Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Supernatural - 7x13 Kissé töltelék szaga volt a résznek, ettől függetlenül tetszett (mily meglepő). Jó volt az amazonok behozása, illetve a párhuzam, amit Emma és Amy közt húztak a készítők. A Bobby-ra való utalás is bejött, tuti, hogy az öreg szelleme valami tárgyhoz kötődik Amúgy a felnőtt Emmából egész jó kis csaj lett, nem? Várom a folytatást, továbbra is színvonalas sorozat, best ever. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Jinx ha ezek a részek tetszettek, akkor az utolsó 4 (1+3) részen be fogsz halni!!! Behaltam. Egy apró tanács, ne kezdj bele 11-kor egy tripla DoctorWho részbe! Nem csak az a rossz benne, hogy hajnali 2-ig tart, hanem hogy 3 óra Doctor Who nézés után fix hogy arról álmodsz, és utána másnap egész nap az lesz a fejedben. Mondjuk annyira nem rossz, csak fáradt vagyok... Amúgy miért 4 rész? Vagyis mi az a +1? Nagyon nagyon nagyon király tripla rész volt. Azt nem értem, hogy aki már ezt is hétről hétre nézte az hogy bírta ki, hogy kijöjjön a következő rész, meg aztán a még következő?... Na mindegy, nekem megadatott, hogy egybe láthassam, és így szuper volt. Ezt már spoiler mögé akartam rakni, de rájöttem, hogy jobb ha ezt az is látja, aki még nem nézi a sorozatot, hátha ettől... Nem nagyon értettem, hogy mégis ki ez a Mester, csak hogy egy Idő Úr, aki "megőrült", de ha ilyenek vannak, azt korábban a többi "jó" Idő Úr miért nem állította meg? És hogy miért lenne ő az utolsó előtti Idő Úr, az Univerzum és idő rengeteg helyéből és idejéből bárhol bujkálhat ugyanígy egy másik, nem? Sajnálom, hogy a Time War-ról nem derült ki több... Jack-et meg nagyon szívesen láttam a fedélzeten, és asszem elkezdem a Torchwood-ot is nézni, annyira tetszik Jack beképzelt stílusa, meg az az egyszerű tulajdonsága, hogy halhatatlan. Amit persze tudjuk, hogy nem igaz, mert hogy ő Boe arca, és pár résszel korábban meghalt. Szóval megint itt egy paradoxon, hogy ő mondja el, hogy van még egy Idő Úr, és abban a részben ahol ez kiderül, még pár billiárd -csilliárd-milliárd évvel fiatalabb. Akkora király az egész. Amúgy a 4. évad elejét nem értem... Van 2 Christmas Special, és egy 0. rész? És csak utána jön az első? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Amúgy a 4. évad elejét nem értem... Van 2 Christmas Special, és egy 0. rész? És csak utána jön az első? Először jön a Time Crash nevű special, majd a Voyage of the Damned karácsonyi speciál. Utána már a 4. évad jön. A 4. évad után lesz majd egy kicsit trükkös, mert elég sok special jön egymás után. 4. évad, Music of the Spheres, The Next Doctor, Planet of the Dead, The Waters of Mars, Dreamland, The End of Time és ezután az 5. évad. Szerkesztve: 2012. Február 5. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Meg tudjátok mondani akkor, hogy ezeket milyen sorrendbe nézzem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Meg tudjátok mondani akkor, hogy ezeket milyen sorrendbe nézzem? Úgy, ahogy itt vannak, csak a Music of the spheres-t hagyd a Journey's end utánra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Nem nagyon értettem, hogy mégis ki ez a Mester, csak hogy egy Idő Úr, aki "megőrült", de ha ilyenek vannak, azt korábban a többi "jó" Idő Úr miért nem állította meg? És hogy miért lenne ő az utolsó előtti Idő Úr, az Univerzum és idő rengeteg helyéből és idejéből bárhol bujkálhat ugyanígy egy másik, nem? Sajnálom, hogy a Time War-ról nem derült ki több... Jack-et meg nagyon szívesen láttam a fedélzeten, és asszem elkezdem a Torchwood-ot is nézni, annyira tetszik Jack beképzelt stílusa, meg