Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezt nem értem, ezeknek még nem hallhattál szinkronhangot, akkor hogyan lehet furcsa? Na jó, úgyse fogom sosem megérteni a csavaros észjárásod. Az, hogy nem vetted észre, a hibák akkor is ott vannak, és emiatt a szinkron sz*r. Bár az azért durva, hogy nem veszel észre olyat, mikor Teal'c-től megkérdezik, mikor lesz 12 éves, mikor előtte jelentette be, hogy 110 éves. Rossz egy olyan sorozatot nézni angolul amit magyarul szokik meg az ember. És most ne gyere azzal, hogy az SGU vadi új sorozat Lehet, hogy az a rész kimaradt, vagy csak néztem és nem láttam, hogy mit mondanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Dzséjt, kijött a Defying Gravity 10. része Oké, kösz, hogy szóltál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Rossz egy olyan sorozatot nézni angolul amit magyarul szokik meg az ember. Ezt értem, ha tényleg nem új sorozatról lenne szó, és itt az új alatt az új karakterek a lényeg, nem az új sztori. Úgy értem, azt értem, hogy O'Neill, Carter és Daniel hangja más. Stimmt (bár amilyen sűrűn cserélték a hangokat az SG-1-ben, már alapból nehéz megszokni a szinkront ), csak tényleg fura, hogy olyanokat is "megszoktál", aki sosem szerepeltek. A kifejezések meg feliratosan is ugyanazok, mert egy rajongó a feliratok alapján sok korrekciót végzett a 4. évadtól. Na mindegy, fura, nem is értem, de attól még lehet. Ha nem jön be, majd megvárod a szinkronos verziót. Úgy se hiszem, hogy sokat kell majd rá várni, mert az AXN Sci Fi már tavaly tárgyalt a sorozatról az illetékesekkel. Szóval szerintem lemegy az 5. évad, kb. annak a végére befejeződik az SGU 1. évad fele, és már mehet is az AXN SF-en. Talán annyi szünetet tartanak, hogy leadják az Ark of Truthot és a Continuumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Rumcájsz is klassz. Szuhay művész úr nagyon jól nyomta hozzá a szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Rumcájsz is klassz. Szuhay művész úr nagyon jól nyomta hozzá a szöveget. Szuhay egy zseni volt! Yoda szinkronjaként is nagyot alkotott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezt értem, ha tényleg nem új sorozatról lenne szó, és itt az új alatt az új karakterek a lényeg, nem az új sztori. Úgy értem, azt értem, hogy O'Neill, Carter és Daniel hangja más. Stimmt (bár amilyen sűrűn cserélték a hangokat az SG-1-ben, már alapból nehéz megszokni a szinkront ), csak tényleg fura, hogy olyanokat is "megszoktál", aki sosem szerepeltek. A kifejezések meg feliratosan is ugyanazok, mert egy rajongó a feliratok alapján sok korrekciót végzett a 4. évadtól. Na mindegy, fura, nem is értem, de attól még lehet. Ha nem jön be, majd megvárod a szinkronos verziót. Úgy se hiszem, hogy sokat kell majd rá várni, mert az AXN Sci Fi már tavaly tárgyalt a sorozatról az illetékesekkel. Szóval szerintem lemegy az 5. évad, kb. annak a végére befejeződik az SGU 1. évad fele, és már mehet is az AXN SF-en. Talán annyi szünetet tartanak, hogy leadják az Ark of Truthot és a Continuumot. Majd kiderül, hogy mennyit tudnak a szinkronszínészek hozzátenni, mert bevallom nekem az a túlzott mesterkélt hanghordozás/színészkedés se jött be túlságosan, de ehhez lehet, hogy hozzájárult a BSG féle fényképezési módszer. Meglátjuk mi lesz ha tényleg beindul a sorozat. Eli, Scott, Young nagyon jó karakterek; Rush idegesítő ezzel a kettőségével, kissé Baltar személyiségzavarára emlékeztet No mindegy, pár epizód még fusson le oszt kiderül merre változik a véleményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szuhay egy zseni volt! Yoda szinkronjaként is nagyot alkotott! Én még emlékszem egy szombat(?) délelötti műsorára melyben pl új filmpremierekről is szó volt. De öregszem mintazállat és nem jut fejembe a műsor címe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Én még emlékszem egy szombat(?) délelötti műsorára melyben pl új filmpremierekről is szó volt. De öregszem mintazállat és nem jut fejembe a műsor címe Remélem nem kevered a Zenebutikkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Remélem nem kevered a Zenebutikkal. Isten mentsen A kancsal Juhász Előddel senki se összetéveszthető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nagyon frankó a legújabb Dexi. Ha így folytatódik akkor a negyedik szezon lehet a legjobb az eddigiek közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (szerkesztve) House 3.