reaper Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. (szerkesztve) A Szukitsnál előjegyezhető az Aphra-könyv. Szerkesztve: 2021. Április 19. - Ody Mandrell 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. 10 órával ezelőtt, reaper írta: A Szukitsnál előjegyezhető az Aphra-könyv. Korábban jött, mint számítottam rá. De hát végül is csak párbeszédek vannak benne, mint egy drámában, így kevesebb lehet vele a munka. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Nekem a Dooku formátuma nem jött be, ezt most passzolom. A történet nagyrészét már úgyis ismerem a képregényekből. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Ez most melyik képregénynek az audio átdolgozása? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. 18 minutes ago, Nute Gunray said: Ez most melyik képregénynek az audio átdolgozása? Azt hiszem még az első Darth Vadernek. De talán belenyúl egy kicsit az első Aphra sorozatba is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Csak az első DV feldolgozása. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Csak most hozta a posta sok más SW könyvvel és képregénnyel együtt, és nem emlékeztem, hogy ezt is kosárba tettem és egyáltalán mi ez. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. 13 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Csak most hozta a posta sok más SW könyvvel és képregénnyel együtt, és nem emlékeztem, hogy ezt is kosárba tettem és egyáltalán mi ez. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Szerintem Aphra a Disney-éra legérdekesebb karakterei között van, így örülök, hogy megszületett ez a regény. Bár Chelli eleinte nem volt szimpatikus a "folyton átvágok és elárulok mindenkit a saját hasznomra" mentalitásával, de az egyre több képregénynek és ennek a regénynek köszönhetően jobban meg lehet érteni a mozgatórugóit. Aphrát nem lehet egyértelműen beskatulyázni a "jó" vagy a "rossz" oldalra. Ő egy vérbeli opportunista, aki boldogulni próbál egy kegyetlen galaxisban, és hidegen hagyja, hogy a Birodalom vagy éppen a Lázadók kerekednek-e felül. Maga a regény az 1. Darth Vader sorozat Aphra vonatkozású részeit, a Vader lezuhan különszámot és az 1. Star Wars sorozat Lázadó börtön c. részét meséli el kizárólag Chelli szemszögéből, kisebb-nagyobb bővítésekkel. Ezek a bővítések érdekes plusz adalékokat tesznek hozzá a történethez, ráadásul Aphra gondolataiba is betekintést nyerhetünk, amire a képregényekben nem volt mód. Néhány flashback formájában Chelli és Sana múltjára is bővebb betekintést kapunk, így az is kiderül, miért is lettek ők olyan rosszba, ahogy a Sunspot börtönben láthattuk. A történetbe nem akarok belemenni, aki ismeri a képregényeket, annak nyilván nem lesz benne sok újdonság. Jó volt úgy olvasni a könyvet, hogy vele párhuzamosan a képregényekkel is tartottam az iramot. Maga a hangoskönyv kivonat formátum egyáltalán nem volt zavaró, Aphra sokszor terjedelmes narrációjának hála akadnak hosszabb, tartalmas leírások szép számmal. Szerintem érdekes adalék volt Aphra kapcsán, akár a további történeteiről is elfogadnék egy hasonló kötetet. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.