az az egyszerű tulajdonsága, hogy halhatatlan. Amit persze tudjuk, hogy nem igaz, mert hogy ő Boe arca, és pár résszel korábban meghalt. Szóval megint itt egy paradoxon, hogy ő mondja el, hogy van még egy Idő Úr, és abban a részben ahol ez kiderül, még pár billiárd -csilliárd-milliárd évvel fiatalabb. Akkora király az egész. Idő Háború - Idő Lord ügyben Az Idő Háború a '96-os mozifilm és a 2005-ös "első" évad között játszodott le. A klasszikus évadokban Gallifrey-nek semmi baja és az Idő Lordok is élnek mint marci hevesen. Viszont itt ki is derül, hogy Doktor elég nagy különc. Az Idő Lordoknak egyáltalán nem szokása kalandozni a galaxisban és bolygókat/fajokat sem feltétlenül mentegetnek meg minden másnap. Ha mégis bevágják magukat egy TARDIS-ba akkoris igyekeznek megőrizni az inkognitójukat és nem feltünösködnek. Ebben segítségükre van maga a TARDIS: nem tudom olvastad-e már, de a TARDIS-okban van egy kaméleon áramkör ami miatt olyan formát vesznek fel, ami a környezetükbe jól passzol. A Doktoré azért néz ki kivülről folyamatosan egy kék rendőrségi fülkének mert elromlott az áramkör azután, hogy a '60-as évek Londonjában leszállt. A klasszikus részekben egyébként volt pár rész amikor sikerült megjavitania és akkor újra más és más formában jelent meg, de aztán nem erőltette. Másik: az Idő Lordok ruházatukkal, viselkedésükkel is igyekeznek beolvadni ha már kiruccantak - épp most néztem meg egy klasszikus epizódot, amiben egy Idő Lord amellett, hogy figyelmezteti a Doktort: a Mester újra a Földre készül, fitymálóan jegyzi meg, hogy azért figyelhetne már magára, mert azért ez a feltűnöségi viszketegség azért mégis csak túlzás. Apropó a Mester: ő amolyan arch enemyje a Doktornak. Ami azt illeti szerintem a régi részekben jobban működött. Azokban (vagyis mielött még a mostanivá regenerálta volna magát) így nézett ki. Na ő például nagyonis hasonló a Doktorhoz csak persze ellenkező előjelű célokért szeret küzdeni: Természetesen a fentiek ellenére előfordulhat, hogy a Doktor találkozik egy Idő Lorddal, aki utazgatott régebben. Ezzel a Doktor is számol, de kicsi rá az esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Van felirat a Spartacushoz, akit érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Van felirat a Spartacushoz, akit érdekel. Spartacus? Az meg mi? Világosítson már fel valaki. Este nézem, addig sajna kőkemény tanulás, hogy r*hadna le a ********** Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Bomarr, a Mesterrel kapcolatban, annyival javítanálak ki, hogy a Mesternek az általad linkelt forma és a Yana professzoros megjelenése között volt más alakja is. Mivel most nézed a régi részeket, nem akarom lespoilerezni, de annyit azért elmondhatok, hogy a regenerálódás sem megy neki olyan könnyen, mert a Roger Delgado által megformált inkarnáció már a 13. alakja, ami a Time Lordoknál az újjászületési limit. Szerkesztve: 2012. Február 5. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Bomarr, a Mesterrel kapcolatban, annyival javítanálak ki, hogy a Mesternek az általad linkelt forma és a Yana professzoros megjelenése között volt más alakja is. Mivel most nézed a régi részeket, nem akarom lespoilerezni, de annyit azért elmondhatok, hogy a regenerálódás sem megy neki olyan könnyen, mert a Roger Delgado által megformált inkarnáció már a 13. alakja, ami a Time Lordoknál az újjászületési limit. Doctor Who classic spoiler Igen ezt tudtam, mert a mozifilmet láttam már és ott Eric Robertsé változott Kissé csapongva haladok. A 2005-ös újraindulást követő évadok után a mozifilmet néztem meg. Aztán össze-vissza néhány