évad 2.rész Tetszett ez az X-akták sci-fis téma a betegnél. Az egyik legjobb rész volt eddig, a végén a műtétnél is azok az effektusok.. Szerkesztve: 2009. Október 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Én még emlékszem egy szombat(?) délelötti műsorára melyben pl új filmpremierekről is szó volt. De öregszem mintazállat és nem jut fejembe a műsor címe Erre én is emlékszem.A zenebutikról meg az EP 6 trailere jut eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Idesüss! http://gportal.hu/picview.php?prt=260311&a...2&index=168 Verebély Ivánnal vezette a műsot egyébként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (szerkesztve) House 3.évad 3-4.rész Huu a mindenségit, az a kis szőke csaj, aki nyomul Housra nagyon szexi :) A 3. évad eddig nagyon nagyon jóó Szerkesztve: 2009. Október 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Jake! Neked melyik csaj nem szexis? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Huu a mindenségit, az a kis szőke csaj, aki nyomul Housra nagyon szexiLeighton Meester-re gondolsz? Nekem is nagyon bejövős a csaj és nagyon gondolkodok, hogy az ő sorozatát is el kezdem nézni miatta (Gossip Girl - A Pletykafészek) van 1-2 jóóó jelenete Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Idesüss! http://gportal.hu/picview.php?prt=260311&a...2&index=168 Verebély Ivánnal vezette a műsot egyébként Én az Idesüss! kapcsán inkább Rózsa Gyurira asszociálok, ha jól emlékszem, akkor vele is halt ki ez a műsor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Leighton Meester-re gondolsz? Nekem is nagyon bejövős a csaj és nagyon gondolkodok, hogy az ő sorozatát is el kezdem nézni miatta (Gossip Girl - A Pletykafészek) van 1-2 jóóó jelenete Phobos te gondolatolvasó vagy! És persze nők terén egy húron is pendülünk, hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Jó volt a második Dexter rész is, és ahogy látom a következő se lesz rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Jó volt a második Dexter rész is, és ahogy látom a következő se lesz rossz. igen nagyon király rész volt, tényleg jó kis évadnak nézünk elébe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) Nagyon frankó a legújabb Dexi. Ha így folytatódik akkor a negyedik szezon lehet a legjobb az eddigiek közül. Van már felirat hozzá? Estefelé még nem láttam, pedig már nagyon nézném. Szerkesztve: 2009. Október 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Van már felirat hozzá? Estefelé még nem láttam, pedig már nagyon nézném. Hát ha jól tudom Samu, nem nagyon szokott sietni a felirattal. Szóval nem, még nincs felirat. Csak angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Sejtettem Dextert valahogy nem szeretnék most angolul nézni, bár ha hétvégéig nem lesz magyar, akkor rácuppanok az angolra. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) Kijött az új House epizód! Na ez nem is akkora újdonság, de feltűnik benne James Earl Jones is! - Vader hangja Szóval duplán érdemes miatta is megnézni! Szerkesztve: 2009. Október 6. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Houseban Cameron viszi a pálmát, ámbátor 13-nak nagyon szép pofija van Pár napja ráakadtam pár erotikus fényképére. Hát sajna melle nem nagyon van. De ettől függetlenül az ajtót tuti nem csapnám rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Oldie: 13-ast nézd meg az Alpha Dogban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Houseban Cameron viszi a pálmát, ámbátor 13-nak nagyon szép pofija van Az arca miatt nekem jobban tetszik 13. Camerontól amúgy is a falra tudtam mászni. Spoiler: És amit Chase-sel művelt, attól továbbra is falra tudok. Chase helyében nem fogadtam volna vissza, pláne nem kétszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Dzséjt Spoiler: A halott férj spermájánál én is kissé kiakadtam Cameronra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Jaj én most nem a megformált karakteréről beszélek, hanem magáról a színésznőről Jó bőr, ennyi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Flash Forward Nagyon jó volt a második rész És végre rájöttem, hogy hol láttam már a főszereplő csávót. Az ellenség kapujában játszotta a komiszár elvtársat A kis japó, vagyis koreai, nem Sulu a Star Trekből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.