Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Downton Abbey

Azt hiszem én is neki fogok kezdeni, majd... valamikor... egyszer a jövőben. A sorozatok száma, amit jelenleg nézek kemény 1 db. Chuck 3. évad magyar szinkronnal heti 1 rész. + jelenleg a TCW 5. évadát nézem újra. (Akkor máris 2... :P) Egyszerűen annyira leálltam a sorozatokkal, hogy hihetetlen. Talán a Doktor újra felráz majd.

Szerkesztve: - Darth Riddick
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Chuck 3. évad magyar szinkronnal heti 1 rész

:shocked: Nem tudom, mi a sokkolóbb, a magyar szinkron, vagy a 3. évad heti leosztásban nézése. Pont attól az évadtól megkergültem volna, ha hetente csak egyet látok. :)

A hozzászólás linkje

Szerintem a Chuck azon ritka kivételek egyike, ahol a magyar szinkron nagyobb élvezetet nyújt az eredetinél. ;) Egyébként én is csak Riddick bejegyzéséből értesültem, hogy már fut a 3. évad... azt hittem, a másodikkal befejezték idehaza.

A hozzászólás linkje

Downton Abbey 2. évad:

Hát ez az évad sokkal jobb volt mint az előző. Az amolyan felvezetés volt ehhez képest. Mondjuk az írók adtak is okot a történésekre. Nem akarom lelőni a poént, de aki ismeri a történelmet egy kicsit is az sejtheti mire gondolok. Ügyesen tovább vitték a már alapból jól felépített karaktereket és még többet tudtunk meg róluk. Bár egyre másra csak jöttek és jöttek a bajok, azért néha voltak szép pillanataik is, és remélhetőleg még lesznek is. Drámailag ez az évad nem csoda hogy lenyomta a többi angol sorozatot, mert ez az. A többi nem annyira. Azért néha elbírna egy kis humort is, mert az nincs túl sok benne, sőt szinte egyáltalán nincs. Jó hogy nem ebbe a korba születtem és nem nemesnek. :D

Patrick visszatérte eléggé meglepett és az eltűnése is. kíváncsi vagyok visszatér e még. elég felelőtlen dolog lenne csak így hagyni elmenni az íróknak. a végén a spanyolnátha azért megkavarta a dolgokat, főleg hogy őlordsága újra visszatalált a feleségéhez. viszont matt elvesztette a csajt, ami nyilván nem jó, de hát Maryvel kell összejönnie. És hát Batest és Annat még az ág is húzza. örültem amikor a felesége öngyilkos lett, de még a halálon túlról is tudja őket cseszegetni. én egész más halált szánnék az ilyen embereknek.. Egyre több benne a szép csaj amúgy. :D

Ez az évad már lehet 8/10es. Viszont még hátra van a karácsonyi rész. :) És meglepetés volt számora Ser Jorah felbukkanása a sorozatban. :D

DowntonAbbey_Season2Cast_600x338.jpg

Szerkesztve: - kudar
A hozzászólás linkje

És meglepetés volt számora Ser Jorah felbukkanása a sorozatban. :D

Már vártam, hogy mikor üvölti hogy khaleesi :D

Remek kis összefoglaló kudar, tényleg volt benne dráma rendesen.

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje

Nem érdemes akkor a Chuck-ot magyar szinkronnal nézni?

Én is szinkronnal néztem az első két évadot, és nem volt vele semmi bajom. :) Az más kérdés, hogy mivel utána már csak eredeti volt elérhető, áttértem arra, és az még jobb volt. :)
A hozzászólás linkje

:shocked: Nem tudom, mi a sokkolóbb, a magyar szinkron, vagy a 3. évad heti leosztásban nézése. Pont attól az évadtól megkergültem volna, ha hetente csak egyet látok. :)

Már láttam természetesen az évadot (és a 4./5. évadokat is) eredeti nyelven, darálva. DE, mivel nekem nagyon is bejön a szinkronja és szívesen nézem a családdal újra (mivel nagy családi kedvenc lett a sorozat) ezért az egyik közös programunk a hétfő esti Chuck nézés. Hát ez a nagy titok ;)

+ azt is mindenki tudja rólam itt, hogy szinkron párti vagyok. ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick
A hozzászólás linkje

A Sherlockkal én is fertőzöm a kollégáimat, egész jól terjed a kór. :)

A DW-képek szerintem nagyon jók, a kalapozós (azaz fezezős) különösen tetszik. És ha már DW: november 22-én kezdődik Londonban az ötvenedik évfordulót megünneplő háromnapos Celebration. Apró poén, hogy az Excell Hallban lesz, ahol a Celebration Europe volt. :)

A hozzászólás linkje

És ha már DW: november 22-én kezdődik Londonban az ötvenedik évfordulót megünneplő háromnapos Celebration. Apró poén, hogy az Excell Hallban lesz, ahol a Celebration Europe volt. :)

Oda már nagyjából tudjuk az útvonalat :D

A hozzászólás linkje

Huhu, megnéztem a Sherlock 0-dik Pilot epizódot az első évadból.