részt. Majd a Harmadik Doktortól elkezdtem időrendben haladni -mert az keltette fel leginkább a kiváncsiságom és hát innentől lett színes. Klasszik hetes kész, a nyolcas végén járok (Colony of Space-nél vagyok most), de annyira kezdenek tetszeni a régi részek és annyit utalnak vissza a korábbi eseményekre, hogy egyre valószinübb, hogy az első hetet is időrendben megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Doctor Who classic spoiler Igen ezt tudtam, mert a mozifilmet láttam már és ott Eric Robertsé változott Kissé csapongva haladok. A 2005-ös újraindulást követő évadok után a mozifilmet néztem meg. Aztán össze-vissza néhány részt. Majd a Harmadik Doktortól elkezdtem időrendben haladni -mert az keltette fel leginkább a kiváncsiságom és hát innentől lett színes. Klasszik hetes kész, a nyolcas végén járok (Colony of Space-nél vagyok most), de annyira kezdenek tetszeni a régi részek és annyit utalnak vissza a korábbi eseményekre, hogy egyre valószinübb, hogy az első hetet is időrendben megnézem Doctor Who classic: Én csak ajánlani tudom neked. Én az első évaddal kezdtem, és most tartok a 7. évad 2. szériájánál (Doctor Who and the Silurians). Az 1-6. évadból elég sok "széria" elveszett, vagy csak részben maradt fenn, ezek közül csak a Tenth Planetet(1. Doktor utolsó, Cyberman-ek első kalandja ) néztem meg. Amúgy nekem eddig a 2. Doktor, Patrick Troughton a kedvencem, tőle a legjobbak a Tomb of The Cybermen, a The Mind Robber és a War Games voltak a kedvenc szériáim. A War Gamest azért is érdemes megnézni, mert abból derül ki, hogy a 3. Doktor miért nem tud utazni a TARDISszal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Doctor Who classic: Én csak ajánlani tudom neked. Én az első évaddal kezdtem, és most tartok a 7. évad 2. szériájánál (Doctor Who and the Silurians). Az 1-6. évadból elég sok "széria" elveszett, vagy csak részben maradt fenn, ezek közül csak a Tenth Planetet(1. Doktor utolsó, Cyberman-ek első kalandja ) néztem meg. Amúgy nekem eddig a 2. Doktor, Patrick Troughton a kedvencem, tőle a legjobbak a Tomb of The Cybermen, a The Mind Robber és a War Games voltak a kedvenc szériáim. A War Gamest azért is érdemes megnézni, mert abból derül ki, hogy a 3. Doktor miért nem tud utazni a TARDISszal. Érdekesen hangzik. Be fogom pótolni. Ha majd a Classic hetes évad végével az Inferno-val végeztél, majd írj be, hogy tetszett. Az általam látott classik részek közül nekem az jött be eddig a legjobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Fringe: Jujj de jól szórakoztam ezen a részen. Tök jók voltak a poénok, a kis arc rezdülések, és a duplázások. Astrid is nagyon jó volt, és aranyos , de a dupla Oliv...OMG de jól néznek ki együtt. Még mindig azt mondom, hogy a szöszi szebb, de a vörös stílusával. A történet is nagyon jó volt, tetszik hogy a megfigyelők egyre nagyobb szerepet kapnak. Végülis ez lesz az utolsó Fringe évad? ÉS ha igen akkor még hány rész van belőle vissza tudja vki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Doctor Who a 13. alakja, ami a Time Lordoknál az újjászületési limit. Én úgy tudom, hogy ezt azóta felülbírálták. Elvileg a Sarah Jane Adventure: 4x22 Death of the Doctor epizódjában mondja a 11. Doktor, hogy valójában 507 alkalommal tudnak regenerálódni. Ami mondjuk annyiból nem rossz döntés, hogy ha nem változtatták volna meg, akkor a Doctor Who sorozat lassan a végéhez ér. Elvégre, még két inkarnáció, aztán csókolom. Sőt, mivel a 10. Doktor kétszer regenerálódott, így valójában a 12. után kalap, kabát, báj-báj Doktor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Amúgy ez a