Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. @Iqvi Ne röhögj, te molycsemege! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Békanéni harmadik helye kisebbfajta szenzáció. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De azért szerintem ez valahol kisebb meglepetés. Ahsoka már legendás karakter. Ez igaz, de ebben a sorozatban Grogu főszereplő, míg Ahsoka csak beugró volt. Ha lesz saját sorozata, és abban Grogu feltűnik egyszer, akkor nem fogja előle ellopni a show-t. Egyébként lesz egy másik kategória is, ahol ugyanez a dilemma merült fel: a legenda, vagy aki ott és akkor jobb volt. Szerkesztve: 2021. Február 13. - Pildi 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Adrián írta: @Iqvi Ne röhögj, te molycsemege! Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Békanéni harmadik helye kisebbfajta szenzáció. A dobogót sose kell megmagyarázni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Pildi írta: Ha lesz saját sorozata, és abban Grogu feltűnik egyszer, akkor nem fogja előle ellopni a show-t. Are you sure? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Következzék a legjobb összecsapás, ahol igencsak bő volt a választék. Emlékezzünk csak a Kryat sárkány elleni harcra, vagy Luke feltűnésére a The Rescue végén. De mondhatnám még Ahsoka párbaját Elzbeth-el, stb... 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ez nehéz mezőny volt, több kiváló összecsapással. Tényleg csak hangulat kérdése volt, melyiket választottam: Luke vs. Sötét Katonák. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. A harc a Kryat sárkány epikusságát nehéz lett volna felülmúlni, ennek ellenére Luke előretörése győzött, amin igazából nem is lehet csodálkozni. Már csak az érzelmi töltet miatt sem. 2 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Itt túl sok jó volt a jóból, úgyhogy itt részre hajló voltam a kedvenc részemhez. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Én is Luke belépőjére voksoltam. Tuti az fog nyerni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Én itt a krayt sárkány elleni harcra szavaztam. Az olyan volt mintha egy 200 milliós dolláros mozifilmből lett volna. Persze az érzelmi töltet terén a Luke-os verhetetlen, de mint akciójelenet a Krayt sárkányostól jobban leesett az állam. Viszont számitottam rá hogy Luke nyerni fog. Már az is szép eredmény, hogy a krayt akció ennyi voksot kapott. 4 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ha jól emlékszem itt Ahsoka vs. Elsbethre ment a szavazatom, de Luke belépője is emlékezetes volt, főleg érzelmi oldalról... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Igazából vagy egy tucat jobb harci jelenet volt, mint Luke belépője. Ott tényleg csak az érzelmi bomba működött, de az nagyon. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Ody Mandrell írta: Igazából vagy egy tucat jobb harci jelenet volt, mint Luke belépője. Ott tényleg csak az érzelmi bomba működött, de az nagyon. Főleg, mert elég egyoldalú volt, és mégis... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Következzen a legjobb helyszín! Voltak ebben az évadban is remek bolygók. Lássuk melyik kapta a legtöbb szavazatot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nálam a Tatuin volt a leghangulatosabb helyszín, főleg azzal a zenével 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Pildi írta: Nálam a Tatuin volt a leghangulatosabb helyszín, főleg azzal a zenével Az biztos, hogy Tatooine hangulatát most nagyon elkapták. Főleg az első rész zenéje volt zseniális. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Pildi írta: Nálam a Tatuin volt a leghangulatosabb helyszín, főleg azzal a zenével Tény, hogy ebben a sorozatban használták fel a legjobban a Tatuint. Én is arra szavaztam. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nálam a Trask nyert, tetszett ez a vízi világ, amilyet nem sokat láthattunk a filmekben/sorozatokban. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Számomra ez volt a legnehezebb. A Corvus, a Karthon, a Morak és Maldo Kreis, egyaránt esélyesek voltak számomra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Bizony, némi meglepetésre a Trask nyert és a Corvus lett a második. A jó öreg Tatooine-nak ezúttal meg kellett elégednie a harmadik hellyel. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Akkor itt működött az újdonság varázsa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nálam Traskhoz fűzödik az egyik leghangulatosabb jelenet: Djarin és Grogu a kikötőben, amint a háttérben hajózik ki egy halász legénység, és hallani azt a jellegzetes mély kürtölést. Fantasztikus! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ez, váratlan fordulat. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Tatooine-t fantasztikusan hozta a sorozat, de ezúttal egy új világra akartam tenni a voksot. Nevarro-t találtam a leghangulatosabbnak közülük Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. A Tatooine a legikonikusabb SW helyszín és nagyon tetszett, hogy egy új nézőpontból is megtekinthettük (ezért is nyerte a legjobb epizód kategóriát nálam a szezonnyitó rész), de mint helyszín a Trask volt amelyik a leginkább kitűnt pont az újdonságával, szokatlanságával. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Traskra ment a voksom. Nagyon izgalmas, érdekes világ, amihez hasonló eddig élőszereplős SW-ben tényleg nem volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Következik a legjobb sidekick, ahol jó pár visszatérőt felfedezhetünk. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.