Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Viszonylag biztosan húzta be Boba Fett az elsőséget. Sikerült egy új bad ass karakter faragni Bobából, ezt jó volt látni. Végre már nem kérdő jelezhetjük meg, hogy miért volt ő akkora ász. Ráadásul saját sorozatot is kap.

Legjobb_sidekick.jpg

Hozzászólás ideje:

Nálam Mayfeld és Boba Fett, mindkettő mint óriási pozitív meglepetés volt igazi esélyes ebben a kategóriában. Végül miután Boba több epizódban szerepelt, sidekick-ként őrá szavaztam. :) De nehéz döntés volt.

Hozzászólás ideje:

Itt szerintem inkább a karakter hírneve számított, mint ahogy Bo-Katan esetében is. Az adott epizódokban Mayfeld és Vanth sokkal inkább betöltötték a sidekick szerepét

Hozzászólás ideje:

Nálam is Boba nyert, az ő visszatérését még jobban élveztem, mint Ahsoka élőszereplős felbukkanását (az is remek volt), annyit adott hozzá a karakteréhez ez az évad, hogy azt nehéz lenne kifejezeni a korábbi önmagához képest. Most beváltották azt az ígéretet, amit 40 éve tettek ezzel a badass fejvadász figurával, már egyértelműen kíváncsi vagyok a róla szóló sorozatra, egy éve ez még korlátozottan lett volna csak igaz!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Itt szerintem inkább a karakter hírneve számított, mint ahogy Bo-Katan esetében is. Az adott epizódokban Mayfeld és Vanth sokkal inkább betöltötték a sidekick szerepét

Én Wilde nézetét osztom ebbe na kérdésben. Boba minden tekintetben a legjobb volt ezen a téren. Mayfeld keveset szerepelt mint ahogy Vanth is. 

Hozzászólás ideje:

Boba Fett visszatérését szemforgatva vártam, de aztán hatalmasat csalódtam, mégpedig pozitívan.  Páncél nélkül is hihetetlen menő volt, sőt szvsz még jobb; a harcjelenetei is fantasztikusan lettek megkoreografálva. 

Hozzászólás ideje:

Gideon a főgonosz továbbra is, ez kétségtelen, bár ebben az évadban nem ő volt a legnegatívabb karakter. :P

Hozzászólás ideje:

Ez nem volt kérdés, Gideon volt a Gonosz a sorozatban... és külön öröm, hogy Erőhasználat nélkül is kellően fenyegető és badass főgonosz volt, akitől be voltak tojva a beosztottai, kb. mint Vadertől anno.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Nem bizony. Hessnek ha lett volna még egy epizódja, biztos nyer. Sajnos már többet nem látjuk. :D 

Előzményt neki!

Hozzászólás ideje:

Nem sok szerep jutott Hess-nek, de az az egy jelenet az asztalnál zseniális volt. Mesterien adagolt feszültség, aztán a végén az az elégtétel.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Könyv vagy képregény lehet az ő terepe. 

Ez nagyon jó lenne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.