két rész már fent van Ncoreon szinkronosan. mármint a SJA 4x5-6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Ui: nehogy valaki szinkronosan nézze meg a SJA dokis részét. Iszonyú a szinkron, még csak nem is az, ami az AXNen volt... :S SupNat: SZintén remek rész volt. Szeretem a sorozatokat amik hozzák a szintet. ÉS jó volt hogy az elején összevágták a részt amikor Dean megöli a szörnyet amit Sam elengedett. Mondjuk elég kiszámítható volt az egész, de jól szórakoztam és tetszettek a poénok is, bár nem lenne baj ha több lenne, és nem halálközeli hangulat megint. Persze tudom, hogy most halt meg Bobby de nekem valahogy minden arra mutat, hogy valahogy visszatér,nem biztos hogy élőként, de visszatér. Két résszel ezelőtt ott volt a sör ami hirtelen kiürült és nem tudták hogyan, aztán most itt volt a papír, és a rész elején az összevágásnál is Bobby volt meg a választása, hogy mit dönt. szóval lehet valahogy szellemként ittmaradt? remélem, mert már hiányzik az öreg nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Spartacus, Bosszú : Egy hely ezen a világon Valahogy sose lehet nem megdicsérni a készítőket mikor az ember színvonalas újításokat vél felfedezni az amúgy is remek sorozatban. Tény és való, láttam már flashback elemeket a sorozatban ( Spartacus-Sura szál, Crixus, Barca múltjáról pár részlet, de most valami egészen remek dolgot tettek le az asztalra, méghozzá Oenomaus fiatalkori kezdő lépéseit a középkorú Titussal és a gyerekként apja árnyékában poroszkáló Quintussal a háttérben. Titus Batiatus nekem amúgyis nagy kedvencem volt az előzményszériában; karaktere egyszerre tükrözte a kemény és határozott Dominusi szerepkört és egyben egyfajta Atyai félt biztosított a gladiátorainak. Szóval bepillantást kaptunk Oenomaus múltjába, méghozzá egy szép ívet alkotva a jelennel; a kezdet és a vég pontjait helyezve előtérbe, azaz a Bánya romlott világát tárva elénk. Innen idult útjára és reményei szerint itt is végezte volna, ha….. Na igen, de ne szaladjunk ennyire előre . A fő dolgok most is Spartacus és a szökött gladiátortársai köré fonódtak ahogy villáról villára járva nekikezdtek felszabadítani a rabszolgákat. (Hm, érdekes mód még más gladiátoriskolába nem vonultak) És ez nem is olyan könnyű neki(k), ahogy azt láthattuk. Nem csak gladiátorok lehetnek hűek uraikhoz ( Oenomaust ide sorolom mert még hogyha nem is állt Batiatus elé amikor Spartacus kivégezte őt, attól függetlenül ő nem nagyon tud elszakadni a múltjától). Tiberius jó példa volt erre, mikor megpróbálta megölni Spartacust, de persze a lényeg a remekbe szabott dialógusokban nyert formát. Nagyszerűen ki van dolgozva minden, még a szöszi kiscsaj kissé esetlen belépője után is elegendő magyarázatot adtak, hogy hogyan is gondolkodnak a rabszolgák. Pengeélen táncolnak még mindig a gladiátorok és azzal együtt a szövetségük, ez nagyon jól látszik Rhaskos karakterén keresztül aki jóformán a gallok főg*cije, de jóformán ilyennek ismertük meg őket, de azért Crixus szemmel láthatóan igyekszik visszafogni őbunkóságát. Nem tudok megint elmenni Lucy Lawles mellett, mert szó szerint zseniális színésznő. Keveset volt a képernyőn, de akkor nagyon fajsúlyosan. Ebbe a szűk egy órába azért még kaptunk minimális Seppiát is, Glabert…..