Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Viszonylag biztosan húzta be Boba Fett az elsőséget. Sikerült egy új bad ass karakter faragni Bobából, ezt jó volt látni. Végre már nem kérdő jelezhetjük meg, hogy miért volt ő akkora ász. Ráadásul saját sorozatot is kap.

Legjobb_sidekick.jpg

• Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 1
  • Tetszik 2
Hozzászólás ideje:

Nálam Mayfeld és Boba Fett, mindkettő mint óriási pozitív meglepetés volt igazi esélyes ebben a kategóriában. Végül miután Boba több epizódban szerepelt, sidekick-ként őrá szavaztam. :) De nehéz döntés volt.

Hozzászólás ideje:

Nálam is Boba nyert, az ő visszatérését még jobban élveztem, mint Ahsoka élőszereplős felbukkanását (az is remek volt), annyit adott hozzá a karakteréhez ez az évad, hogy azt nehéz lenne kifejezeni a korábbi önmagához képest. Most beváltották azt az ígéretet, amit 40 éve tettek ezzel a badass fejvadász figurával, már egyértelműen kíváncsi vagyok a róla szóló sorozatra, egy éve ez még korlátozottan lett volna csak igaz!

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Itt szerintem inkább a karakter hírneve számított, mint ahogy Bo-Katan esetében is. Az adott epizódokban Mayfeld és Vanth sokkal inkább betöltötték a sidekick szerepét

Én Wilde nézetét osztom ebbe na kérdésben. Boba minden tekintetben a legjobb volt ezen a téren. Mayfeld keveset szerepelt mint ahogy Vanth is. 

Hozzászólás ideje:

Boba Fett visszatérését szemforgatva vártam, de aztán hatalmasat csalódtam, mégpedig pozitívan.  Páncél nélkül is hihetetlen menő volt, sőt szvsz még jobb; a harcjelenetei is fantasztikusan lettek megkoreografálva. 

Hozzászólás ideje:

Ez nem volt kérdés, Gideon volt a Gonosz a sorozatban... és külön öröm, hogy Erőhasználat nélkül is kellően fenyegető és badass főgonosz volt, akitől be voltak tojva a beosztottai, kb. mint Vadertől anno.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.