Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

De azért szerintem ez valahol kisebb meglepetés. Ahsoka már legendás karakter.

Ez igaz, de ebben a sorozatban Grogu főszereplő, míg Ahsoka csak beugró volt. :) Ha lesz saját sorozata, és abban Grogu feltűnik egyszer, akkor nem fogja előle ellopni a show-t. :)

Egyébként lesz egy másik kategória is, ahol ugyanez a dilemma merült fel: a legenda, vagy aki ott és akkor jobb volt.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Békanéni harmadik helye kisebbfajta szenzáció. :D 

A dobogót sose kell megmagyarázni.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Pildi írta:

Ha lesz saját sorozata, és abban Grogu feltűnik egyszer, akkor nem fogja előle ellopni a show-t. :)

Are you sure?:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Következzék a legjobb összecsapás, ahol igencsak bő volt a választék. Emlékezzünk csak a Kryat sárkány elleni harcra, vagy Luke feltűnésére a The Rescue végén. De mondhatnám még Ahsoka párbaját Elzbeth-el, stb...

Hozzászólás ideje:

Ez nehéz mezőny volt, több kiváló összecsapással. Tényleg csak hangulat kérdése volt, melyiket választottam: Luke vs. Sötét Katonák.

Hozzászólás ideje:

Én itt a krayt sárkány elleni harcra szavaztam. Az olyan volt mintha egy 200 milliós dolláros mozifilmből lett volna. Persze az érzelmi töltet terén a Luke-os verhetetlen, de mint akciójelenet a Krayt sárkányostól jobban leesett az állam. Viszont számitottam rá hogy Luke nyerni fog. Már az is szép eredmény, hogy a krayt akció ennyi voksot kapott.

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem itt Ahsoka vs. Elsbethre ment a szavazatom, de Luke belépője is emlékezetes volt, főleg érzelmi oldalról...

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Igazából vagy egy tucat jobb harci jelenet volt, mint Luke belépője. Ott tényleg csak az érzelmi bomba működött, de az nagyon.

Főleg, mert elég egyoldalú volt, és mégis...

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Pildi írta:

Nálam a Tatuin volt a leghangulatosabb helyszín, főleg azzal a zenével :)

Tény, hogy ebben a sorozatban használták fel a legjobban a Tatuint. Én is arra szavaztam.

Hozzászólás ideje:

Nálam a Trask nyert, tetszett ez a vízi világ, amilyet nem sokat láthattunk a filmekben/sorozatokban.

Hozzászólás ideje:

Számomra ez volt a legnehezebb. A Corvus, a Karthon, a Morak és Maldo Kreis, egyaránt esélyesek voltak számomra.

Hozzászólás ideje:

Tatooine-t fantasztikusan hozta a sorozat, de ezúttal egy új világra akartam tenni a voksot. Nevarro-t találtam a leghangulatosabbnak közülük

Hozzászólás ideje:

A Tatooine a legikonikusabb SW helyszín és nagyon tetszett, hogy egy új nézőpontból is megtekinthettük (ezért is nyerte a legjobb epizód kategóriát nálam a szezonnyitó rész), de mint helyszín a Trask volt amelyik a leginkább kitűnt pont az újdonságával, szokatlanságával.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.