ügyesen osztják be őket, felesleges jelenlét nem tapasztalható, mindenkien megvan a szerepe, álljon az öt perből vagy akár egyből. A látvány. Khm….néhány esetben én feleslegesnek éreztem pár lassítást, bár meg kell vallani igazi szemet gyönyörködtető ahogy széthasítják a kardok a húst, de azért no, olykor a kevesebb több. Nem tudom mit hagytam ki, de majd legfeljebb máskor bepótlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Végülis ez lesz az utolsó Fringe évad? ÉS ha igen akkor még hány rész van belőle vissza tudja vki? Elvileg utolsó évad. Annyi biztos, hogy 22 részes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Doctor Who Én úgy tudom, hogy ezt azóta felülbírálták. Elvileg a Sarah Jane Adventure: 4x22 Death of the Doctor epizódjában mondja a 11. Doktor, hogy valójában 507 alkalommal tudnak regenerálódni. Ami mondjuk annyiból nem rossz döntés, hogy ha nem változtatták volna meg, akkor a Doctor Who sorozat lassan a végéhez ér. Elvégre, még két inkarnáció, aztán csókolom. Sőt, mivel a 10. Doktor kétszer regenerálódott, így valójában a 12. után kalap, kabát, báj-báj Doktor. Biztos ezt a számot akartad írni? 507? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Biztos ezt a számot akartad írni? 507? Nem, nem biztos, csak nem volt jobb ötletem a five hundred seven fordítására. Ha ezt mondják abban az epizódban, mi mást akartam volna írni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Nem, nem biztos, csak nem volt jobb ötletem a five hundred seven fordítására. Ha ezt mondják abban az epizódban, mi mást akartam volna írni? Hát bocsánat, akkor én értettem félre. Ha 507szer regenerálódhat, akkor mi baj van a 11. Doktorral? Még nem láttam azt a részt, lehet, hogy azért nem értem, de összesen 10szer regenerálódott, ha ő a 11. Doktor, és még messze van az 507.től... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Nem, nem biztos, csak nem volt jobb ötletem a five hundred seven fordítására. Ha ezt mondják abban az epizódban, mi mást akartam volna írni? Szerintem azt amúgy csak olyan hasraütésszerűen mondta a Doktor, nem komolyan gondolta. Gondolom a 13. Doktornál újra előkerül majd ez a téma, és akkor megtudjuk, mi az igazság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Hát hogy a 13. Doktorral nem lesz lezárva a dolog, az száz.... a fejemet mindenki előtt teszem a tőkére, mert biztos vagyok benne, hogy ezt a 13-as limitet feloldják/megoldják! Mellesleg ha jól tudom a 13-as dolog az amerikai '96-os mozifilmből ered, tehát nem is "eredeti" BBC cucc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Én meg visszavonom az utolsó két hozzászólásomat, mert valamit félreolvastam, és azért kavartam mindent. Mostmár értem... PEACE! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Hát bocsánat, akkor én értettem félre. Ha 507szer regenerálódhat, akkor mi baj van a 11. Doktorral? Még nem láttam azt a részt, lehet, hogy azért nem értem, de összesen 10szer regenerálódott, ha ő a 11. Doktor, és még messze van az 507.től... Na most már bocsánat, de ha lövésed sincs, miről van szó, miért szólsz bele? Nem ezért vagy azért, de ha még nem láttad X epizódot, minek teszel fel olyan kérdéseket, hogy én, aki már láttam az összeset, biztos vagyok-e a dolgomban? Nyilván biztos, különben nem írnám le! Szépen türelemmel várd meg a megfelelő epizódokat, és akkor te is biztos lehetsz. Vagy olvasd buzgóbban a spoilereket. Mert... Vagy olvass el minden spoilert, vagy semelyiket, mert Lok leírta alant a kérdésedre a választ. Vagyis, hogy eredendően egy Idő Lord csak tizenkétszer regenerálódhat, azaz csak tizenhárom formát ölthet, ez volt eddig(?) a szabály. A 11. Doktor értelemszerűen a 11. inkarnáció, azaz technikailag tízen, de még inkább már tizenegy regenerálódáson van túl. Azaz a következőnél eléri az utolsót, és nem lesz 13. Doktor, a 12. halálával vége a sztorinak, a sorozatnak. Kivétel, ha nem veszik figyelembe, hogy a tizedik kétszer regenerálódott, akkor lehet a 