Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Fringe

Jó rész volt, bár a fő vonal nem haladt sokat. Nem baj, attól még az eset jó volt. Lincoln meg Olivia legalább ebben a síkban összejöhet, ha már a vörös vonalon a srác bele van esve vörös Livibe. Szerintem nem lesz gubanc, mert nem a megszokott síkban vagyunk. Peter vissza fogja kapni az ő Livjét, ha elviszik a szériát valamiféle happyend felé. Nina meg aztán sosem volt egy kiismerhető eset, bár a megszokott vonalon már egészen oké volt a vége felé. Hehe, sejtettem, hogy egy új szemüveg lesz a tokban :D

Nem volt egy egetrengető rész, ellenben van mit várni: :yes:

Szerkesztve: - MissKarrde
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Bocsi, de szerkesztésnél nem enged spoilert berakni a fórum, inkább nem kínlódom vele, berakom a 8. rész promot egy újabb mögé:

Szerkesztve: - MissKarrde
A hozzászólás linkje

Bocsi, de szerkesztésnél nem enged spoilert berakni a fórum, inkább nem kínlódom vele, berakom a 8. rész promot egy újabb mögé:

Csak be kell írni a két

tag -et.

A hozzászólás linkje

Tényleg Oldie hogy haladsz a Sons-al?

Sajnos sehogy. Súlyos lemaradásom van a rólam fantáziált képhez képest. :D Talán a hétvégén elkészülnek végre a Strike Back utolsó részének feliratozásával, aztán majd lassan elkezdem a Sonsot. :)

Fringe ahhoz képest, hogy tényleg filler rész volt, érdekes szitut mutatott be. :)

Szerintem ez Peter világa, máskülönben nem lenne sok értelme a kialakult helyzeteknek és magának a Megfigyelőnek kapcsolatos dolgokhoz.

A hozzászólás linkje

Supernatural - 7x09

Hatalmas rész volt, nagyon bejött. :D

Ebben az évadban, valahogy mindig a leviatános részekre mondom azt, hogy "ez ku*va jó volt", persze a fillerek se rosszak, ahogy sosem. :yeah:

Kíváncsi vagyok, mi lesz Bobby-val, az előzetes alapján nincs túl jó bőrben.

Ha ki merik nyírni...! :evil::angry::fuckoff::death::fuck2::chainsaw:

Amúgy nagyon "örülök" neki, hogy a 7x10-es rész (ami mellesleg az idei utolsó lesz), csak 2 hét múlva kerül képernyőre...

http://www.youtube.com/watch?v=ctqRlmC-GbE

A hozzászólás linkje

Riddick: Igazad van abban amit FBra írtál.

Gondoltam megemlítem, hátha valaki NAGYON szereti a 10. dokit, és nem akarja a Sarah Jane-t nézni, mert hogy

Bithu-ra feltették a Sarah Jane kalandjainak 3x05-06 részét szinkronosan, amiben benne van David is. Amúgy épp az M2őn adják. Én azt a sorit nem akarom nézni, de ezt a két részt leszedtem, mert hát mégiscsak... :D

Rajongóknak kötelező! :D

A hozzászólás linkje

Gondoltam megemlítem, hátha valaki NAGYON szereti a 10. dokit, és nem akarja a Sarah Jane-t nézni, mert hogy

Bithu-ra feltették a Sarah Jane kalandjainak 3x05-06 részét szinkronosan, amiben benne van David is. Amúgy épp az M2őn adják. Én azt a sorit nem akarom nézni, de ezt a két részt leszedtem, mert hát mégiscsak... :D

Rajongóknak kötelező! :D

Apropó, A tizedik Doktorral kapcsolatban azért nagyon jó kiskaput hagytak a készítők (4. évad).

Bármikor lazán visszamesélhetik a történetbe, hiszen van belőle egy második példány Rose világában. Csak Tennantot kell rávenni, hogy bújjon vissza rövidebb-hosszabb ideig a Doktor bőrébe. Mekkora lenne már, ha mondjuk egyszer ő lenne az útitársa a tizenegyedik Doktornak. :)

És tuti, hogy erre a készítők is gondoltak, hiszen akkor már bőven tervbe volt véve a regenerálódás. Szóval szerintem az End of Time-ban nem utoljára láttuk a jó tizedik Doktort.

A hozzászólás linkje

Bizony Dzséjt, de azt hiszem erről már volt is szó az írók között. Jó lenne nagyon.

Más: A 24 producere elmondta, hogy igenis lesz film, nemsokára a fő rosszfiú castingja is meglesz, és állítólag a szkript is okés. De a Fox még mindig nem “rendelte be”, bár a producer azt mondta, hogy reményei szerint 2012. első negyedévében bemutatásra kerül, ez nyilván lehetetlen, valószínűleg 2013-ra gondolt, de passz.

A hozzászólás linkje

Riddick! Mi van a TCW -vel? Értem, hogy odáig vagy a Doctorért, de mintha azt elfeledted volna. Kicsit szomorú vagyok emiatt.

Ne szomorkodj Ody... csak darára van téve, mint sok más sorozat is idén.

