Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 26. - 21:26, Frenkie írta:

Akik látták a Flash Forwardet. Mindenre választ kapunk?

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 26. - 21:26, Frenkie írta:

Akik látták a Flash Forwardet. Mindenre választ kapunk? Megmondom őszintén kezdek kicsit értetlenkedni.

Nekem is úgy rémlik, hogy a legtöbb mindenre igen, de azért az események nem annyira egyszerűek, ahogy most látszik :) Magyarul, addig még eltelik sok idő, ami hatással lesz a későbbi döntéseikre.

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 27. - 17:38, Dzséjt írta:

Castle 3x02, ez egy remek kis rész volt. Vicces, fordulatos, és még meg is tudott lepni. A végén pedig amilyen pofát Castle vág, az mindent visz. :lol:

Ma nem álltam neki megnézni, de akkor majd holnap teszek egy próbát :)

Hozzászólás ideje:

Én darára tettem most a Castle-t. Már az előző évad végét is így néztem sajna.

Ahogy a Terra Nova is dara lesz majd valamikor, de most megnéztem a pilotját és egész kellemes volt.

Hozzászólás ideje:

Kudar lassan kezdheted a Breaking Bad darát is, mindjárt vége az évadnak. :)

Én az ötödik résznél tartok, és jobb mint valaha, egy percig se unatkoztam. Még mindig zseniális.

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 28. - 0:05, Obi1 írta:

Kudar lassan kezdheted a Breaking Bad darát is, mindjárt vége az évadnak. :)

Én az ötödik résznél tartok, és jobb mint valaha, egy percig se unatkoztam. Még mindig zseniális.

Ez milyen jellegű sori? Mert akkor én is darálom. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 28. - 19:00, Frenkie írta:

Ez milyen jellegű sori? Mert akkor én is darálom. :D

Inkább a Doktort daráld ;)

Amúgy a Breaking Bad arról szól, hogy

Hozzászólás ideje:

Vége a Flash Forwardnek. Ez lehetetlen. Mármint hogy így érjen véget. Nagyon felkavart. Szerintem holnap írok róla bővebbet. Ok rendben hogy kiadták hogy pár részben fejezzék be de Így?? Hol van a miértre a válasz? Nagyon súlyos bűnnek tartom hogy ez a sorozat nem 4-5 évadon keresztül ment. Simán megérdemelte volna, rengeteg lehetőség volt benne. De hát hiába az amcsiknak nehéz volt felfogni így levették a műsorról.

Dzséjt, neked kötelező. Rengeteget lehet rajta agyalni egyfajta időutazás miatt.

Hozzászólás ideje:
  2011. 09. 29. - 17:08, Darth Sky írta:

"Chuck" ma 31 éves. :D

Bár, hogy nem néz ki annyinak, az is biztos.

Az a típus, aki még sokáig fog 30 éves körülinek kinézni. :) Szerintem a szerepe miatt tűnik fiatalabbnak, komolyabb karakter esetén kevésbé látnánk fiatalnak. :)
Hozzászólás ideje:

Akkor a vélemény a Flash Forwardról a végén.

Hozzászólás ideje:

Supernatural - 7x02

Fringe - 4x02

Hozzászólás ideje:

24 7. évad

Na ez most tipikusan olyan volt, hogy hol nagyon untam és csóváltam a fejem, hol pedig magasztaltam magamban. A morális részek jobban ütöttek mint valaha, viszont a többit gyakran nem tudtam hová rakni, annyira önmagából kifordultnak tűnt az egész. Az tény, hogy újítani akartak és ez a morális részeknél igen pozitívan is sikerült, viszont amit a karakterek kavarásával végeztek....háááát....Még szerencse, hogy a végére azért megbarátkoztam eme hibájával is.

Kicsit restelve mondom, de mégis a hatodiknál is jobb évadnak tekintem, mert az érzelmi részek új dimenziót adtak neki, de legfőképp a karaktereknek.

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 01. - 19:34, Oldfighter írta:

24 7. évad

Na ez most tipikusan olyan volt, hogy hol nagyon untam és csóváltam a fejem, hol pedig magasztaltam magamban. A morális részek jobban ütöttek mint valaha, viszont a többit gyakran nem tudtam hová rakni, annyira önmagából kifordultnak tűnt az egész. Az tény, hogy újítani akartak és ez a morális részeknél igen pozitívan is sikerült, viszont amit a karakterek kavarásával végeztek....háááát....Még szerencse, hogy a végére azért megbarátkoztam eme hibájával is.

Kicsit restelve mondom, de mégis a hatodiknál is jobb évadnak tekintem, mert az érzelmi részek új dimenziót adtak neki, de legfőképp a karaktereknek.

Mit szóltál hozzá hogy....? Ugye tudod mire kérdezek rá? Engem sokkolt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.