Úgy érzem ez az én sorozatom lesz :yes: Valami szenzációs :rock::yeah:

Benedict Cumberbatch telitalálat a szerepre. Ennyi, engem megvett a sorozat kilóra.

Na majd nézem az első részt is, kíváncsi vagyok az milyen lesz :)

A hozzászólás linkje

Némi info a Sherlock 0. részhez: majdnem ugyanaz, mint az első rész, csak pár apróság másképpen történik, de majd meglátod. Azért írom, hogy ne csodálkozz, amikor elkezded nézni, és szinte ugyanaz a rész kezd el pörögni.

És még nem is láttad a második évadot :D

A hozzászólás linkje

Sherlock S01*01

Na ez a verzió azért volt érdekes, mert jó volt megfigyelni a pilot és e rész közti különbségeket :)

A forgatókönyv itt most jobban ki van dolgozva, egyes karaktereknek több idő jut, meg a cselekmény is komplexebb. A megvalósítás is jobban tetszett, főleg azok az apró feliratok, amikor Sherlock a holttestet vizsgálja.

De nekem egy pöppet a végkifejlett jobban tetszett a pilotban.

Sherlock bekómázva megfertőzve méreggel...És ilyenkor már igencsak volt tétje annak, hogy melyik pirulát veszi be. Plusz , ahogy a taxis emberünket kiszúrta, amint részegnek tettetve magát ott somfordált az autója előtt...

A hozzászólás linkje

Sherlock I.évad

10/10

Műfaja legjobbja, amit eddig láttam. Már jön is a 2. évad fénypostával :D Ez valami frenetikusan fantörpikusan csodálatosan jól eltalált sorozat! :rock:

A hozzászólás linkje

Te is az vagy a 7/10 -eiddel. :lol:

A fenéket. Vissza lehet bárhol nézni. :P (Adok én 7,5öt is :P ) De kétségtelen hogy nem dobálom a 10eseket. A sz-r sorozatokról meg nem írok. :)

Avatar: Korra legendája: Na ez az a sorozat, ami igazán rajongó barát. Itt kérem szépen mindent megadnak, ami az első sorozat kedvelői vágytak. Kezdte azzal, hogy megtudjuk mi lett a régi szereplőkkel és találkozhatunk a gyerekeikkel, unokáikkal, akik fontos részét képezik az évadnak. A történetben ugrunk előre kb 70évet. Aang után Korra az új avatár, akinek már csak a levegőidomítást kell megtanulnia. Közbe belecsöppen egy általunk teljesen ismeretlen világba, mert teljesen átvette a technika az irányítást. Az egész egy steampunk környezetben játszódik, ami eléggé eltér a megszokottól, viszont gyorsan hozzá lehet szokni.

Feltűnik egy új ellenség, Amon, aki hadat üzen az összes idomárnak, és meg is van hozzá a megfelelő eszköze. Szépen építkezik a történet, bár nekem talán az eleje kicsit túl lassú lett, viszont ha ez lehetséges, még több poént kaptunk, annyit röhögtem rajta mint állat. :D És a végére volt jó kis dráma is. Nem tudom lesz e folytatása, én nagyon szeretném, de ebből úgy tűnt, hogy itt a vége,

Pedig ez a sorozat nézette magát. Aang erája is csodaszépen volt megrajzolva, de ez, hát mint grafikus illusztrátor mondhatom, hogy le a kalappal. Akkora fejlődés, hogy csak ámultam. Persze az ilyen rövid, 12 részes sorozatoknál ez a minőség a minimum. :D:P Vagyis csak a maximumra lehet törekedni. :)

Akinek tetszett az előző sorozat, mindenképpen nézze meg. Aki meg nem látta, szerintem annak is érdemes belekezdenie, mert nincsenek szürke zónák, minden kiderül.

Ja még annyit, hogy a harcjelenetek látványosan meg lettek koreografálva, ahogy azt megszokhattuk, és a steampunk eszközöknek hála még kreatívabbá tették azokat. :) Remélem azért lesz folytatása.

8,5/10 (Látod Ody :P )

Trailer: akit érdekel:

about_pod.png?height=213&width=364&format=png&quality=0.75

Na és most végre jöhet a CW. :D :D

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.