Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. (szerkesztve) Most éppen ezt. Szerkesztve: 2010. Október 4. - Frenkie Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Én perpill most épp ezt a számot hallgatom. Johhny Cash nagyon jó zenész volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Joseph LoDuca - Spartacus: Blood and Sand Soundtrack Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. http://listentoamovie.com/list.php?Active=...amp;&Page=5 Ha valaki rájön hol lehet letölteni, légyszi szóljon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. http://listentoamovie.com/list.php?Active=...amp;&Page=5 Ha valaki rájön hol lehet letölteni, légyszi szóljon Ez nem letöltő oldal. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. http://listentoamovie.com/list.php?Active=...amp;&Page=5 Ha valaki rájön hol lehet letölteni, légyszi szóljon Ami a listában van az mind kell? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Dehogyis De pl most az Ep3 szól a háttérben, és nagyon jó. Miért, megtaláltad? Az ep 2 és 3 anyagára asszem nem én lennék az egyetlen, aki előjegyez Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. (szerkesztve) Ezen a listán egy csomó minden van. Tehát akkor az ep2 és ep3 hanganyaga kell. Különben megvan. Milyen formátumban kell? Mp3 vagy flac? Szerkesztve: 2010. Október 6. - Frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Joseph LoDuca - Spartacus: Blood and Sand SoundtrackLégyszíves ha tudsz jó minőségű anyaghoz elérhetőséget, akkor jelezd már majd nekem privibe. Amint elnéztem csak a 192-es kbps-os változat van fent diszkontban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Légyszíves ha tudsz jó minőségű anyaghoz elérhetőséget, akkor jelezd már majd nekem privibe. Amint elnéztem csak a 192-es kbps-os változat van fent diszkontban. Miért az nem jó minőség? Nekem egy csomó album 192-esben van meg és tök jól szól. Vagy az én fülem béna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Miért az nem jó minőség? Nekem egy csomó album 192-esben van meg és tök jól szól. Vagy az én fülem béna. Vagy a második :P Én ha tehetem FLAC-be szerzem be a CD-ket oszt abból konvertálok CD minőségű albumot Hihetetlen részletgazdag. Némelyik a 900 kbps is eléri, az meg már döfi MP3-mat meg legfeljebb 320-ba tudsz tömöríteni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Vagy a második :P Én ha tehetem FLAC-be szerzem be a CD-ket oszt abból konvertálok CD minőségű albumot Hihetetlen részletgazdag. Némelyik a 900 kbps is eléri, az meg már döfi MP3-mat meg legfeljebb 320-ba tudsz tömöríteni. Ok, megnézem. Különben a flac-et nem játsza le valami progi? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Ok, megnézem. Különben a flac-et nem játsza le valami progi?Biztos lejátssza, de én kiirkálom lemezre oszt be a DVD játékosba, hangot meg ráküldöm a HM erősítőre Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. (szerkesztve) Nekem a 192-es elég belőle. Szerkesztve: 2010. Október 7. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Jóóó hát Oldie ebben a témában (is) maximalista! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Azok a piszkos elvárások Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Nekem elég a 32 kbit is, nem hallok észlelhető különbséget a nagyobbak és eközött. Sőt, még helytakarékos is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Nekem a 192-es elég belőle. Nekem is, sajnos a fülem nem túl jó, szóval nem érzékelem a különbségeket Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Én sokszor fülhallgatóval hallgatok zenét, és ahhoz a 192 valóban kevés, nincs mélysége, nem jönnek ki a finom hangok. Ilyenkor az eredeti CD verhetetlen. Konyhában vagy autóban viszont teljesen megfelel, ezért ott jól jönnek az írott CD-k is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Tinikorom nagy kedvencét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Munkába indulás előtt tökéletes ez a szám. Persze amúgy is kíváló. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Én sokszor fülhallgatóval hallgatok zenét, és ahhoz a 192 valóban kevés, nincs mélysége, nem jönnek ki a finom hangok. Gyakran hallgatok én is fülhallgatóval zenét, de még úgy sem érzem igazán a különbségeket. Meg ha persze zenét hallgatok, az azt jelenti, hogy közben tuti csinálok mást is, netezek, olvasok és a többi, így aztán elsősorban nem is a zenére figyelek. Nagyon ritka az, hogy csak a zenére figyeljek. Leginkább vonaton, mert ott mindig zenét hallgatok a mobilomról, de a nagy háttérzajban szintén nem jön ki a "minőség". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Camouflage - The Pleasure Remains Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Gyakran hallgatok én is fülhallgatóval zenét, de még úgy sem érzem igazán a különbségeket. Meg ha persze zenét hallgatok, az azt jelenti, hogy közben tuti csinálok mást is, netezek, olvasok és a többi, így aztán elsősorban nem is a zenére figyelek. Nagyon ritka az, hogy csak a zenére figyeljek. Leginkább vonaton, mert ott mindig zenét hallgatok a mobilomról, de a nagy háttérzajban szintén nem jön ki a "minőség". Zajban biztos nincs jelentősége. Én lefekvés előtt hallgatok így zenét, teljes csöndben, hogy a többieket ne zavarja. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Tegnap jelent meg Ákos legújabb albuma, ma nyílt alkalmam rá, hogy megvegyem. Délután 4 óta folyamatosan hallgatom, egyszerűen nem lehet leállítani. A MESTER megint maradandót alkotott Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Ha már szóba került a soundtrack topikban, az Engedj be zenéit hallgatom Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.