Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. 42 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem Omni-ra akkor van esély, ha az angoluk is jön, és az szerintem még pár év kérdése. Szóval a 6 kötet a legreálisabb, bár én az omnira se haragudnék. Ha olyasmi kötetben adnák, mint a Crimson Empire-t, akkor két kötetes lehetne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. 29 minutes ago, Whill said: Ha olyasmi kötetben adnák, mint a Crimson Empire-t, akkor két kötetes lehetne. Hát az igen jó volna. Bár nem tudom erre Revan mennyi esélyt lát, ő jobban ismeri a Szukits-ot. Meg is idézem @Darth Revan9-et, hogy ha tud esetleg mondjon valamit, lehetséges-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Most komolyan az lesz elmesélve ennyi kötetben, hogyan kerül Han Jabbához? Nem túlzás ez egy kicsit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Szerintem ha csak ennyi lenne, akkor felesleges például Vadert behozni a sztoriba. Biztos lesz itt más is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Ha valamit biztosan ki lehet jelenteni azaz, hogy nem csak erről fog szólni. Ez csak a felütés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 21 órával ezelőtt, Whill írta: Az egész történet akkor ezek szerint Magyarországon 6 kötetben fog megjelenni? Vagy van rá bármi esély, hogy a Szukits kiad egy omnibus/absolute kötetet? Igen, valószínű, hogy 6 kötet lesz. Tippelve 2022. második felében indul nálunk és 2023 első felében ér véget. Nagy omnibusz kötet? Én kizártnak tartom. 17 órával ezelőtt, Iqvi írta: Hát az igen jó volna. Bár nem tudom erre Revan mennyi esélyt lát, ő jobban ismeri a Szukits-ot. Meg is idézem @Darth Revan9-et, hogy ha tud esetleg mondjon valamit, lehetséges-e. Nem lesz újabb nagy omni kötet. A Vérvörös Birodalom három történetszála is csak és kizárólag azért jelent meg így, mert más formában nem engedték. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 16 minutes ago, Darth Revan9 said: Nem lesz újabb nagy omni kötet. A Vérvörös Birodalom három történetszála is csak és kizárólag azért jelent meg így, mert más formában nem engedték. De ha a szukits kivárna a War of the Bounty Hunters omnibus megjelenéséig akkor arra le tudna szerződni? A kimaradó 6 kötet helyén pedig lemehetne a Poe sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 13 perccel korábban, Iqvi írta: De ha a szukits kivárna a War of the Bounty Hunters omnibus megjelenéséig akkor arra le tudna szerződni? A kimaradó 6 kötet helyén pedig lemehetne a Poe sorozat. Nem fognak várni. Nem hiszem, hogy ezt meglépnék. Ha várni kéne a War of the Bounty Hunters omnira, akkor ez azt jelentené, hogy a négy testvérsorozat is leállna arra az időre. És köztük van Darth Vader képregénye is, úgyhogy e miatt biztos nem fognak várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Daniel José Older fogja írni a 4LOM&Zuckuss one-shotot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Na, úgy tűnik, hogy a Wookie-n már fent vannak az adatok a komplett War of the Bounty Hunters gyűjteményes kiadásorkól. Hogyan jönnének konkrétan a teljes eseménynél történeti sorrendben a füzetek? Ha jól láttam, akkor a Star Wars, Darth Vader, Doctor Aphra és Bounty Hunters sorozatoknál a Vol 3-asok fogják összegyűjteni az adott sorozat War of the Bounty Hunters-es történeteit. Így fog kinézni. War of the Bounty Hunters 2021. nov. 23. Benne. Alpha, + War of the Bounty Hunters mini 1-5. számok https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_War_of_the_Bounty_Hunters_(TPB) War of the Bounty Hunters Companion 2021. nov. 23. Benne. Az egy füzetes történetek. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_War_of_the_Bounty_Hunters_Companion Star Wars Vol 3 2021. nov. 30. Benne. 13-18. