Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Eme videó csak azok számára ajánlott akik már túl vannak a Dexi szezonzáróján!

Julis Stiles Luminolról elmélkedik

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2010. 12. 13. - 16:14, Obi1 írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Inkább Dexteré. :D

Amúgy én elégedett vagyok Hármas apó sorsával. Azt kapta amit megérdemelt. Sajnos későn. :evil:

Hozzászólás ideje:
  2010. 12. 12. - 15:54, kudar írta:

Tényleg azok a legjobb részek. A kedvenc részem az összes közül a Feelings put into Fists. Azt már elég sokszor megnéztem vagy csak bele-bele. az a 309es rész. Te most hol tartasz pontosan?

306-os.

Hozzászólás ideje:

Dexter

Nagyon jó volt, bár én is úgy érzem, hogy túl sablonos lett a vége.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt a Dexi évadzáró. Ahogy az kell most is tökéletesen megírt szövegek, és történet. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz itt a 6. évadban. Oda kell tenniük magukat, hogy meg tudjanak újulni, de azt hiszem ezzel eddig sem voltak gondok. :)

2010. 12. 13. - 20:21, MissKarrde írta:

Nekem is nagyon tetszett a Dexter vége. Spoilert én se találom, de majd rájövök hol van, addig is megtartom a többit, amit gondolok :P

Jaj. Írd be a tagot akkor és kész. :P
Szerkesztve: - Ody Mandrell

Egyébként eddig a Sanji Vs. Jyabura harc jött be a legjobban. Körülbelül ugyanezen a szinten volt a Luffy Vs. Rob Lucci is, amíg Lucci nem alakult át. Luffynak viszonylag könnyű dolga van, mert Lucci "csak" egy zoanos... Logiásokkal nem nagyon boldogult eddig... Enelnél mákja volt, Crocodile-nál is épp hogy megúszta, Smokert pedig még a mai napig nem tudta legyőzni.

Most nézem épp a 306-dik részt... Franky darálja az embereket a hídon. Komolyan mondom, ezen a karakteren be kell sz*rni. Komolyan mondom, a "hőkövetős" rakétáján sírva röhögtem. Elképesztő egy fazon. :D Meg amikor üldözi a katonákat a kentaur módban még képes utánuk üvölteni azt, hogy "várj" meg hogy "álljatok meg". :D Kedvenc máris.

Szerkesztve: - KisKósa

Dexi

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2010. 12. 13. - 20:33, MissKarrde írta:

Ody, köszi, de a / jel a végén az elejére kell :) Harmadszorra csak sikerült :D

Látod, tudod Te. Ügyes vagy. :) Egyébként ahova írod az üzit, van egy "egyéb stílusok" ablak. Ott van a spoiler. :)
Hozzászólás ideje:

Én totál elégedett vagyok ennek a Dexi-szezonnak a végével.

Olyat viszont nem találtam benne ami miatt Julisnak ki kellett volna annyira borulnia a sztori olvasásakor. Az vagy reklámfogás lehetett, vagy csak kitalálták, vagy a csaj klausztrofóbiás és beparázott a csomagtartóban kuksolástól vagy rosszak az idegei vagy nem tudom.

Attól a videónézős résztől pedig jól megszabadították ezt a részt. Gyanús is volt az a sisakos manusz.

Talán a huginak végre sikerált kifürkészni a bátyó legsötétebb titkait. :D

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Tegnap este szokásomhoz híven össze-vissza váltogattam a csatornák között mikor is a Szeretőkben kiszúrtam Torv "Livi Dunham" Ancit akit a barna szemei ellenére rögtön felismertem de még úgy is győzködnöm kellett magam hogy igenis ő az. Kicsit érdekelt hogy kit-mit játszott abban a soriban így tovább néztem. Az ottani fotós figurája meg se közelíti Livit de legalább láttam Ancit nővel csókolózni. :D

Hozzászólás ideje:

No én is megnéztem a Dexter utolsó részét.

Hozzászólás ideje:

A múlt héten ment le a Kertvárosi gettó második évadának 15-dik része az Animaxon, ami arról hirhedt, hogy Amerikában betiltották. Nagyon kiváncsi voltam, hogy mivel tudták tetézni az eddigieket, amivel már tényleg kicsapták a biztositékot odaát. Hát tényleg nem semmi rész. Egy szinkronos részlet belőle:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.