Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17.16 éve Te csak a szomszéd technoját tudod hallgatni? Rossz neked! Nálunk a szomszéd utcából szokott lenni éjszakába nyúló romazene szolgáltatás a környékbelieknek...
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17.16 éve Te csak a szomszéd technoját tudod hallgatni? Rossz neked! Nálunk a szomszéd utcából szokott lenni éjszakába nyúló romazene szolgáltatás a környékbelieknek... Ez a szolgáltatás nekünk is jár hétvégenként, de nem baj mert már háromszor is rájuk uszítottuk a rendőröket csendháborítás miatt.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Ez a szolgáltatás nekünk is jár hétvégenként, de nem baj mert már háromszor is rájuk uszítottuk a rendőröket csendháborítás miatt. Nálunk is! Régebben Bartókot tettem be nekik, aztán jött a Bánk Bán, mostanában Kárpátia és hasonlók vannnak soron............Elég hatásosak.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Eh, ami a legjobb, ha a mögöttem és az előttem lévő fakkban lévő kolléganők más adót hallgatnak egész nap, de ők nem hallják egymásét, mert minden hang az én helyemen csapódik le Hozzá pár ordítozó, meg fél tucat Epson. Tuti nap.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18.16 éve Nálunk mindenki fülhallgatóval hallgat zenét munka közben. Egyrészt kizárja a külvilágot, és jobban lehet a munkára (és a zenére ) koncentrálni, másrészt senkit nem zavar, akármit hallgat. Esetleg vesd fel ezt a megoldást, hátha belátják, hogy ennek csak előnyei vannak.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19.16 éve Sajnos nálunk ez nem igazán működne a munkamenet miatt sem Állandóan kiabálunk egymás között, eléggé közösben megy a meló A 20 éves rádióról nem is beszélve, mert ilyenek szólnak itt. Szerkesztve: 2008. Szeptember 19.16 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2008. Október 10.16 éve Szerző Na mi történt, hogy ilyeneket hallgatsz? Szoktam én ilyeneket is, csak nem reklámozom. Szerkesztve: 2008. Október 10.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Szerző Kraftwerk-Radioactivity Zseniális! El kellene menni egy Kraftwerk koncertre is!
Hozzászólás ideje: 2008. November 1.16 éve Vágtató Halott kémek: Hunok csatája Hungarica: jöjj el szabadság Ilyen napom van.
Hozzászólás ideje: 2008. November 13.16 éve A mai k...a nehéz doga után joggal énekelhetek teli torokból ABBA slágereket. Danciiiiiiiing queeeeeeeeeeeeen!
Hozzászólás ideje: 2008. November 18.16 éve Cserháti Zsuzsa: KIcsi gyere velem rózsát szedni..............
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.