12. után egy 13. Doktor is. Aztán van vége a sorozatnak. Valószínűleg ezért változtatták meg a számot 12-ről 507-re. És így már semmi baj nincs a 11. Doktor létével. Szerintem azt amúgy csak olyan hasraütésszerűen mondta a Doktor, nem komolyan gondolta. Gondolom a 13. Doktornál újra előkerül majd ez a téma, és akkor megtudjuk, mi az igazság. Ekkor utalt először arra is, hogy képesek megváltoztatni a bőrszínt, amire már láttunk példát. Szóval szerintem nem csak viccelt. Ha nem is 507 a bűvös szám, szerintem távolról sem 12. És a sorozat jövőjének csak egy jó nagy szám nem szabna gátat. Amúgy a Mester is már túl van a 12 regenerálódáson. És mint kiderült, még az utolsó formájából is tudott volna, szóval ziher, hogy a tizenkettőt eltörölték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Mellesleg ha jól tudom a 13-as dolog az amerikai '96-os mozifilmből ered, tehát nem is "eredeti" BBC cucc! A 12 regeneráció nem a Doctor Who film kitalációja, 4. Doktor egyik történetébe hangzott el először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Elvileg utolsó évad. Annyi biztos, hogy 22 részes lesz. Csak sejtem, hogy utolsó, de tudni nem tudom. Az imdb is 22-t ír, és látszik, hogy szünet lesz újabb 3 rész után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Na most már bocsánat, de ha lövésed sincs, miről van szó, miért szólsz bele? Nem ezért vagy azért, de ha még nem láttad X epizódot, minek teszel fel olyan kérdéseket, hogy én, aki már láttam az összeset, biztos vagyok-e a dolgomban? Nyilván biztos, különben nem írnám le! Szépen türelemmel várd meg a megfelelő epizódokat, és akkor te is biztos lehetsz. Vagy olvasd buzgóbban a spoilereket. Mert... Vagy olvass el minden spoilert, vagy semelyiket, mert Lok leírta alant a kérdésedre a választ. Vagyis, hogy eredendően egy Idő Lord csak tizenkétszer regenerálódhat, azaz csak tizenhárom formát ölthet, ez volt eddig(?) a szabály. A 11. Doktor értelemszerűen a 11. inkarnáció, azaz technikailag tízen, de még inkább már tizenegy regenerálódáson van túl. Azaz a következőnél eléri az utolsót, és nem lesz 13. Doktor, a 12. halálával vége a sztorinak, a sorozatnak. Kivétel, ha nem veszik figyelembe, hogy a tizedik kétszer regenerálódott, akkor lehet a 12. után egy 13. Doktor is. Aztán van vége a sorozatnak. Valószínűleg ezért változtatták meg a számot 12-ről 507-re. És így már semmi baj nincs a 11. Doktor létével. Ekkor utalt először arra is, hogy képesek megváltoztatni a bőrszínt, amire már láttunk példát. Szóval szerintem nem csak viccelt. Ha nem is 507 a bűvös szám, szerintem távolról sem 12. És a sorozat jövőjének csak egy jó nagy szám nem szabna gátat. Amúgy a Mester is már túl van a 12 regenerálódáson. És mint kiderült, még az utolsó formájából is tudott volna, szóval ziher, hogy a tizenkettőt eltörölték. Na igen, pont erre írtam hogy PEACE. Nem azért nem értettem mert hülye vagyok, nem azért mert még nem láttam, hanem egyszerű figyelmetlenségből. Kétszer bocsánatot kértem, meg békét, de azért kell még egy kicsit... Ahh, nevermind... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Dei, köszi az infót! Ez pedig kuriózum: http://www.youtube.com/watch?v=iN5jPQdJXYE Szerkesztve: 2012. Február 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Felhívjuk kedves fórumozók figyelmét, hogy aki nem látta a Doctor Who 6. évadát, az messze kerülje a lent látható spoiler gombot! A regeneráció limit eltörlése szerintem már meg is történt a sorozatban, mikor River átadta a maradék regenerációit a Doktornak. Szerkesztve: 2012. Február 5. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.