Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Így van... többször is :D

--------------------

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy kiváló mini sorozatot 2006-ból.

The Lost Room (Az elveszett szoba)

A hatvanas években sok száz motel állt a 66-os út mentén. Egyik sem különbözött sokban a többitől. Egy napon egy ismeretlen esemény a Sunshine Motel egyik szobájának tárgyait csodás hatalommal ruházza fel, és elpusztíthatatlanná teszi. Közel száz ilyen tárgy kerül a világunkba, a szoba maga pedig egy változatlanságba merevedett menedékké válik, melynek ajtaja kapu a földön bárhová.

Joe Miller (Peter Krause) gyilkossági nyomozó titokzatos halálesetek után nyomozva kerül kapcsoltba a szobával, amikor egy halálosan sebesült férfi átadja neki a legnagyobb hatalmú és ezért legkeresettebb tárgyat, a motelszoba Kulcsát. Amikor lánya eltűnik a szobában, egész addigi élete pillanatok alatt a feje tetejére áll. Miközben Joe megpróbálja megmenteni lányát, titokzatos alakok célpontjává válik, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a Kulcsot....

http://www.youtube.com/watch?v=pC0IaqPrUqk

Szerkesztve: - Darth Riddick
  2012. 03. 21. - 22:08, Darth Riddick írta:

Így van... többször is :D

Akkor le vagyok maradva rendesen, mivel sose láttam az egészet :D

Most pótolom eme hiányosságomat :)

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:

LEhet majd bepróbálom, mert régen tetszettek a promók.

GoT nagyon várós! :)

Ja és BSG: "Hosszas tárgyalások után, nyilván anyagi okok miatt a Syfy úgy döntött, hogy nem lesz tévésorozat a Battlestar Galactica: Blood & Chrome-ból. Az eredetileg websorozatnak tervezett projektet a Syfy 2010. októberében rendelte be tévés backdoor pilotnak, de a hosszas utómunkák miatt csak 2011. novemberre készült el. Az előzetest láttunk reggel (nem volt hivatalos), és most jelentették be, hogy a BSG: B&C websorozat lesz – vagyis digitális sorozat. “Forradalmi”, mondják, ami “túl fog mutatni a tévén”. A pilot azért lemegy valamikor a csatornán. A remény persze mindig megvan, hogy más kábelcsatornának el tudják adni a sorozattervet."

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 17:46, Nute Gunray írta:

Kire gondolsz? Tyrion?

Spoiler mögé rakom, bár szerintem nincs benne nagyon nagy poén lelövés. De biztos, ami biztos.

Spoileres tartalom megtekintése

2012. 03. 22. - 18:01, kudar írta:

Ne spoilerezzünk. De nekem még az sem tetszik, hogy előre leírjuk így az évadot, még ha könyv nem is jó egyesek szerint. Én várom.

Azt nem mondtam, hogy nem volt jó a második könyv, de az elsőhöz képest nekem egy kicsit csalódás volt.

Ha értékelnem kéne a könyveket, akkor így nézne ki:

Trónok Harca: 5/5

Királyok Csatája: 5/4

Kardok Vihara: 5/5 (bár itt volt egy pár dolog, amin kiakadtam, de a végére jó lett)

Varjak Lakomája: 5/3,5.

Hozzászólás ideje:

Walking Dead

Hozzászólás ideje:

A Walking Dead-et én abbahagytam az évad közti szünet előtt, mert már elegem volt, hogy egy Farm, ahol élünket kell néznem részenként egy-két zombival megfűszerezve. Egyik csaj ismerősöm tegnap azt mondta, hogy a legutolsó részek jók voltak, szóval lehet, hogy mégis befejezem a második évadot.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 20:47, Frenkie írta:

Walking Dead

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem The River első két részét, elég kellemes darab.

A második rész egy kicsit parásabbra sikerült mint az első, de én már az alatt is majdnem szívrohamot kaptam. xD

Hozzászólás ideje:

The River befejezve. Ez a sorozat hihetetlenül...rövid. 8 rész az egész évad, de legalább nincs benne unalmas időhúzás. :D

A finálé végén pedig kapunk egy hatalmas WTF momentumot, ami azért zavaró, mert nem sok esély van a 2. évadra.

Na akkor ennyi panaszkodás elég is, mert a sorozat nagyon hangulatosra sikeredett.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a természetfeletti témát, néha horroros hangulatot és nem zavarja a futás közben rángatózó kamera :)

Megjegyzem én nem szeretem a horroros hangulatot, ezért is kaptam majdnem szívrohamot pár rész alatt. :D

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 23. - 20:23, Dei írta:

The River befejezve. Ez a sorozat hihetetlenül...rövid. 8 rész az egész évad, de legalább nincs benne unalmas időhúzás. :D

A finálé végén pedig kapunk egy hatalmas WTF momentumot, ami azért zavaró, mert nem sok esély van a 2. évadra.

Na akkor ennyi panaszkodás elég is, mert a sorozat nagyon hangulatosra sikeredett.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a természetfeletti témát, néha horroros hangulatot és nem zavarja a futás közben rángatózó kamera :)

Megjegyzem én nem szeretem a horroros hangulatot, ezért is kaptam majdnem szívrohamot pár rész alatt. :D

Nagyjából miről szól ez a sorozat? :)

2012. 03. 23. - 20:24, Darth Sky írta:

Nagyjából miről szól ez a sorozat? :)

Dr. Emmet Cole egy híres felfedező, aki 22 éve műsoron van az Undiscovered Country című dokumentumfilmmel.

Egy nap Emmet és a stáb eltűnik az Amazonasban, majd 6 hónapnyi kutatás után feladják a keresést és halottnak nyilvánítják őket.

Már túl vannak a "temetésen" mikor egyszer csak Emmet jeladója jelezni kezd.

Emmet felesége és a csatorna ahol a műsor megy indítani akarnak egy expedíciót, hogy megtalálják őket.

A csatorna csak két feltétel mellett támogatja az expedíciót, Emmet fia is velük tart, illetve az egész expedíciót dokumentálhatják és műsorra tűzhetik.

Majd a 9 fős csapat útra kel és...innen már spoileres lenne :D

Szerkesztve: - Dei

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.