Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagy élmény lehetett ez az egész show, szívesen ott lettem volna. Alapból ott volt a remek setlist, de nekem ez az előadás tetszett az összes közül a legjobban. Fantasztikus hangszerelés mellett élmény volt ezt hallgatni. Emellett, megint megerősítést nyert bennem, hogy a régi Kanye-t sokkal jobban kedveltem... de, hogy kapcsolódjak egy picit a fórumhoz is - az Anakinos rímet most már legalább értem is, régebben (mikor még nem értettem olyan jól angolul) csak a neve tűnt fel, sokáig azt hittem, hogy én hallottam csak bele kedvenc SW karakteremet ebbe a nótába. :D

http://www.youtube.com/watch?v=YrJ1cRN9F1c

Hozzászólás ideje:

"One thing we all adore

Something worth dying for

Nothing but pain

Stuck in this game

Searching for fortune and fame..."

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom ez mennyire gáz, de én is csak Kanye sample-je után fedeztem fel magamnak ezt a számot (korábban is hallottam már valamikor régen). Nagyon finom melódiákat szólaltat meg, az ütemek, kifinomult akkordok mind tökéletesen a helyükön vannak, az előadásmód azonban mindent visz, egyszerűen pazar, felemelő! A 3:30-tól jövő rész ihlethette meg Mr. West-et... :D Egyébként a Daily News véleménye: "the most cool, and obscure, sample"

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ez mennyire gáz, de én is csak Kanye sample-je után fedeztem fel magamnak ezt a számot (korábban is hallottam már valamikor régen). Nagyon finom melódiákat szólaltat meg, az ütemek, kifinomult akkordok mind tökéletesen a helyükön vannak, az előadásmód azonban mindent visz, egyszerűen pazar, felemelő! A 3:30-tól jövő rész ihlethette meg Mr. West-et... :D Egyébként a Daily News véleménye: "the most cool, and obscure, sample"

Scorpions is lenyúlta anno :) De vállalták, nem lett belőle nagy gubanc.

Hozzászólás ideje:

Mindenkinek ajánlom, szerintem az év legkreatívabb zenei videója. Az idei nagy Daft Punk közönség-kedvenc fantasztikus feldolgozása, a zenei stílusok evolúcióját reprezentálva.

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.