Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nem kicsit lesz durva a Fringe Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Méghogy kenyeret és cirkuszt a népnek. Fenéket. Szexre és vérre éheznek. Rekorddal indított a Spartacus Én is olvastam már. Én a köv rész nézettségére leszek kíváncsi. Meg a köv részre is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én is olvastam már. Én a köv rész nézettségére leszek kíváncsi. Meg a köv részre is. Ha úgy veszük, akkor az első évadot simán kitölthetik a gladiátoriskola eseményei. A második évadban meg jöhet a gyepálás a római légiókkal szemben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jövőhéten indul a LOST? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Aha. Jövő kedden.Zsiradék! Már nagyon várom én is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Ezt a promót még nem mertem megnézni. Nulla infót akarok a kezdés előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Ezt a promót még nem mertem megnézni. Nulla infót akarok a kezdés előtt.Nulla infó van benne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Phobos hát kíváncsi leszek a mai SupNat részre. Bemutató alapján érdekes lesz... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Phobos hát kíváncsi leszek a mai SupNat részre. Bemutató alapján érdekes lesz... F*szom ki van vele. Letöltöttem reggel egyet ami a 11-es volt. Majd sulimba egy másik, az meg sz*r volt, most csorogh lefelé a Proper 720p magamnak és a Repack tesómnak Szerkesztve: 2010. Január 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Jubiláltam a Losttal, megnéztem az első részét. Azt hiszem kap egy esélyt tőlem a folytatásra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Oldie: tényleg jó?Csak őszintén. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Jubiláltam a Losttal, megnéztem az első részét. Azt hiszem kap egy esélyt tőlem a folytatásra. Várjuk a további reakciókat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Oldie: tényleg jó?Csak őszintén. Ó, már meg is dupléztam a megnézett epizódok számát Amúgy érzem, nem fogják kapkodósra venni az első évadot. Gondolom elmegy arra, hogy bemutatnak mindenkit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ó, már meg is dupléztam a megnézett epizódok számát Amúgy érzem, nem fogják kapkodósra venni az első évadot. Gondolom elmegy arra, hogy bemutatnak mindenkit. Ezt jól érzed Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ó, már meg is dupléztam a megnézett epizódok számát Amúgy érzem, nem fogják kapkodósra venni az első évadot. Gondolom elmegy arra, hogy bemutatnak mindenkit. Meggyőztél. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Meggyőztél.Hát ez akkor könnyen ment Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hát ez akkor könnyen ment Nem volt nehéz.Benned bízok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Jubiláltam a Losttal, megnéztem az első részét. Azt hiszem kap egy esélyt tőlem a folytatásra. Lassan én is rárepülök, már itt ugrálnak a DVD-k előttem, csak még előtte szeretném letudni a House, az NCIS és a Castle aktuális évadjait. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Nem volt nehéz.Benned bízok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hát a mostani Frindzs se vette fel az elejtett fonalat. Helyette kaptunk egy újabb dolgot amit talán elővesznek még. Amúgy ez a rész is klassz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hát a mostani Frindzs se vette fel az elejtett fonalat. Helyette kaptunk egy újabb dolgot amit talán elővesznek még. Amúgy ez a rész is klassz.Hááát, állítólag a Lost is valamikor a harmadik évad körül indult be :S Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hááát, állítólag a Lost is valamikor a harmadik évad körül indult be :SOtt valahol. Az meg majd elválik hogy megéri-e a Frindzs a hat szezont. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Számomra a LOST az 1. évad 1. részével indult be és egy másodpercre sem állt le. Fanatikus vagyok? Meglehet... de ilyen (szerintem!!!) tökéletes sorozatot még nem láttam, talán csak a 24 ilyen még! Szerkesztve: 2010. Január 29. - Darth Riddick Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Csak nem alaptalanul?Remélem nem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Csak nem alaptalanul?Remélem nem. Áááá és sose hazudnék Annyit.... Egyszerre... :D Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Jó az első évad is teljesen a Lostból, csak más. Ott még leginkább csak egy survivor és a karakterekre koncentrálnak(ami persze tök jó, mert baromira drámai "néhány" rész belőle), a későbbi évadoknál meg sztori-központú az egész. Csak az a kérdés hogy kinek melyik jön be jobban.. De azért is jó a harmadik évad, mert az átmenet a kettő között. Amúgy mellékesen jegyzem meg, hogy kikerült a premier első pár perce. De nem éri már meg most megnézni pár nappal a premier előtt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Oldie, ma Spartacus 1x2 HDben? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Oldie, ma Spartacus 1x2 HDben? Naná Már itt várakozik a gépemen. Várom a feliratot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.