Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. (szerkesztve) Downton Abbey Azt hiszem én is neki fogok kezdeni, majd... valamikor... egyszer a jövőben. A sorozatok száma, amit jelenleg nézek kemény 1 db. Chuck 3. évad magyar szinkronnal heti 1 rész. + jelenleg a TCW 5. évadát nézem újra. (Akkor máris 2... ) Egyszerűen annyira leálltam a sorozatokkal, hogy hihetetlen. Talán a Doktor újra felráz majd. Szerkesztve: 2013. Március 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Chuck 3. évad magyar szinkronnal heti 1 rész Nem tudom, mi a sokkolóbb, a magyar szinkron, vagy a 3. évad heti leosztásban nézése. Pont attól az évadtól megkergültem volna, ha hetente csak egyet látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Ezzel egyet kell értenem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Nem érdemes akkor a Chuck-ot magyar szinkronnal nézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Szerintem a Chuck azon ritka kivételek egyike, ahol a magyar szinkron nagyobb élvezetet nyújt az eredetinél. Egyébként én is csak Riddick bejegyzéséből értesültem, hogy már fut a 3. évad... azt hittem, a másodikkal befejezték idehaza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) Downton Abbey 2. évad: Hát ez az évad sokkal jobb volt mint az előző. Az amolyan felvezetés volt ehhez képest. Mondjuk az írók adtak is okot a történésekre. Nem akarom lelőni a poént, de aki ismeri a történelmet egy kicsit is az sejtheti mire gondolok. Ügyesen tovább vitték a már alapból jól felépített karaktereket és még többet tudtunk meg róluk. Bár egyre másra csak jöttek és jöttek a bajok, azért néha voltak szép pillanataik is, és remélhetőleg még lesznek is. Drámailag ez az évad nem csoda hogy lenyomta a többi angol sorozatot, mert ez az. A többi nem annyira. Azért néha elbírna egy kis humort is, mert az nincs túl sok benne, sőt szinte egyáltalán nincs. Jó hogy nem ebbe a korba születtem és nem nemesnek. Patrick visszatérte eléggé meglepett és az eltűnése is. kíváncsi vagyok visszatér e még. elég felelőtlen dolog lenne csak így hagyni elmenni az íróknak. a végén a spanyolnátha azért megkavarta a dolgokat, főleg hogy őlordsága újra visszatalált a feleségéhez. viszont matt elvesztette a csajt, ami nyilván nem jó, de hát Maryvel kell összejönnie. És hát Batest és Annat még az ág is húzza. örültem amikor a felesége öngyilkos lett, de még a halálon túlról is tudja őket cseszegetni. én egész más halált szánnék az ilyen embereknek.. Egyre több benne a szép csaj amúgy. Ez az évad már lehet 8/10es. Viszont még hátra van a karácsonyi rész. És meglepetés volt számora Ser Jorah felbukkanása a sorozatban. Szerkesztve: 2013. Március 7. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) És meglepetés volt számora Ser Jorah felbukkanása a sorozatban. Már vártam, hogy mikor üvölti hogy khaleesi Remek kis összefoglaló kudar, tényleg volt benne dráma rendesen. Szerkesztve: 2013. Március 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Nem érdemes akkor a Chuck-ot magyar szinkronnal nézni? Én is szinkronnal néztem az első két évadot, és nem volt vele semmi bajom. Az más kérdés, hogy mivel utána már csak eredeti volt elérhető, áttértem arra, és az még jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. kudar: a DA-be az özvegy grófné szolgáltatja a humort egyébként Meg néha Mr Carson. Nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. kudar: a DA-be az özvegy grófné szolgáltatja a humort egyébként Meg néha Mr Carson. Nem? Igaz a grófnénak és Matthew anyjának vannak jó pillanatai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) Nem tudom, mi a sokkolóbb, a magyar szinkron, vagy a 3. évad heti leosztásban nézése. Pont attól az évadtól megkergültem volna, ha hetente csak egyet látok. Már láttam természetesen az évadot (és a 4./5. évadokat is) eredeti nyelven, darálva. DE, mivel nekem nagyon is bejön a szinkronja és szívesen nézem a családdal újra (mivel nagy családi kedvenc lett a sorozat) ezért az egyik közös programunk a hétfő esti Chuck nézés. Hát ez a nagy titok + azt is mindenki tudja rólam itt, hogy szinkron párti vagyok. Szerkesztve: 2013. Március 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. A Sherlockkal én is fertőzöm a kollégáimat, egész jól terjed a kór. A DW-képek szerintem nagyon jók, a kalapozós (azaz fezezős) különösen tetszik. És ha már DW: november 22-én kezdődik Londonban az ötvenedik évfordulót megünneplő háromnapos Celebration. Apró poén, hogy az Excell Hallban lesz, ahol a Celebration Europe volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Ramsay is coming Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. És ha már DW: november 22-én kezdődik Londonban az ötvenedik évfordulót megünneplő háromnapos Celebration. Apró poén, hogy az Excell Hallban lesz, ahol a Celebration Europe volt. Oda már nagyjából tudjuk az útvonalat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Huhu, megnéztem a Sherlock 0-dik Pilot epizódot az első évadból. Úgy érzem ez az én sorozatom lesz Valami szenzációs Benedict Cumberbatch telitalálat a szerepre. Ennyi, engem megvett a sorozat kilóra. Na majd nézem az első részt is, kíváncsi vagyok az milyen lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Némi info a Sherlock 0. részhez: majdnem ugyanaz, mint az első rész, csak pár apróság másképpen történik, de majd meglátod. Azért írom, hogy ne csodálkozz, amikor elkezded nézni, és szinte ugyanaz a rész kezd el pörögni. És még nem is láttad a második évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Köszi az infót, azért érdekel, megnézem majd Hamar végzek az első évaddal, vasárnap már lehet a 2. évadot fogom nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. A Sherlock-ról olyan infója nincsen valakinek, hogy pontosan mikor jön a 3. évad? Egyébként tényleg fantasztikus sorozat, remekül ültetik át az eredeti storykat a mai környezetbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Sajnos nincs infó, de én is nagyon várom! Moffat -nak inkább ezzel kellene foglalkoznia, mint a "másikkal". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Nem érdemes akkor a Chuck-ot magyar szinkronnal nézni? Nem rossz a szinkronja, de Sarah hangját és Casey őrnagy morgásait semmilyen szinkron sem adhatja vissza. A JeffSter pedig csak angolul szól jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Sajnos nincs infó, de én is nagyon várom! Moffat -nak inkább ezzel kellene foglalkoznia, mint a "másikkal". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Sherlock S01*01 Na ez a verzió azért volt érdekes, mert jó volt megfigyelni a pilot és e rész közti különbségeket A forgatókönyv itt most jobban ki van dolgozva, egyes karaktereknek több idő jut, meg a cselekmény is komplexebb. A megvalósítás is jobban tetszett, főleg azok az apró feliratok, amikor Sherlock a holttestet vizsgálja. De nekem egy pöppet a végkifejlett jobban tetszett a pilotban. Sherlock bekómázva megfertőzve méreggel...És ilyenkor már igencsak volt tétje annak, hogy melyik pirulát veszi be. Plusz , ahogy a taxis emberünket kiszúrta, amint részegnek tettetve magát ott somfordált az autója előtt... Szerkesztve: 2013. Március 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Sajnos nincs infó, de én is nagyon várom! Moffat -nak inkább ezzel kellene foglalkoznia, mint a "másikkal". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Sherlock S01*02 Egyre pörgősebbek a részek, és egyre nagyobb veszélyben van a hőseink. Szuper volt ez a rész is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Sherlock I.évad 10/10 Műfaja legjobbja, amit eddig láttam. Már jön is a 2. évad fénypostával Ez valami frenetikusan fantörpikusan csodálatosan jól eltalált sorozat! Szerkesztve: 2013. Március 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Sherlock I.évad 10/10 Jake azért ne adj minden sorozatra 10/10et... túl kiszámítható leszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Jake azért ne adj minden sorozatra 10/10et... túl kiszámítható leszel Te is az vagy a 7/10 -eiddel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Ha az első évad 10/10, akkor a második 10/12 lesz vagy legalábbis nálam így volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Te is az vagy a 7/10 -eiddel. A fenéket. Vissza lehet bárhol nézni. (Adok én 7,5öt is ) De kétségtelen hogy nem dobálom a 10eseket. A sz-r sorozatokról meg nem írok. Avatar: Korra legendája: Na ez az a sorozat, ami igazán rajongó barát. Itt kérem szépen mindent megadnak, ami az első sorozat kedvelői vágytak. Kezdte azzal, hogy megtudjuk mi lett a régi szereplőkkel és találkozhatunk a gyerekeikkel, unokáikkal, akik fontos részét képezik az évadnak. A történetben ugrunk előre kb 70évet. Aang után Korra az új avatár, akinek már csak a levegőidomítást kell megtanulnia. Közbe belecsöppen egy általunk teljesen ismeretlen világba, mert teljesen átvette a technika az irányítást. Az egész egy steampunk környezetben játszódik, ami eléggé eltér a megszokottól, viszont gyorsan hozzá lehet szokni. Feltűnik egy új ellenség, Amon, aki hadat üzen az összes idomárnak, és meg is van hozzá a megfelelő eszköze. Szépen építkezik a történet, bár nekem talán az eleje kicsit túl lassú lett, viszont ha ez lehetséges, még több poént kaptunk, annyit röhögtem rajta mint állat. És a végére volt jó kis dráma is. Nem tudom lesz e folytatása, én nagyon szeretném, de ebből úgy tűnt, hogy itt a vége, Pedig ez a sorozat nézette magát. Aang erája is csodaszépen volt megrajzolva, de ez, hát mint grafikus illusztrátor mondhatom, hogy le a kalappal. Akkora fejlődés, hogy csak ámultam. Persze az ilyen rövid, 12 részes sorozatoknál ez a minőség a minimum. Vagyis csak a maximumra lehet törekedni. Akinek tetszett az előző sorozat, mindenképpen nézze meg. Aki meg nem látta, szerintem annak is érdemes belekezdenie, mert nincsenek szürke zónák, minden kiderül. Ja még annyit, hogy a harcjelenetek látványosan meg lettek koreografálva, ahogy azt megszokhattuk, és a steampunk eszközöknek hála még kreatívabbá tették azokat. Remélem azért lesz folytatása. 8,5/10 (Látod Ody ) Trailer: akit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=obb1e7fiGLw Na és most végre jöhet a CW. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Valld be, hogy csak azért adtál neki 8,5 -öt, hogy neked legyen igazad. Jól le lehetsz maradva a CW -vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.