Jump to content

Vizuális kalauz az sw.com -on


Recommended Posts

Vizuális kalauz az sw.com -on

 

1690669722_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Tudtátok, hogy a Tatooine holdjait Ghomrassennek és Guermessának hívják? Nem? Akkor kétséget kizáróan állíthatom, hogy örömmel fogadjátok majd a hivatalos Star Wars site most induló sorozatát. Ennek keretében sorra veszik a korábban készült filmek jeleneteit, mindezt hasznos és érdekes kommentárok kiséretében. De ami igazán remek, az a filmkockákra elhelyezett háttér információk garmada, melyekből a már ismert dolgok mellett, további érdekességek tudhatók meg. Az Episode IV -el vette kezdetét az elemzős sorozat, amit ezen a címen találhattok meg. Érdemes naponta felkeresni az oldalt, az újabb frissítésekért.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Azért az nem semmi, hogy az anyag szerint a C-3PO-ék mögött battyogó droid U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is. Úgy értem, elég mélyen belenyúl a sztoriba a dolog. Ami persze nem baj, ha nem viszik túlzásba.

 

De ettől függetlenül, ez valóban k...a jó, mintha egy számítógépes enciklopédiát néznék!

 

Donát

Edited by Csabai Donát
Link to comment
Share on other sites

U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is.

 

Donát

Áruló. :)

 

Amúgy tényleg jó anyag.

Link to comment
Share on other sites

Ez a sorozat szenzációs!!! :yes:

Álmaimban létezett egy ilyesmi már, persze könyv formájában. El is kezdtem csiszolgatni, hogy én mit tennék egy ilyen kiadványba, és az hasonló volt. :yes: Persze a sw.com helyenként részletesebb annál, amit én gondoltam, mivel ők olyanokat tudnak, amit más nem tudhat. :)

Link to comment
Share on other sites

U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is. Úgy értem, elég mélyen belenyúl a sztoriba a dolog.

Ez a Behind the Magic képes forgatókönyv rovatában is benne volt. Mármint, volt ott egy olyan h a képen kis kérdőjelek mutattak erre-arra, és hozzájuk kommentár...

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information