Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Én se tudtam, csak véletlenül láttam meg. A PRO7 helyére rakták, ahol a klónokat akartam nézni vasárnap, így nem sikerült. A lényeg, hogy jó a Róma, de többet kellene látnom belőle. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Ma elkezdtem nézni az Odüsszeia második részét, de sajnos szólt anya, hogy kaja van, így egy 20 perc kb. kiesett. Ody, te láttad? Ha igen, el tudnád mondani, hogy pontosan mi történt? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Ma elkezdtem nézni az Odüsszeia második részét, de sajnos szólt anya, hogy kaja van, így egy 20 perc kb. kiesett. Ody, te láttad? Ha igen, el tudnád mondani, hogy pontosan mi történt? Donát. Meddig láttad? Battlestar Galactica megint hihetetlenül jó volt! Nem mondok spoilereket, de Dzséjt, felkészülhetsz a meglepetések sorozatára. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Na elkezdtem nézni, és addig láttam, hogy a néger csaj összeszólalkozott a férjével, hogy mittudomén milyen szindrómája van, hogy ennyit aggódik a gyerekéért. Aztán amikor visszakapcsolódtam, akkor meg... hm... valami raktárba törtek be. De a lényeg pont kimaradt. Hogy pl. mi történik azokon a kezeléseken ott a kórházban, amit mi is láthattunk ( a csávó furán pislogott ), miért akartak betörni a raktárba, és mi volt a végén az a nő? Mit nézett? Milyen mutánsok mászkáltak, és hol? Ezt tökre nem értettem. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Az a furcsa csávó kinyírta a kapitány jóbarátját (ő is meghalt). Erre felkeresték a feleségét, aki elmondta, hogy a férje éjjelenként egy raktárépülethez járt azokkal, akik szintén génkezelésen vettek részt. Na ide törtek be az időutazók. Ott találtak valami idegen lényt egy medencében, de megzavarta őket az éppen megérkező idegenek csapata. Nehezn tudtak csak elmenekülni. A lényeg, hogy SZERINTEM valamilyen idegen lény kavar a háttérben. Bár mondjuk ez nem vall túl nagy fantáziára. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Na, akkor csak annyiról maradtam le,hogy az a csávó megölte a kapitány barátját. Illetve még valami: Volt valami kódolásról is szó. Hogy génkezeléssel átkódolják az embereket, vagy valami ilyesmi. Erről tudsz nekem mesélni vmit? Egyébként szerintem is valami idegen lény lehet a háttérben. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. A kódolásról most nem volt szó. Gondolom az elkövetkezendő 70 részben ezt bővebben kifejtik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Ma megnéztem a Lost soronkövetkező epizódját, és kezdek elgondolkodni azon, hogy Odynak lehet, igaza volt. Mi van, ha ezek az Others-ök nem is olyan rossz emberek? Ebbe csak két dolog nem illik be. 1. Miért rabolnak embereket? 2. Miért ÖLNEK embereket? Szóval nem tudom. Abban, amit elmondott 'kékszakáll' , van igazság, miszerint ha vendégségbe megyünk nem rakjuk a lábunkat az asztalra - jó esetben - stb. Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Lost ügyben én továbbra is csúnyán levagyok maradva. Eddig 15 részt láttam az első évadból, de eddig nagyon jó! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. OFF Jó az avatar váltás ON Ha tetszik, mi a gond? Nincsenek meg a részek, vagy nincs rá időd? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Én is lepetéztem az othersek felbukkanásán. Nem úgy tüntek, mint akik bajt akarnak... Bár Jack hadsereg ötlete egy nagy baromság sztem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. OFF Jó az avatar váltás ON Ha tetszik, mi a gond? Nincsenek meg a részek, vagy nincs rá időd? OFF Köszi! Gondoltam a B'omarr szerzetes személytelen képét felcserélem egy ilyen "közvetlen"-re ON Föleg az idő-tényező játszott be eddig, de ha minden jól megy jövő hétre már letudom az első évadot Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Én is lepetéztem az othersek felbukkanásán. Nem úgy tüntek, mint akik bajt akarnak... Bár Jack hadsereg ötlete egy nagy baromság sztem. Erre a hadsereg ötletre miből következtetsz? Hogy megkérdezte Ana-Luciától mennyi idő alatt tudná megtanítani a lövészetet? Azt nemcsak magára értette? Szerinted fel akarja szerelni az összes túlélőt fegyverrel? VAgy nem erre céloztál? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Jack mondta a film végén, igen. Szerintem egyértelmű volt mit akar. Megtámadni az otherseket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Nekem ez nem esett le Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Nekem ez nem esett le Donát. Ugyan miért érdeklődött egy hadsereg kiképzése felől? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hoppácska... nekem itt egy kicsit félreírták a feliratot Azt kérdi Jack, hogy how much time did it take, to train an army. Vagy valami ilyesmi. Én viszont a feliratra hagyatkoztam, az meg annyit írt, hogy mennyi idő alatt lehet megtanulni a fegyverekkel bánni. Nekem ebből az esett le, hogy Jack esetleg továbbképeztettné magát Ody, egyébként rémlik, hogy kit szólított kék szakáll az erdő közepén? Ki hozta oda neki Kate-et? Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. A kékszakáll neve Zeke És nem is mondható rá hogy szakállas Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Ody, egyébként rémlik, hogy kit szólított kék szakáll az erdő közepén? Ki hozta oda neki Kate-et? Csak szólt annak a valakinek. Ennyi. Nem fontos ki volt az. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Fontos az. Tudod, hogy hívták az illetőt? Alex. Rémlik valami? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Fontos az. Tudod, hogy hívták az illetőt? Alex. Rémlik valami? Donát. Nem rémlik semmi. Ki az az Alex? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. A Francia nő lánya, akit elraboltak. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. A Francia nő lánya, akit elraboltak. Donát. De megnőtt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. 16 év alatt (Sayid szerint 16 éve van a francia csirke a szigeten ) Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Már nagyon komoly függő lettem. Állandóan azt hallgatom otthon, amit Desmond hallgatott a Bunkerben az első részben. Google-ben rákerestem, és kiderült, hogy a The Mamas & The Papas - Make your own kind of music számáról van szó, és leszedettem haverommal Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Jaja, az nekem is megvan Egyébként az a lány még fel fog tűnni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Ody, láttad szombaton a BSG-t? Sajnos én lemaradtam róla az órám elnézése miatt és nem tom beszerezni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Obi1: Hát igen, magam is sejtettem, hogy nem véletlen említették a nevét Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Látom, Coce, te is ott vagy a lost.hu fórumán Most már én is csatlakoztam, MisterEko névvel Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.