Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Örülök a Trask győzelmének, az a nyüzsgő, hangulatos, élettel teli kikötőváros fantasztikus volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Viszonylag biztosan húzta be Boba Fett az elsőséget. Sikerült egy új bad ass karakter faragni Bobából, ezt jó volt látni. Végre már nem kérdő jelezhetjük meg, hogy miért volt ő akkora ász. Ráadásul saját sorozatot is kap. 1 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nálam Mayfeld és Boba Fett, mindkettő mint óriási pozitív meglepetés volt igazi esélyes ebben a kategóriában. Végül miután Boba több epizódban szerepelt, sidekick-ként őrá szavaztam. De nehéz döntés volt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Itt szerintem inkább a karakter hírneve számított, mint ahogy Bo-Katan esetében is. Az adott epizódokban Mayfeld és Vanth sokkal inkább betöltötték a sidekick szerepét 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nálam is Boba nyert, az ő visszatérését még jobban élveztem, mint Ahsoka élőszereplős felbukkanását (az is remek volt), annyit adott hozzá a karakteréhez ez az évad, hogy azt nehéz lenne kifejezeni a korábbi önmagához képest. Most beváltották azt az ígéretet, amit 40 éve tettek ezzel a badass fejvadász figurával, már egyértelműen kíváncsi vagyok a róla szóló sorozatra, egy éve ez még korlátozottan lett volna csak igaz! 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: Itt szerintem inkább a karakter hírneve számított, mint ahogy Bo-Katan esetében is. Az adott epizódokban Mayfeld és Vanth sokkal inkább betöltötték a sidekick szerepét Én Wilde nézetét osztom ebbe na kérdésben. Boba minden tekintetben a legjobb volt ezen a téren. Mayfeld keveset szerepelt mint ahogy Vanth is. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Boba Fett visszatérését szemforgatva vártam, de aztán hatalmasat csalódtam, mégpedig pozitívan. Páncél nélkül is hihetetlen menő volt, sőt szvsz még jobb; a harcjelenetei is fantasztikusan lettek megkoreografálva. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. A zenei témája kimondottan fülbemászó és súlyos. Anno napokig azt dúdoltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Jöjjön a legjobb negatív karakter! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. ... aki nem lehet más, mint Hess, a birodalmi tisztek legalja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Én is Hessre szavaztam! Zseniális volt a fickó. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Végletekig visszataszító figura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Gideon mosolya pont illik ide. Simán nyert ugyanis. 1 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nekem ő nagyobb badass volt az első évadban. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ja bocs, ez másik univerzum. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Gideon a főgonosz továbbra is, ez kétségtelen, bár ebben az évadban nem ő volt a legnegatívabb karakter. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nem bizony. Hessnek ha lett volna még egy epizódja, biztos nyer. Sajnos már többet nem látjuk. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ez nem volt kérdés, Gideon volt a Gonosz a sorozatban... és külön öröm, hogy Erőhasználat nélkül is kellően fenyegető és badass főgonosz volt, akitől be voltak tojva a beosztottai, kb. mint Vadertől anno. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Ody Mandrell írta: Nem bizony. Hessnek ha lett volna még egy epizódja, biztos nyer. Sajnos már többet nem látjuk. Előzményt neki! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nem sok szerep jutott Hess-nek, de az az egy jelenet az asztalnál zseniális volt. Mesterien adagolt feszültség, aztán a végén az az elégtétel. 3 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Előzményt neki! Könyv vagy képregény lehet az ő terepe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Következő kategória, a legjobb mellékszereplő. Jön Luke! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Könyv vagy képregény lehet az ő terepe. Ez nagyon jó lenne. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Én itt azért Ahsoka párti voltam. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ezt nálam is Ahsoka húzta be. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Luke simán bezsebeli szerintem. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Gideon mosolya pont illik ide. Nem sikerült el hessegetni. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.