Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Az utoljára leadott Castle végén mondták, hogy Vészhelyzet lesz helyette. Nézzétek angolul, a két főszereplőt még úgy sem tudják visszaadni, hogy egész jó a szinkronja.Nekem tökéletes magyarul. Mondjuk nem egy nagy wasisdas, de a Simlis éd Szende után jó egy ilyen pótlék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Ezek szerint a Castle-t már tuti nem folytatják. Majd valószínűleg a Vészhelyzet után folytatják. Nekem tökéletes magyarul. Jó, de te igénytelen vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Jó, de te igénytelen vagy Mondj valami újdonságot is Uh, hát ez a Beugró nem volt valami nagy szám. Jó lenne egy kis "vérfrissítés". Az a Debreczeni fazon jó lesz ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Diszkonthelyiségekben már beszerezhető a pilot epizód http://www.imdb.com/title/tt1520211/ Marha jóó...Anyám ez az év zombis sorozata lesz. Frank Darabont egy minőségi cuccot hozott össze. Remény rabjai, Halálsoron után ismét magas színvonalon tálalja elénk a vicsori élőhalottak garmadáját :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Castle nagyon jó volt most is. Annyira nem volt vicces, viszont a nyomozás nagyon csavaros volt. Tetszett! SGU: megint kis visszalépés az előző részhez képest, de nem volt annyira rossz sem még egy kicsit a földi jeleneteket is élveztem. Kicsit. Kapják már össze magukat. Egy rajongói levél kéne amit elolvasnak, és rájönnének egy ezeket a részeket ki lehetne már hagyni, és rátérni az új bolygókra, idegenekre stb, mert azok a részek ütnek. Bármennyire is próbálták elérni az első évaddal hogy a sok háttértörténettel megkedveljük a szereplőket, ezt annyira szerintem nem sikerült elérni, szóval jobbb lenne inkább ha a cselekedeteikből szeretnénk meg őket, de ahhoz történnie is kéne valaminek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Szerintem is jó volt a Castle mostani része, de minden rész jó szokott lenni, csak van, amelyik jobb Spoiler: Ez a szöktetős mellékes nagyon bejött, jópofa volt Ha a fickó próbaidő kap, akkor vajon beletartoznak a kórházi visszaélések is? Na mindegy, ez már nem tartozik az ügyhöz. Ami viszont igen, hogy szegény dokinő valóban "feleslegesen" halt meg, vagyis nem is volt igazi indíték. És még mindig nem tudjuk, ki a pasi Beckett életében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Castle Spoiler: Szerintem azt a pasit csak Beckett dobta be, hogy féltékennyé tegye Castle-t. Aztán lehet, hogy végül kiderül, hogy a testvére. Azon röhögnék Mellesleg Rick exnejejelenlegibarátnője roppantul idegesít. Feltúrja azt a remek családi triót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Ütős résznek tűnik a következő is! Kezdek egyre kevésbé félni a 6. évad bukásától. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Ütős résznek tűnik a következő is! Miazhogy Várós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. (szerkesztve) Castle Spoiler: Tényleg, arra még nem gondoltam, hogy csak egy csel Beckett részéről a pasi. Az exfeleség szerintem is zavar a képben. Szerkesztve: 2010. Október 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Christopher Lloyd tiszteletét teszi a Fringe harmadik évadában A tizedik részben fogja alakítani Walter kedvenc zenészét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Lehet hogy adódik néhány vicces szitu a két öreg találkozásából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Tud valaki valami biztosat arról, hogy folytatódni fog e most a rejtély magyar adása vagy sem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Tud valaki valami biztosat arról, hogy folytatódni fog e most a rejtély magyar adása vagy sem?Jövőre fog folytatódni Januárban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Lehet hogy adódik néhány vicces szitu a két öreg találkozásából. Az biztos Főleg hogy mindkettő tudja hozni az őrültet ha kell...ha nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Emberek, hatalmas dilemmával szembesültem: folytassam-é a Fringe-et angol nyelvül, vagy pediglen várjak januárig, amíg a mélyen tisztelt ertélyel klúb folytatja a magyar nyelvű adást? Segítsetek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Előnyök a folytatás mellett: - Nincs béna magyar szinkron - nincsenek reklámok - jó relase esetén logok sincsenek - szélesvászon (bár gőzöm sincs, a magyar TV hogyan adja a Fringe-t) Hátrány: - Nincs hátrány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Előnyök a folytatás mellett:- Nincs béna magyar szinkron - nincsenek reklámok - jó relase esetén logok sincsenek - szélesvászon (bár gőzöm sincs, a magyar TV hogyan adja a Fringe-t) Hátrány: - Nincs hátrány Igen, igazából én is erre hajlanék, csak már az első rész óta magyarul követem a sorit, és emiatt nem tudom eldönteni, hogy áttérjek e az angolra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Emberek, hatalmas