kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. (szerkesztve) Srácok, azért ilyen füst meg köd izéket ne nagyon írjatok, mert momentán én még nem tudom, mi az. Vagyis most már sajnos "hallottam" róla. Meg a neveket is jobb lenne így nyilvánosan mellőzni. Lassan nem merek beleolvasni ebbe a topikba Semmi, javítva. Szerkesztve: 2010. Június 1. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. És talán hétvégére kapom meg, de még nem lesz időm nézni, előbb házidolgozatot kell írjak. Én is csak lassan tudok haladni, mert meló meg otthon meló meg ilyenek. Pár hónapba biztos beletelik, mire a végére érek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. A kanadaiak is tudnak ötleteket nyúlni. Sőt, tulajdonképp sorozat alapszitukat. Ezt a videót látva, eszembe jutott egy másik sorozat, amiben véletlenül pont ilyen elemek szerepeltek. Ráadásul nem rég ért véget. Aki tudja a helyes a megfejtést, a nap végig küldje el a válaszát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. No comment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Dzséjt Spoiler: Az akkor is füst Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. (szerkesztve) Csak azoknak, akik már láttak a LOST hatodik évadjának Sundown című epizódját. Spoiler: Unatkoztam órán... És mielőtt megkérdeznétek igen, szándékosan ilyen maszatos a kép, az ujjammal kicsit szétmaszatoltam a grafitot, hogy valamivel füstszerűbb legyen, bár a végeredmény nem lett valami jó, és a szkennelés során is sokkal világosabb lett a füst szörny. Elég gagyi lett, de gondoltam a poén kedvéért megmutatom. Szerkesztve: 2010. Június 1. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Szerintem hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Nekem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Köszike mindkettőtöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Spartacus: Vér és Homok Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Ott, hogy elsőre piszkosul szokatlan a szinkron, vagy, hogy a végére már piszkosul megszoktam és nagy általánosságban tetszik. Tény, hogy egy szinkron nem akkor jó, ha a hangtónus az eredetivel megegyező, hanem, hogy el tudja hitetni az emberrel, hogy ez is tökéletesen illik hozzá. Látszik, hogy a HBO a minőségre dolgozik és profi szinkronszínészeket használ, bááár a bizonytalanság mint minden új film kezdeti munkálatainál azért érződik. Biztosra veszem, hogy egy-két rész alatt azért még gördülékenyebben fog hangzani az egész. Szóval voltak azért részemről szemöldökráncolások, de alapjaiban tetszetős a szinkron, bár még Crixust ugye nem lehetett hallani, akinél azért nem mindegy a megszólalás. Batiatus is valami hasonló karakter, de Cseke Péter szerintem a maga módján ügyesen megoldotta, még ha a hangja egy csöppet sem hasonlít John Hannahéra. Aki igazán bejött az Ilithya volt. Ugyan nekem az eredeti, nyafogós nyávogása is bejött, de ez a számító hanghordozás is jól áll neki. Egy szó mint száz, elsőre bejött a szinkronmunka ( plusz pont jár azért, hogy a HBO sz*rik az ORTT-re és bezony a káromkodások megmaradtak ) , de némi javulást még elvárok. No és persze vehetem elő megint az oxigénpalackokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megnéztem pár részt az új Knight Rider-ből. Nagyon béna, ratyi sorozat. A klasszikusnak a nyomába se ér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Cseke Péter szerintem a maga módján ügyesen megoldotta, még ha a hangja egy csöppet sem hasonlít John HannahéraEnnek az olvastán esett le hogy a múltkori lista nem tippelgetés eredményeképpen került be ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Ennek az olvastán esett le hogy a múltkori lista nem tippelgetés eredményeképpen került be ide. Azok a "tippek" jól jönnének a Lottónál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Azok a "tippek" jól jönnének a Lottónál Az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Addig nem nyugszom amíg ennek nem gyűjtöm össze az árát! Ezt egyszerűen NEM FOGOM KIHAGYNI!!!!! Egész pontosan erről van szó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Végül is "csak" 46ezer forint... (a DVD). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Blu-Ray (mert én azt akarom megvenni) meg pláne sok (60ezer körül van) ... de nem érdekel! Amennyire fanatikus vagyok kiböjtölöm. Nekem a LOST minden pénzt megér.... még akkor is ha csóró vagyok (mert az vagyok) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Addig nem nyugszom amíg ennek nem gyűjtöm össze az árát! Ezt egyszerűen NEM FOGOM KIHAGYNI!!!!! Egész pontosan erről van szó! Nagyon jól néz ki , de rohadt drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 2. Hát nem tudom, de az már nem rajongósság kérdése hogy az megvegye akinek már megvannak az eddig kiadott dvd-k, csak a bóvlik miatt. Én tuti kihagyom, bocs de aki nem milliomos annak hülyeség lenne erre újabb ilyen 40-50 ezret kiadni rá. Ugyanazokért a részekért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hát nem tudom, Obi, nekem eredetiben csak az 1-2. évad van meg... és lehet, hogy ezek bóvlik, mégis, sokat hozzátesznek a hangulathoz (szerintem), ha egy ilyen pakkból bújnak elő a DVD-k. Bár nem hiszem, hogy megveszem, mert nem lesz rá elég pénzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. CSodás a szett, de sajna nekem sem lesz rá a közeljövőben pénzem. De nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. (szerkesztve) Nekem sincs meg a teljes sorozat eredetiben... direkt egy ilyen gyűjtői változatra vártam. A 3. és 4. évadok, amik eredetiben (DVD) van meg el lesznek ajándékozva (már tudom is, hogy kinek) de azt állítani, hogy milliomosnak kell lennie valakienk ahhoz, hogy ezt megvegye... nos IGEN erős csúsztatás. Szerkesztve: 2010. Június 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. A kérdés, hogy nálunk lesz-e ilyen szett, vagy "csak" meg lehet rendelni kintről. Szinkron nem kéne, de a felirat azért jó lenne. Ha nagyon tetszik, összeraknék valahogy ennyit, főleg, hogy a simát mindenképp megvettem volna, de így egyben még jobb lenne. Az tényleg jó - nekem legalábbis - hogy eddig egy darbja sincs meg a sorinak. Feleslegesen nem szeretek vásárolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. A korábbi borítókhoz képest a hatodik évadé egy kicsit gyengébb. Így első ránézésre. Mert csak gondoljunk bele, hogy a harmadik, negyedik és ötödik évadé milyen brutálisan néz ki. Bár... Ha jobban megnézem... A színhasználatában megmutatkozik az, amiről tulajdonképpen a hatodik évad szólt... Spoiler: ...A fény és a sötétség közötti ellentét. De ettől függetlenül lehetett volna egy kicsivel jobban kidolgozva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Én most csak arról beszélek hogy az minek venné meg akinek már megvannak az eddigi évadok dvd-n(én azt hittem hogy Riddick már bezsákolta őket). És egy olyan aki már költött majdnem 40 ezret a dvdkre, és megvenné ugyanennyiért újra a szép csomagolás miatt, hát el lehet eresztve az biztos.. minden túlzás nélkül. Mellesleg szerintem eléggé stílustalan ez a kiadás, mint ha az Ifjú Indiana Jones kalandjai dvd kiadását látnám. De egy bőrkötésű digipack oda-és vissza vágna, vagy ha műanyag helyett valami fa anyagja lenne. Persze ez már ízlés kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Ilyen pólót fogok rendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. (szerkesztve) Obi, így már egyetértünk. Bár mióta lehetőségem van Blu-Ray lejátszásra, azóta Blu-Raybe kellenek a cuccok. Ez szerintem se nem felvágás se nem nagyravágyás... egész egyszerűen a LOST operatőrei olyan zseniális munkát hoztak össze, hogy a dzsungeles jelenetek FULL HD-ben (de még 720p-ben is!) több, mint lenyűgözőek.... és amit egy nagy felbontású tv-n (plazma, LCD, LED, stb...) a DVD változat nem ad vissza. Egyébként lehet velem van a baj, de anno mikor a díszdobozos The Ultimate Matrix Collection megjelent DVD-n 15ezer forintért (hiába volt meg korábban eredetiben mind a 3 rész rohantam megvenni a gyűjtői változatot) és a korábbi DVD-ket meg karácsonykor odaajándékoztam az unokatestvéremnek. Ha a Star Wars SAGA megjelenik gyűjtői Blu-Ray kiadásban ugyan így fogok tenni (bár az SW-ből csak az Episode III van meg original DVD változatban). (Egyébként tök messze vagyok a milliomostól.... de még a jómódútól is. Csak nem iszom, nem dohányzom és nem járok szórakozni... vagyis az ilyen jellegű költségeim egyenlőek a nullával) Szerkesztve: 2010. Június 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Férfitársaim, kérjük tegyék meg a szavazataikat. http://thetorchonline.com/2010/06/03/the-s...tasy-2009-2010/ Spartacus rajongás ide vagy oda, én bizony Katere tettem le a voksomat Ebből purgatórium lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Spartacus rajongás ide vagy oda, én bizony Katere tettem le a voksomat Én csakazértis Mirára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Ilyen pólót fogok rendelni. Tetszetős póló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.