Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. (szerkesztve) 27 perccel korábban, Whill írta: Attól, hogy valami nem kánon, még lehet jó. Még lehet jó, de sokkal nagyszerűbb lenne, ha olyan jó műveket készítenének, amik beleférnek a kánonba ilyenek helyett. Szerkesztve: 2021. Október 17. - Darth Cupsy 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. 43 perccel korábban, Whill írta: Nem kellene rögtön temetni. A theforce fórumon elég jó véleménnyel vannak róla a külföldi olvasók. Attól, hogy valami nem kánon, még lehet jó. Nem véletlen, hogy a Szukits-nál is a mai napig ilyen jól megy a Legendák. Így van. Sőt, több olyan esetről is is tudok az elmúlt pár évből, amikor egy Legendák kategóriába sorolt könyv jobban ment, mint a kánon. Nincs különbség kánon és legendák fogyás között, az esetek többségében egyformán mennek. Valószínűleg így lesz ezzel is. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. A nem kánon könyvek nálam teljesen érdektelenek. Mindet kihagyom. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Nekem nagy dilemma ez, mert amit eddig a Szukits kiadott SW címen, azt én mind megvettem. A Ronin kapcsán megvárom az első véleményeket. Sajnos a hozzá kapcsolódó Visions-epizód sem tetszett annyira, hogy mindent félredobva rohanjak érte a könyvesboltba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. (szerkesztve) 12 perccel korábban, Bomarr írta: A nem kánon könyvek nálam teljesen érdektelenek. Mindet kihagyom. Dettó. Nincs értelme megvenni. Ez még annyira sem kapcsolódik az SW-hez, mint a Legends művek. Teljesen érthetetlen számomra, hogy a Disney miért öli a pénzt olyan művekben amiknek gyakorlatilag nincs értelmük. Kit vagy kiket akarnak megnyerni? A Japánok már régóta az SW legnagyobb fanjai, nem kell a kedvükre tenni. A kínaiakat meg nem hinném, hogy meghatja pár SW-s anime rész. Szerkesztve: 2021. Október 17. - Ody Mandrell 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Itt elsősorban a sok manga- meg anime-rajongókról van szó, akik mindent megvesznek, ami a műfajhoz tartozik, az meg maga a mennyország, ha pluszban Star Wars (persze nem az, szvsz a Visions nem volt más, mint egy mezei anime egy-két SW-elemmel megspékelve.) Olvasva a külföldi véleményeket, a legtöbben pozitívan értékelték a Visions-t. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Eddig én is megvettem minden Szukits Star Wars kiadványt, de ezt garantáltan kihagyom. Nem feltétlenül azért, mert nem Kánon (a Legendák közt is bőven vannak remek SW-művek), hanem mert nem Star Wars. Semmi szükségét nem érzem, hogy egy negyed órás SW-idegen anime epizód világának/karaktereinek bővítéséről olvassak. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.