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars_Vol._3_(2021) Bounty Hunters Vol 3. 2021. dec. 7. Benne. 12-17. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Bounty_Hunters_Vol._3 Darth Vader Vol 3. 2021. nov. 9. Benne. 12-16. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_Vol._3 Doctor Aphra Vol. 3. 2021. dec. 14. Benne. 11-15. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Doctor_Aphra_Vol._3 Most egy kissé egy gondolkodóba estem. Csak és kizárólag a gyűjteményes kiadások alapján a fenti gyűjteményeknek hogyan kéne követniük egymást megjelenési sorrendben? Az eseménysor az Alpha füzettel indul, mely a nov. 23-án megjelenő gyűjteményben kap helyet. Viszont a Darth Vader Vol 3-sa már nov. 9-én jön. Ez egy kissé megkavar. Szerintetek, hogyan legyen a sorrend? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Na, úgy tűnik, hogy a Wookie-n már fent vannak az adatok a komplett War of the Bounty Hunters gyűjteményes kiadásorkól. Hogyan jönnének konkrétan a teljes eseménynél történeti sorrendben a füzetek? Ha jól láttam, akkor a Star Wars, Darth Vader, Doctor Aphra és Bounty Hunters sorozatoknál a Vol 3-asok fogják összegyűjteni az adott sorozat War of the Bounty Hunters-es történeteit. Így fog kinézni. War of the Bounty Hunters 2021. nov. 23. Benne. Alpha, + War of the Bounty Hunters mini 1-5. számok https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_War_of_the_Bounty_Hunters_(TPB) War of the Bounty Hunters Companion 2021. nov. 23. Benne. Az egy füzetes történetek. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_War_of_the_Bounty_Hunters_Companion Star Wars Vol 3 2021. nov. 30. Benne. 13-18. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars_Vol._3_(2021) Bounty Hunters Vol 3. 2021. dec. 7. Benne. 12-17. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Bounty_Hunters_Vol._3 Darth Vader Vol 3. 2021. nov. 9. Benne. 12-16. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_Vol._3 Doctor Aphra Vol. 3. 2021. dec. 14. Benne. 11-15. számok. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Doctor_Aphra_Vol._3 Most egy kissé egy gondolkodóba estem. Csak és kizárólag a gyűjteményes kiadások alapján a fenti gyűjteményeknek hogyan kéne követniük egymást megjelenési sorrendben? Az eseménysor az Alpha füzettel indul, mely a nov. 23-án megjelenő gyűjteményben kap helyet. Viszont a Darth Vader Vol 3-sa már nov. 9-én jön. Ez egy kissé megkavar. Szerintetek, hogyan legyen a sorrend? Én az amerikai megjelenési sorrendre szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Engem az zavar, hogy az Alpha című füzet nyitja az eseménysort. Az pedig gyűjteményesben a Darth Vader Vol 3-sa után jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Éppen most , Darth Revan9 írta: Engem az zavar, hogy az Alpha című füzet nyitja az eseménysort. Az pedig gyűjteményesben a Darth Vader Vol 3-sa után jön. A Szukits kettesével szokta megjelentetni a képregényeket, nem? Akkor lehetne úgy, hogy 1. Main Event + Vader, 2. Star Wars + Companion, 3. Aphra + Bounty Hunters 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Whill írta: A Szukits kettesével szokta megjelentetni a képregényeket, nem? Akkor lehetne úgy, hogy 1. Main Event + Vader, 2. Star Wars + Companion, 3. Aphra + Bounty Hunters Igen, nagyjából kettesével. De volt rá példa, hogy az egyik kötet pár hét késéssel jött ki. Plusz sajnos nem rakják fel mindig időben a munkaagynagot, így előfordulhat a jövőben, hogy bizonyos kötet fent van, míg másik nincs fent. Egyébként valami hasonlóban gondolkodtam. A Companion kötet füzetei - 4-LOM, Zuckuss, Boushh, Jabba, IG, azt hiszem inkább kiegészítő történetek. Szerkesztve: 2021. Május 28. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. 