Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Ne fesd az ördögöt a falra (pedig afelé haladunk). Várd ki a végét! Pl. a következő részeket! Szerintem Sawyer nem változott semerre, csak a körülmények körülötte. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Várd ki a végét! Pl. a következő részeket! Szerintem Sawyer nem változott semerre, csak a körülmények körülötte. Donát. Remélem igazad lesz! Plusz haladnak is valamerre, mert sajna azt veszem észre, hogy egyhelyben topog a történet. Szerkesztve: 2006. Április 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Ez a következő rész ismeretében - számomra - nagyon furán hangzik De remélem nemcsak nekem hozott új lendületet a sorozatba a következő rész, hanem nektek is fog. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Holnap meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Donát, ami a Lost végét illeti. Megcsináltad azt amit ajánlottam(Leiratod a heveroddal mi a vége, és majd felbontod a végén a borítékot)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Baltar? Baltar?? Baltar??? Na neeeeeeeeeeeeeeeeee... miért nem ültették mindjárt oda Boomert, lehet, jobban is jártak volna. Talán mert az írók nem akarták, hogy jól járjanak:) Boomer már csak azért sem lett volna rossz választás, mert akkor valami kiadós kavarnivaló is akadt volna;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Donát, ami a Lost végét illeti. Megcsináltad azt amit ajánlottam(Leiratod a heveroddal mi a vége, és majd felbontod a végén a borítékot)? Megcsináltam, csak még nem adta át a boritékot, mert mindig elfelejti valamelyikünk, de záros határidőn belül nálam lesz. Aztán meg majd felbontom úgy... 2-3 év múlva Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Látta valaki a rejtélyek városát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Látta valaki a rejtélyek városát? Én láttam.Sztem jó volt nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Én láttam.Sztem jó volt nagyon. Mesélj Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Mesélj Obi. Miért te nem láttad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Én láttam.Sztem jó volt nagyon. Én is láttam. A múlt hetinél nem volt jobb, de végre megint haladt előre a sztori. A Sheriff csóka, aki a legelső ilyen "lény" a városban kezd megkattanni, és elvitte a kölyköket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Én is láttam. A múlt hetinél nem volt jobb, de végre megint haladt előre a sztori.A Sheriff csóka, aki a legelső ilyen "lény" a városban kezd megkattanni, és elvitte a kölyköket. Amire kíváncsi vagyok hogy mi lehet a bezárt ajtó mögött.Talán az egyik űrlény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Miért te nem láttad? Én már nem nézem. Ma este lemaradtam aLOST-ról is, de szerencsére 23 óra körül ismétlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Pedig épp kérdezni akartam, hogy tetszett Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Pedig épp kérdezni akartam, hogy tetszett Donát. Bomarr már látta. Vegyesek az érzései. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. BSG: ma láttam egy barátnál a második évad utolsó részének utolsó öt percét Úgy, hogy nem sok fogalmam van a sorozatról (egyet sem láttam még, így csak részben értettem, amit láttam), de nagyon szimpatikus, és remélhetőleg nemsokára nézni is fogom valamilyen formában. Az első résztől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. (szerkesztve) Tényleg jó kis rész volt a 14-dik. Végre a vissza-emlékezés megint érdekes volt... csak vártam volna, hogy kicsit már lépjen tovább a történet. Van egy pont, amikor úgy éreztem, hogy most végre valamire fény derül SPOILER a számláló forgásakor SPOILER VÉGE de aztán kiderült, hogy csak egy újabb ködös relytéj, amire majd x rész múlva visszautalnak. Ettől függetlenül tényleg korrekt volt, de a 15. rész amit most nézek még jobbnak tünik Szerkesztve: 2006. Április 30. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. BSG: ma láttam egy barátnál a második évad utolsó részének utolsó öt percét Úgy, hogy nem sok fogalmam van a sorozatról (egyet sem láttam még, így csak részben értettem, amit láttam), de nagyon szimpatikus, és remélhetőleg nemsokára nézni is fogom valamilyen formában. Az első résztől Barátnál? Nem tán a kábel tv-s srác? Egyébként csodálom, hogy nem nézted, hiszen már régóta megy a TV2-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Így van! SPOILER Egyébként tudod mit jelentenek az ábrák amik a számlálón megjelennek? Kettő is lehet. Az egyik, hogy ugyebár 6 bunker van a szigeten, mi a Hattyúban vagyunk. Az apolló csillagkép - vagy mi a rák, ezt most nem tudom pontosan - jegyében van elnevezve a többi bunker, szóval van a Nyíl (ez Ana Luciáék bunkere, ahonnan ők jöttek), a Kigyóbűvölő, a Holló, a Vadász, a Kehely és a Hattyú (ez a miénk.). Na már most, mi a hattyúban vagyunk, így további öt bunker van, ahogy öt lap van az óra számlálóján is. Igen ám, csakhogy az ötlapból jobbról a másodikat nem látni mire fordul át, a többi pedig sorrendben: Kígyóbűvölő, Kehely (ezt nem látni), Vadász, Holló, Nyíl. Szóval lehetséges, hogy mivel nem nyomták meg a gombot, ezért a Kehelyben történt valami. A másik teória szerint az egyiptomi hieroglifák alapján a szöveg azt jelenti, hogy: Halni, Halált okozni, Halálokozó. Érdekes, nem igaz? És remélem felfigyeltél arra "fura" zajra, ami leginkább egy turbinához hasonlított, s amely leállt, amikor Locke megnyomta az "execute"-ot. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Barátnál? Nem tán a kábel tv-s srác? Egyébként csodálom, hogy nem nézted, hiszen már régóta megy a TV2-n. Nem nála, hanem egy pesti srácnál A tévében (mivel nem követem a tévén, hogy milyen sorozatok lesznek) lemaradtam az elejéről, így közben már nem kezdtem el. De remélhetőleg hamarosan látni fogom majd az elejétől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. (szerkesztve) Nem nála, hanem egy pesti srácnál A tévében (mivel nem követem a tévén, hogy milyen sorozatok lesznek) lemaradtam az elejéről, így közben már nem kezdtem el. De remélhetőleg hamarosan látni fogom majd az elejétől. Hát nem vesztegetted az idődet, de így van jól. Donát: nincs olyan, hogy apolló csillagkép. Biztos mást mondhattak. Egyébként meg írhatnád, hogy SPOILER!!! Szerkesztve: 2006. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Írtam !!! SPOILER Ott van a sor elején. Tudom, hogy nincs olyan, de valami ilyesmi van, ami alapján vannak elnevezve. Legalábbis ezt hallottam, lehet, rosszul. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Írtam !!! Ott van a sor elején. Tudom, hogy nincs olyan, de valami ilyesmi van, ami alapján vannak elnevezve. Legalábbis ezt hallottam, lehet, rosszul. Donát. Tényleg ott van...nem vettem észre. Bocs'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Semmi, sőt, én bocs, nem akartam lelőni a poént! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Semmi, sőt, én bocs, nem akartam lelőni a poént! Donát. Nem olvastam végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Huhh... Ez meleg volt akkor Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 30. Spoiler Nekem azok a jelekről egyből a hieroglifák ugrottak be. Az a JAck még igazán szorongathatta volna Locke-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. SPOILER Hát nem tudom... amilyen vészjóslóan beindult ott valami, lehet, perceken belül robbant volna a betonfal mögött egy turbina... a fene se tudja. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 1. Jó rész volt! Sawyer továbbra is benga...egyre unszimpibb. Sayid a kedvencem, jó kis sztori volt. Az otherset jól megfingatta. Locke az utolsó utáni pillanatban írta be a számot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.