Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, Whill írta:

Attól, hogy valami nem kánon, még lehet jó.

Még lehet jó, de sokkal nagyszerűbb lenne, ha olyan jó műveket készítenének, amik beleférnek a kánonba ilyenek helyett.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Whill írta:

Nem kellene rögtön temetni. A theforce fórumon elég jó véleménnyel vannak róla a külföldi olvasók. Attól, hogy valami nem kánon, még lehet jó. Nem véletlen, hogy a Szukits-nál is a mai napig ilyen jól megy a Legendák.

Így van. Sőt, több olyan esetről is is tudok az elmúlt pár évből, amikor egy Legendák kategóriába sorolt könyv jobban ment, mint a kánon. Nincs különbség kánon és legendák fogyás között, az esetek többségében egyformán mennek. Valószínűleg így lesz ezzel is.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagy dilemma ez, mert amit eddig a Szukits kiadott SW címen, azt én mind megvettem. A Ronin kapcsán megvárom az első véleményeket. Sajnos a hozzá kapcsolódó Visions-epizód sem tetszett annyira, hogy mindent félredobva rohanjak érte a könyvesboltba.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Bomarr írta:

A nem kánon könyvek nálam teljesen érdektelenek. Mindet kihagyom.

Dettó. Nincs értelme megvenni. Ez még annyira sem kapcsolódik az SW-hez, mint a Legends művek.

Teljesen érthetetlen számomra, hogy a Disney miért öli a pénzt olyan művekben amiknek gyakorlatilag nincs értelmük. Kit vagy kiket akarnak megnyerni? A Japánok már régóta az SW legnagyobb fanjai, nem kell a kedvükre tenni. A kínaiakat meg nem hinném, hogy meghatja pár SW-s anime rész. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Itt elsősorban a sok manga- meg anime-rajongókról van szó, akik mindent megvesznek, ami a műfajhoz tartozik, az meg maga a mennyország, ha pluszban Star Wars (persze nem az, szvsz a Visions nem volt más, mint egy mezei anime egy-két SW-elemmel megspékelve.) Olvasva a külföldi véleményeket, a legtöbben pozitívan értékelték a Visions-t. 

Hozzászólás ideje:

Eddig én is megvettem minden Szukits Star Wars kiadványt, de ezt garantáltan kihagyom. 

Nem feltétlenül azért, mert nem Kánon (a Legendák közt is bőven vannak remek SW-művek), hanem mert nem Star Wars. Semmi szükségét nem érzem, hogy egy negyed órás SW-idegen anime epizód világának/karaktereinek bővítéséről olvassak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.