Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Doctor Who 5x10

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Castle 4x07, ez volt eddig a legjobb rész az évadban, és nálam simán top10-es is az egész szériára vetítve. De lehet, hogy ha kicsit utána számolok, lesz az top5 is. :)

Hozzászólás ideje:

Az előzővel ellentétben ebben inkább a karaktereké a főszerep, azon belül is Katé.

Az előző a Ghostbusters utalások tömkelege miatt volt jó. Legalábbis nekem biztos azért tetszett nagyon. :lol:

Hozzászólás ideje:

Walking Dead S02E03:

Azt a jó büdös..... Itt aztán volt sokk a végén.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 04. - 20:09, Dzséjt írta:

Castle 4x07, ez volt eddig a legjobb rész az évadban, és nálam simán top10-es is az egész szériára vetítve. De lehet, hogy ha kicsit utána számolok, lesz az top5 is. :)

Ez jó hír, szóval iparkodjanak a felirattal. Bár ha jobban belegondolok, holnap Fringe (tuti lesz felirat), Chuck (ez megy angollal is, nem túl nehéz)... szóval talán kibírom, ha csak vasárnapra lesz belőle valami :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Hát ez szuper... de jópofa stáb.

A Doctor Who stáb mulat egy jót! Rendkívül jópofa! :) :)

4. évados!

Erről nem is szólva:

vDFIF.gif

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Doktor 5x10

Itt is van a köv rész bemutatója:

http://www.youtube.com/watch?v=2BEdQIsNYbw

Hozzászólás ideje:

Supernatural - 7x07

Szokás szerint jó rész volt ez is, bár a 7x05-höz hasonlóan ezt is inkább az átlagos kategóriába sorolnám.

http://www.youtube.com/watch?v=WGGWqnKPJvI

Hozzászólás ideje:

Chuck 5x02, that is awesome!!! :rock::yeah: Zseniális rész volt! :clap:

Hozzászólás ideje:

Á, nagyon jó volt a Chuck :D

Hozzászólás ideje:

Chuck 2. évad

No, az őszi szünetben sikerült egy kicsit belehúzni és befejeztem a 2. évadot, és most már erről is elmondhatom, hogy (stílusosan) szuper! Nagyon bírom a szereplőket egytől egyig, tök jó, hogy a sorozat két fő szála (Buy More és a kémesdi) ennyire más és mégis remekül kiegészítik egymást, megvan a vígjáték és az akció kellemes és szórakoztató elegye. :)

A 2. évadról közelebbről:

Ezek után tuti biztos, hogy lesznek még titkok, amelyekre szépen lassan fény derül. :) Most már jöhet az eredeti nyelvű 3. évad.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 05. - 22:10, Pildi írta:

Ezek után tuti biztos, hogy lesznek még titkok, amelyekre szépen lassan fény derül. :) Most már jöhet az eredeti nyelvű 3. évad.

Jujj, és még milyenek! :D

Örülök, hogy tetszik! :D Várom a további élménybeszámolókat! :);)

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 05. - 22:10, Pildi írta:

Ahogy tanult kollégám írta: de még milyenek. :D Lendületből a harmadik évad kezdése egy takaros pofon a második évad vége után, pedig a második évad vége se semmi. Annál jobban csak a negyedik évad vége lepett meg, pedig... Na de ne rontsuk el a játékot. :cool: A lényeg, hogy akkor most már te is tudod, mit jelent:

Hozzászólás ideje:

Chuck-ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz, lesz itt még fordulat, meglepetés, remek részek dögivel :) Mindig tudnak a készítők valami újat, és egyben jót hozni.

A 3. évad tele van nagyon jó részekkel (legalább is szerintem), a 9-14 részekig mindegyik nagy kedvenc nálam (mint ahogy a 2. évad vége a 19-es résztől), mint ahogy az évad befejező részei is.

A lényeg, hogy jó lesz a továbbiakban is. Pildi, lehet, hogy az 5. évadot már velünk fogjátok befejezni, addig még van jó pár hónap :)

Hozzászólás ideje:

Jó volt a heti Fringe, de azon kiakadtam, hogy már csak két rész, és szünet jön január közepéig! :cry:

Hozzászólás ideje:

Fringe - 4x05

Jó volt az eheti rész is, mondjuk az tényleg kiakasztó, hogy a 4x07 után jön az évadfelező nagyszünet. :roll:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 06. - 19:16, Dzséjt írta:

Doctor Who 2x12.... b*** meg! :o:clap: Csak ennyit tudtam mondani az utolsó egy perc láttán. Na megyek is, megnézni a 2x13-at.

Igen, igen... lesz majd még b*** meg nem is kevés :D

Hajrá Dzséjt! ;):)

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 05. - 22:22, Darth Riddick írta:

Jujj, és még milyenek! :D

Örülök, hogy tetszik! :D Várom a további élménybeszámolókat! :);)

Lesznek majd. :)

2011. 11. 05. - 23:22, Dzséjt írta:

Ahogy tanult kollégám írta: de még milyenek. :D Lendületből a harmadik évad kezdése egy takaros pofon a második évad vége után, pedig a második évad vége se semmi. Annál jobban csak a negyedik évad vége lepett meg, pedig... Na de ne rontsuk el a játékot. :cool: A lényeg, hogy akkor most már te is tudod, mit jelent:

Hű, ez nagyon jól hangzik, de nem is vártam mást. :) A fenti spoiler pedig csúcs volt. :D

2011. 11. 06. - 6:59, MissKarrde írta:

A lényeg, hogy jó lesz a továbbiakban is. Pildi, lehet, hogy az 5. évadot már velünk fogjátok befejezni, addig még van jó pár hónap :)

Jó lenne, de ezt nem hiszem. :) Heti egy-két rész fér csak bele a napi programba (ezen a héten a Chuck miatt a Dextert e heti részét pl. nem láttam :().

2011. 11. 06. - 7:11, Ody Mandrell írta:

Tök jó Pildi, hogy neked is bejött a Chuck. :) Igazán szerethető sorozat. Már alig várom, hogy láthassam az új részt.

Ez a jó kifejezés: szerethető. :)
Hozzászólás ideje:

Doctor Who 2. évad.

2011. 11. 06. - 20:09, kudar írta:

Dzséjt és hogy tetszettek az Ood-ok?

Mellesleg a köv részben, 2x13 van az egyik legjobb szöveg. XD

Ooda voltam értük! :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.