13 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Igen, nagyjából kettesével. De volt rá példa, hogy az egyik kötet pár hét késéssel jött ki. Plusz sajnos nem rakják fel mindig időben a munkaagynagot, így előfordulhat a jövőben, hogy bizonyos kötet fent van, míg másik nincs fent. Egyébként valami hasonlóban gondolkodtam. A Companion kötet füzetei - 4-LOM, Zuckuss, Boushh, Jabba, IG, azt hiszem inkább kiegészítő történetek. De jöjjön mindenképp a Companion is. Ez lehetene az első alkalom, hogy egy ilyen nagy Marvel event teljes egészében megjelenik magyarul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. (szerkesztve) A ma megjelent legújabb számban Spoiler feltűnt Q'ira!!! Szerkesztve: 2021. Június 2. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 19. Bounty Hunters #2 variant cover by Tyler Kirkham 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 20. Olvasási sorrendet tudtok az eventhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 20. 2021. 06. 20. - 16:25, Iqvi írta: Olvasási sorrendet tudtok az eventhez? nézd meg, hogy melyik héten milyen comic jön ki és meg is van a sorrend. amúgy meg itt van a teljes. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Szerintem mindenéleképpen azt a gyűjteményes kötete kell először kihozni, amiben benne van az Alpha füzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. War of the Bounty Hunters Alpha variant by Clayton Crain 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Azt írják, hogy a csaje kapcsolódni fog valamilyen formában a High Republic-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Lehet ott ismerjük majd meg a felmenőit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. Július 9. - NorbiLordi 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Star Wars: War of the Bounty Hunters connected variant covers by Todd Nauck 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. The Declan Shalvey variant for War of the Bounty Hunters #3 (of 5) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 21. (szerkesztve) Na sikerült behoznom magamat, elolvastam minden számot ebből a crossoverből. Annyiból kicsit csalóka a fentebbi kiadási sorrend, hogy pl. a Bounty Hunters c. történet 13. száma a Star Wars 13. száma előtt játszódik, hiszen Spoiler Chewie és C-3PO jár a Nar Shaddán, míg Luke csak utánuk jár a bolygón. de azon kívül nagyjából okés a sorrend. Eddig izgalmas és fogalmam sincs, hogy mit akarnak ebből kihozni - azon túl, amit ugye az Ep6 miatt tudunk. Szerkesztve: 2021. Július 21. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Na sikerült behoznom magamat, elolvastam minden számot ebből a crossoverből. Annyiból kicsit csalóka a fentebbi kiadási sorrend, hogy pl. a Bounty Hunters c. történet 13. száma a Star Wars 13. száma előtt játszódik, hiszen Spoileres tartalom megtekintése Chewie és C-3PO jár a Nar Shaddán, míg Luke csak utánuk jár a bolygón. de azon kívül nagyjából okés a sorrend. Eddig izgalmas és fogalmam sincs, hogy mit akarnak ebből kihozni - azon túl, amit ugye az Ep6 miatt tudunk. A gyűjteményes kiadások miatt lesz érdekes nálunk a sorrend. Amerikában, ha jól láttam megint variáltak a gyűjteményesek megjelenésén. War of the Bounty Hunters november 23 War of the Bounty Hunters Companion november 23 Star Wars Vol 3 december 7 Doctor Aphra Vol 3 december 14 Darth Vader Vol 3 december 21 Bounty Hungers Vol 3 december 28. Ha követjük a gyűjteményesek eredeti sorrendjét, akkor így kéne jönnie lánunk 2022. második félévtől 2023 első félévig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Star Wars: War of the Bounty Hunters #5 variant cover by Frank D'Amarta and Steve McNiven 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Jaj de jó, meglett a nyugdíjpénzem, most már lazíthatok - mondta Boba Fett. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.