nézték az ep.5 végén :evil:

 

GalacticMap-Jedi-Archives.jpg

 

Márcsak azért is képtelenség, hogy a galaxist kivülről nézzék, mert csillagokat is látni, márpedig csillagot csak akkor lát az ember, ha benne van egy galaxisban :) Ott csak a galaxis peremén vannak.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information