Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Vizuális kalauz az sw.com -on Tudtátok, hogy a Tatooine holdjait Ghomrassennek és Guermessának hívják? Nem? Akkor kétséget kizáróan állíthatom, hogy örömmel fogadjátok majd a hivatalos Star Wars site most induló sorozatát. Ennek keretében sorra veszik a korábban készült filmek jeleneteit, mindezt hasznos és érdekes kommentárok kiséretében. De ami igazán remek, az a filmkockákra elhelyezett háttér információk garmada, melyekből a már ismert dolgok mellett, további érdekességek tudhatók meg. Az Episode IV -el vette kezdetét az elemzős sorozat, amit ezen a címen találhattok meg. Érdemes naponta felkeresni az oldalt, az újabb frissítésekért. Szerkesztve: 2007. Május 1. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Köszi a hírt, nézni fogom az oldalon
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Nekem nagyon bejött a dolog.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Végre egy érdekes háttérinformációkkal foglalkozó részleg, ami nem a Hyperspace-re kerül fel! Remek!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. HM. Nekem semmi sem jön be az oldalon. Ilyen képek legalábbis nem .
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. HM. Nekem semmi sem jön be az oldalon. Ilyen képek legalábbis nem . Jobb felső sarok. "click here the view images'
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. (szerkesztve) Azért az nem semmi, hogy az anyag szerint a C-3PO-ék mögött battyogó droid U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is. Úgy értem, elég mélyen belenyúl a sztoriba a dolog. Ami persze nem baj, ha nem viszik túlzásba. De ettől függetlenül, ez valóban k...a jó, mintha egy számítógépes enciklopédiát néznék! Donát Szerkesztve: 2007. Május 2. - Csabai Donát
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Szuper! Köszi, hogy szóltatok, magamtól biztos elsiklok felette. Fox logót magyar festette. Kosa Emil.
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is. Donát Áruló. Amúgy tényleg jó anyag.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Jobb felső sarok. "click here the view images' Kösz, mostmár működik
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Fox logót magyar festette. Kosa Emil. Csodálkozol? A fox magyar csávó volt, kiment amcsiba és alapított egy filmstúdiót.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Csodálkozol? A fox magyar csávó volt, kiment amcsiba és alapított egy filmstúdiót. Na látod ezt sem tudtam.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Ez a sorozat szenzációs!!! Álmaimban létezett egy ilyesmi már, persze könyv formájában. El is kezdtem csiszolgatni, hogy én mit tennék egy ilyen kiadványba, és az hasonló volt. Persze a sw.com helyenként részletesebb annál, amit én gondoltam, mivel ők olyanokat tudnak, amit más nem tudhat.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. U-3PO tette lehetővé a Devanstatornak, hogy kövessék a Tantive IV-et a hiperűrben is. Úgy értem, elég mélyen belenyúl a sztoriba a dolog. Ez a Behind the Magic képes forgatókönyv rovatában is benne volt. Mármint, volt ott egy olyan h a képen kis kérdőjelek mutattak erre-arra, és hozzájuk kommentár...
Ajánlott hozzászólás