A dara után írni is fogok róla! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick
A hozzászólás linkje

Strike Back

Na ez ütős befejezése volt a második évadnak és hát Budapest mint fő helyszín..... :cool: Azt hiszem majd újra kezdem elölről, hogy minden a helyére kerüljön, de nekem úgy tűnt,

hogy igazából itt a finisnél nem beszélhetünk kimondottan a jó győzelméről Hiszen az iraki vegyi fegyverek becsempészésével igencsak terhelhető volt ez a Grant ezredes és a kompánia. Végül is Porternek sikerült őt lebuktatnia a Scottnak szánt üzenetével, csak valahogy a végén elmaradt a számonkérés vagy mi. Jó lenne szinkronizálva ez az egész mert a felirat gyakran kapkodósra sikeredett. :)

Mindenféleképpen hatalmas sori és ezerrel várós a folytatás.

A hozzászólás linkje

Más: A 24 producere elmondta, hogy igenis lesz film, nemsokára a fő rosszfiú castingja is meglesz, és állítólag a szkript is okés. De a Fox még mindig nem “rendelte be”, bár a producer azt mondta, hogy reményei szerint 2012. első negyedévében bemutatásra kerül, ez nyilván lehetetlen, valószínűleg 2013-ra gondolt, de passz.

Helyes! :yeah: A lényeg, hogy legyen film, ami ténylegesen lezárja a sztorit, mert ahogy már írtam párszor, a 8. évad végénél kicsit sem volt befejezésérzetem.

A hozzászólás linkje

Strike Back

Na ez ütős befejezése volt a második évadnak és hát Budapest mint fő helyszín..... :cool:

Klassz hogy nem fogták vissza Bp-en magukat. A tízesnek is akad néhány emlékezetes pillanata amiket sose fogok elfelejteni. :D

Az egyik az amelyikben a gáz kiszabadul a villamosból. Mikor néztem elkezdtem a monitort legyezni és arra gondoltam hogy bár a Parlamentre vinné a légmozgás a gázt. :D

Valamiért az a jelenet a másik amelyikben Miska a tömeghez igyekszik és az egyik pacák elkiáltja magát hogy "Engedjétek! Velünk van!". Hát bizony nem lenne rossz ha olyan kaliberű emberek is akadnának az akciócsoportunk soraiban. :D

A harmadik jelenet a rész végi dumcsi a Parlamenttel a háttérben.

A hozzászólás linkje

Bomarr: Ha jól emlékszem akkor te anno nézted a Walking Dead-et? A második évad már nem jön be?

Azt nem mondanám, hogy nem jön be, de már nem igazán nyügöz le. Már le is vagyok maradva pár résszel: valahogy nem rágom le a körmöm, hogy mi lesz a következő epizódban. Lehet, hogy inkább bevárom mire lemegy az évad és majd utána ledarálom.

A hozzászólás linkje

Tudjátok mit várok?

Ha visszahoznák Portert. :) Scottal remek párost alakíthatnának. Szerintetek meg "merik" lépni ezt a készítők? Elvégre sorozatokban bármi lehet és nem láttuk élőben Porter hulláját.

Na az tényleg állati lenne ha meg mernék lépni. Ha hobbiték környékén nem lesz több dolga Ricsinek akkor talán elgondolkoznak rajta az illetékesek elvégre csakis amiatt alakult úgy hogy Porter nélkül futott a második szezon.

A hozzászólás linkje

Tudjátok mit várok?

Ha visszahoznák Portert. :) Scottal remek párost alakíthatnának. Szerintetek meg "merik" lépni ezt a készítők? Elvégre sorozatokban bármi lehet és nem láttuk élőben Porter hulláját.

Tényleg jó lenne, de ahhoz nagyon jó magyarázat kellene.

A hozzászólás linkje

Azért az a magyar zászlós kitűző is ott volt :)

Ott-ott. Kár hogy pár magyar szót nem társítottak hozzá. :D

Tényleg jó lenne, de ahhoz nagyon jó magyarázat kellene.

Bevethetnék például a koponyacsontba beépített fémlemezt ami eltérítette a golyót. :D
A hozzászólás linkje

Doctor Who 6x07

Aztateliberotyizottéjjelipillangósmindenhatóját neki! Minden fordulat, ami eddig a Doktor történeteiben volt smafu, lófütyi, semmi ehhez képest. Hát erre aztán abszolút nem számítottam. Le mertem volna fogadni, hogy a katonacsajszi River, és majd lelövi véletlen Rory-t. A másik lehetőség az volt, hogy ő az űrhajós, aki végez a jövőbeli Dokival... bár ez sem elvethető még... Sőt, még jobban kezd megerősödni eme hitem. Eddig csak olyan érzés volt, de ezek szerint River egy Idő Lord, és az évad elején az űrruhás kislány ő volt. River is időutazó, vagyis űrruhás kislány+időutazás=a Doktor gyilkosa. De akkor annak egy olyan jövőből kellett jönnie, aki River "halála" után van, vagy a közelében. Basszus, nem semmi! Csak az a baj az egésszel, hogy már az sem biztos, amire minden jel mutat.

Akárhogy is, ez az eddigi legjobb Doctor Who rész!!! :clap:

A hozzászólás linkje

Dzséjt: nálam is nagyon ütött ez a rész. Nem volt egyébként olyan érzésed, hogy van egy enyhe űroperás-Star Warsos hangulata ennek az epizódnak?

Illetve a másik: tudtad, hogy ebben az évadban néhány réznek van egy ugynevezett prequel teasere, amik másfél-két perces kis filmecskék, és az adott rész elött játszodnak mintegy felvezetve azt? Itt van az ami ehhez a részhez tartozik:

http://www.youtube.com/watch?v=JiB3SdlQ6sI

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.