dilemmával szembesültem: folytassam-é a Fringe-et angol nyelvül, vagy pediglen várjak januárig, amíg a mélyen tisztelt ertélyel klúb folytatja a magyar nyelvű adást?Segítsetek! Mindenképpen az angol-magyar felirat párosítást ajánlom, Dzséjt már leírta az előnyeit+ mindig a legfrissebb részt látod Kb. 4-5 sorozatot is szinkronnal kezdtem el nézni, aztán ahogy beértem az angolt, áttértem az angolra. Pár részig furcsa volt, de utána már nem cseréltem volna vissza semmiért. Érdemes váltani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Emberek, hatalmas dilemmával szembesültem: folytassam-é a Fringe-et angol nyelvül, vagy pediglen várjak januárig, amíg a mélyen tisztelt ertélyel klúb folytatja a magyar nyelvű adást?Segítsetek! Ha kedveled a szinkront, akkor légy türelmes Jó pár évvel ezelőttig mindenki tv-n keresztül követte a sorikat, szóval nem kell trendiségből most kimondottan a netre hagyatkozni És pl sose fogok áttérni a Dr. Houseról. Egész egyszerűen frenetikus a szinkronnal. A történet se lesz más vagy pont izgalmasabb ha neten nézed. Másrészről viszont ritka pöpecül izgalmas a Fringe folytatása, szóóóóvaaal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Egész egyszerűen frenetikus a szinkronnal. A Fringe-ről ez korántsem mondható el. Waltert eredetiben kell hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Másrészről viszont ritka pöpecül izgalmas a Fringe folytatása, szóóóóvaaal... :D Kösz, ezzel sokat segítettél . Amúgy szerintem inkább folytatom angolul, aztán ha lesz szinkron, majd azzal is megnézem. Egyébként meg kicsit pofátlanságnak érzem, ezt, hogy csak úgy, minden magyarázat nélkül, az évad végefele beraknak egy 3 hónapos szünetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. A Fringe-ről ez korántsem mondható el. Waltert eredetiben kell hallani.A legelső Walter szinkron nagyon jó volt, az új már nem. Viszont szerintem is folytasd az angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Meg kell várni míg egy sorozatnak vége majd leszedni a netről és úgy nézni. Tv-ben követni nem jó mert várni kell rá, és van benne reklám. 2010 van a net már átvette a tv szerepét. Oldie, te sem vártad meg a Spartacust magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Meg kell várni míg egy sorozatnak vége majd leszedni a netről és úgy nézni. Tv-ben követni nem jó mert várni kell rá, és van benne reklám. 2010 van a net már átvette a tv szerepét.Oldie, te sem vártad meg a Spartacust magyarul. Mondjuk szerintem egy sorozatnak pont az a lényege, hogy lehet várni izgalommal a következő részt, ez adja meg a varázsát. De azért amit az ertéell művelt most, az már túlzás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Mondjuk szerintem egy sorozatnak pont az a lényege, hogy lehet várni izgalommal a következő részt, ez adja meg a varázsát. De azért amit az ertéell művelt most, az már túlzás... Nem ad az semmilyen varázst csak idegbajt. Nem tudom láttad-e a 24-et. Na annak minden részének úgy van vége hogy ha arra egy hétig kéne várni inkább felkötném magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Nem ad az semmilyen varázst csak idegbajt. Nem tudom láttad-e a 24-et. Na annak minden részének úgy van vége hogy ha arra egy hétig kéne várni inkább felkötném magam. Nézem, most tartok a 3. évadánál, de minden egyes rész után 3 hetes szünetet tartok, nem azért mert nem jó, hanem mert csomószor nincs hozzá hangulatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Ha kedveled a szinkront, akkor légy türelmes Jó pár évvel ezelőttig mindenki tv-n keresztül követte a sorikat, szóval nem kell trendiségből most kimondottan a netre hagyatkozni Khm... néhány évvel ezelőtt mindenki lándzsával vadászta az élelmét, most mégis szívesebben megyek be a boltba pénzzel vadászni Ne terjesszük a maradi felfogást, az nem vezet előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. A Fringe-ről ez korántsem mondható el. Waltert eredetiben kell hallani.Ez tény. Az ő szinkronja felemás. De csak mert az eredetihez van szoktatva a fülem Egyébként meg kicsit pofátlanságnak érzem, ezt, hogy csak úgy, minden magyarázat nélkül, az évad végefele beraknak egy 3 hónapos szünetet.Retekklub folyamatosan ezt csinálja. Meg kell várni míg egy sorozatnak vége majd leszedni a netről és úgy nézni. Tv-ben követni nem jó mert várni kell rá, és van benne reklám. 2010 van a net már átvette a tv szerepét.Oldie, te sem vártad meg a Spartacust magyarul. Mivel senki se tudta , hogy adni fogják e egyáltalán Én amint végzek az Irakkal, jön majd a Drót, aztán majd a 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hát ha most ekkora szünet lesz a FRingeben akkor lehet én is elkezdem nézni angolul, mert már nagyon vártam hogy végre ledarálhassam a 2. évadot szinkronosan, de ez túl hosszú idő hozzá. Meglássuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.