Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hát, el lehet olvasni őket... Na jó, természetesen tetszik mindkettő, gratula hozzájuk! Reméljük Sagás győzelem lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Ne hozzatok szégyent az oldalra. Oldie téged meg nyakon váglak, ha nem érsz el helyezést! Mióta edzel már... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Az anyátok úristenit, hát akkor hajrá, tessék szavazni! :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Az anyátok úristenit, hát akkor hajrá, tessék szavazni! :D És azt hol lehet? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. http://jedimenedek.hu/forum/index.php?topic=331.0 Aki nem regisztrált tag, az mailben is elküldheti a szavazatát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. http://jedimenedek.hu/forum/index.php?topic=331.0 Aki nem regisztrált tag, az mailben is elküldheti a szavazatát. Köszi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. (szerkesztve) Ha sikerül elolvasni, én is szavazok majd. Ha nem, akkor is. Meddig lehet szavazni? Szerkesztve: 2011. Augusztus 22. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Ha sikerül elolvasni, én is szavazok majd. Ha nem, akkor is. Eskű, nem kódolva írtuk Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Eskű, nem kódolva írtuk Megnyugodtam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Én is el fogom olvasni, de nem ma. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. A hónap végéig lehet szavazni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Oldi, ezt olvastad? A Csillagok Háborúja Rajongói Közösség portálján találtam. "Az utolsó órában by Oldfighter / Bődi Zoltán A helyesírás megfelelő, csak egy-két helyen találtam elgépelést. A fogalmazási stílus tetszett, gördülékeny volt, habár volt egy-két kifejezés, ami nem igazán illett a szövegbe. Maga a történet érdekes volt, szerintem az alapötlet nagyon jó. A karakterek jól kidolgozottak, mindegyiknek megvan saját stílusa. Tetszett, hogy nagyon vegyes társaságot vonultatott fel a történet. Maga a cselekmény érdekes volt, izgalmas, volt benne valami feszültség, ami nekem bejött. Hibaként annyit megemlítenék, hogy a kiírás szerint a 66-os parancs előtti óráról kellett írni, itt pedig a történetnek egy része a parancs kiadása után játszódik. Egyébként igen szép munka." Az enyém is kapott értékelést: "Két oldal között őrlődve by Dzséjt A helyesírás jó, csak egy-két elgépelést találtam. A fogalmazás teljesen rendben van, jól érthető, gördülékeny. A történet nagyon tetszett, igen érdekes erkölcsi dilemmákat feszeget. Külön jó pont, ahogy a jediket bemutatja: nem a klasszikus, erkölcsileg támadhatatlan "jófiú", hanem nagyon is emberi lények. Az ő ellenpontjuk Sabra, aki fejvadász volt, de gondos anya lett belőle. A végkifejlet drámai, hatásos. Azt a hibát tudom megemlíteni, hogy a kiírás a 66-os parancs előtti időszakról szólt, míg a történet java már a parancs kiadása utáni időszakban játszódik. Egyébként igen szép munka." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Szép vélemények Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Oldi, ezt olvastad? A Csillagok Háborúja Rajongói Közösség portálján találtam. Még nem. A Jedi menedéken szoktam bekukkantani néha a Vélemények topicba. A 66-os parancs kritikáját kicsit túlzónak érzem a múltkor emlegetett esett miatt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Noh, nem semmi mire megtaláltam az oldalt, alapból a Pofakönyvön kutakodtam, de aztán Google segített, mert a barátom A srác végül is a tiédet választotta, de a főbíró azt írja, hogy figyelembe fogják venni, hogy a sztori kicsúszott a főtémából. Nekik a 66-os parancs a galaxisban ugyanabban a másodpercben hangzott/zajlott le. Nem baj, majd megkeressük és megverjük őket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Engem mondjuk nem zavar, még jogosnak is érzem, bár nálam is szerepel az első óra, és sehol sem volt szó a kiírásban, hogy utána nem folytatódhat a sztori. De, Sky kérdésére ugye a válasz ez volt: "A pályázatban nincs megkötés a főhős személyét illetően, lehet Jedi, klón, vagy akár