Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Te csak a szomszéd technoját tudod hallgatni? Rossz neked! Nálunk a szomszéd utcából szokott lenni éjszakába nyúló romazene szolgáltatás a környékbelieknek... :)

Hozzászólás ideje:
Te csak a szomszéd technoját tudod hallgatni? Rossz neked! Nálunk a szomszéd utcából szokott lenni éjszakába nyúló romazene szolgáltatás a környékbelieknek... :D

Ez a szolgáltatás nekünk is jár hétvégenként, de nem baj mert már háromszor is rájuk uszítottuk a rendőröket csendháborítás miatt. :)

Hozzászólás ideje:
Ez a szolgáltatás nekünk is jár hétvégenként, de nem baj mert már háromszor is rájuk uszítottuk a rendőröket csendháborítás miatt. :)

Nálunk is! Régebben Bartókot tettem be nekik, aztán jött a Bánk Bán, mostanában Kárpátia és hasonlók vannnak soron............Elég hatásosak. :D

Hozzászólás ideje:

Eh, ami a legjobb, ha a mögöttem és az előttem lévő fakkban lévő kolléganők más adót hallgatnak egész nap, de ők nem hallják egymásét, mert minden hang az én helyemen csapódik le :roll: Hozzá pár ordítozó, meg fél tucat Epson. Tuti nap.

Hozzászólás ideje:

Nálunk mindenki fülhallgatóval hallgat zenét munka közben. Egyrészt kizárja a külvilágot, és jobban lehet a munkára (és a zenére :roll:) koncentrálni, másrészt senkit nem zavar, akármit hallgat. Esetleg vesd fel ezt a megoldást, hátha belátják, hogy ennek csak előnyei vannak. :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos nálunk ez nem igazán működne a munkamenet miatt sem :roll: Állandóan kiabálunk egymás között, eléggé közösben megy a meló :) A 20 éves rádióról nem is beszélve, mert ilyenek szólnak itt.

Szerkesztve: - MissKarrde

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A mai k...a nehéz doga után joggal énekelhetek teli torokból ABBA slágereket.

Danciiiiiiiing queeeeeeeeeeeeen!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.