maga Palpatine is, vagy a Galaxis bármely élőlényéről, mely a kiadása pillanatában megtapasztalja a 66-os parancsot valamilyen formában - például megölik, megpróbálják megölni, ő próbál megölni valakit, vagy pusztán látja a végén a 66-os parancs kiadásának következményeit. Teljesen rád van írva, a lényeg az valamilyen módon passzoljon a témához a történeted, és jó legyen azt olvasni." Az én olvasatomban a következmények nem csak arra a pillanatra korlátozódnak. Sőt, a következmények inkább utána jönnek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Az én olvasatomban se csupán arra a pillanatra koncentrálódik. És nálam egy paradox módon minden a parancs kiadásának előtt játszódik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. A srác végül is a tiédet választotta, de a főbíró azt írja, hogy figyelembe fogják venni, hogy a sztori kicsúszott a főtémából. Nekik a 66-os parancs a galaxisban ugyanabban a másodpercben hangzott/zajlott le. Nem baj, majd megkeressük és megverjük őket. Nah, azt nem is olvastam, hogy választott. Tovább kellett volna görgetnem, csak kár, hogy ilyen szutyok a blog felülete. Kiégett a retinám, mire minden véleményt elolvastam. Szerintem elég, ha elpostázzuk neki egy varactyl fejét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Nah, azt nem is olvastam, hogy választott. Tovább kellett volna görgetnem, csak kár, hogy ilyen szutyok a blog felülete. Kiégett a retinám, mire minden véleményt elolvastam. Jelöld ki egérrel a szöveget Nálam is csak ez vált be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Ez a srác copy+paste véleményeket ír? Majdnem ugyanazt írta mind a kettőre, csak pár sort cserélt fel benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Ez a srác copy+paste véleményeket ír? Majdnem ugyanazt írta mind a kettőre, csak pár sort cserélt fel benne. Hát a kritikaírását nyugodtan lehet kritizálni Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. A kritikáktól végleg kedvet kaptam elolvasni a műveiteket, így máris nem írták őket hiába. De muszáj kinyomtatnom, mert képernyőn nem megy ekkora mennyiséget olvasni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. A kritikáktól végleg kedvet kaptam elolvasni a műveiteket, így máris nem írták őket hiába. De muszáj kinyomtatnom, mert képernyőn nem megy ekkora mennyiséget olvasni. Ha óhajtod akkor priviben elküldhetem a normálisan szerkesztett változatot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Ha óhajtod akkor priviben elküldhetem a normálisan szerkesztett változatot. Jöhet, naná. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Én is tudok küldeni egy szerkesztett (és a felkerülthöz képest javított, hála Krandénak) verziót, ha kell. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 25. Én is tudok küldeni egy szerkesztett (és a felkerülthöz képest javított, hála Krandénak) verziót, ha kell. Jó lenne, köszi előre is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. (szerkesztve) No, elolvastam mindkét itteni pályamunkát, és gratulálok hozzájuk. Érdekesek a történetek, jók a karakterek, élvezetesen lehetett olvasni. Dzséjt írásában az tetszett, hogy viszonylag egyszerű alapszituációt épített fel, kevés szereplővel, és mégis sikerült nagyon jól megragadott lehetséges élethelyzetet bemutatnia a 66-os parancs keltette következményekről. Oldie írásában ezzel szemben számos aprólékosan kidolgozott karakter párbeszédjein keresztül halad a történet előre, s bár a lezárás sokkal szimplább, maga a környezet és a személyzet, ami bemutatásra került, folytatásért kiált, mert jól ki lett találva. Remélem, valamelyikőtök meg is nyeri. Szerkesztve: 2011. Augusztus 30. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Köszi szépen a véleményt Amúgy ha valaki netalántántán szavazna az ügyeljen arra, hogy csakis részletes véleményt fogadnak el, szóval nem lehet csupán egy nevet megadni, hogy Ez tetszett. Végsó soron ezzel szűrik ki, hogy nehogy valaki haveri szavazatokat gyűjtsön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 31. Köszi Pildi, örülök, hogy tetszett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.