Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. MAGYAR HOUSE Spoiler: Úúúú... Doktor Zanussi.... :D Hatalmas volt! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Láttam volt felsorolás. House, BSG, 24( igen, és ráadásul egyszerre kapom meg őket, nem egy hetes elfoglaltság lesz), SCC. Lesz még tuti, de ezek biztosan... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Nagyon klafák azok a Dexes képek. Az a "New Dexter"-es olyan mintha a Kreténből szalasztották volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Nagyon klafák azok a Dexes képek. Az a "New Dexter"-es olyan mintha a Kreténből szalasztották volna. Nagyon retro. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 29. http://www.szokesfan.hu/a_szereplok_a_4_evadrol Érdekes videók, de vigyázz, spoileresek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Én megnéztem mindet, marha jók, ááá.. már csak pár nap Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Én megnéztem mindet, marha jók, ááá.. már csak pár nap Mikor is indul pontosan? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) Pár hozzászólással lentebb olvasható, egyik nap lett beírva Amúgy 09.01-jén, hétfőn, nálunk kedden lesz elérhető. Eh... azóta már másik topik. Szerkesztve: 2008. Augusztus 30. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Köszi. Akkor már nem kell sokat várnunk. Ráadásul a fordítás is nagyon hamar várható. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megnéztem én is azokat amiket még nem láttam és tényleg marha jók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. PB Spoiler: Én csak azt nem értem, hogy ha Michael -ék felmentést kaptak a vádak alól a második évadban, akkor most miért tartóztatják le mégis? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) PB Én csak azt nem értem, hogy ha Michael -ék felmentést kaptak a vádak alól a második évadban, akkor most miért tartóztatják le mégis? Ha jól tudom csak Barrows kapott felmentést. Ettől még Scofieldet üldözhetik a Fox Riveri szökés miatt. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Arra amúgy rájött már valaki, hogy a magyar House-ban miért más a főcímzene, mint az angolban? És a magyar zenéjét is a Massive Attack jegyzi? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Arra amúgy rájött már valaki, hogy a magyar House-ban miért más a főcímzene, mint az angolban? És a magyar zenéjét is a Massive Attack jegyzi? Én úgy hallottam hogy jogi okok miatt (még egy pár országban más a főcím). A zenéjét Scott Donaldson and Richard Nolan szerezte. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. De gagyi Ám lehet, hogy éppen ettől lesz jó Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. (szerkesztve) "Jazz nem halt meg b*zzeg!" Baromira TF-koppintásnak tűnik egyelőre.... ahelyett hogy inkább a régi sorozatból lopnának. Persze több mint a semmi. Mikor lesz ez műsoron? Szerkesztve: 2008. Szeptember 1. - Darth Krande Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. A pilot már le is ment, a széria meg majd valamikor ősszel (hátha egy nálam okosabb tud dátumot is ). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hűűű... most néztem meg a PB 4. évadjának az első részét. Nekem tetszik Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hűűű... most néztem meg a PB 4. évadjának az első részét. Nekem tetszik Én is csak az első részt láttam, a másodikra még ma sort kerítek. Nem volt rossz, egy gyengébb PB epizód szintjén áll. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Jó lesz ez, jó lesz ez! Az elsőhöz már lejött a felírat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Jó volt a PB nyitány Megrajzolta az utat, amin hőseink fognak járni, több nem is kellett Csak jönne már a 2. felirat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Na már a második rész sokkal jobb volt. Izgalmasabb, és jobban össze lett rakva. Mondjuk volt 1-2 tipikus PB csavar, amik eléggé kiszámíthatóak voltak. Jobban fog nekem ez az évad szerintem tetszeni, végre nem erőltetik a börtönös szálat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Én is megnéztem végre az első részt. Nagyon tetszett. Spoiler: Tök jó, hogy Bellick és Sucre ilyen nagy haverok lettek. Nagyot néztem amikor fejbe lőtték Whistlert. Mégis csak a jó oldalon állt. Nagyon sajnáltam Alex családját. Irtás lesz úgy érzem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. (szerkesztve) Én is megnéztem végre az első részt. Nagyon tetszett. Tök jó, hogy Bellick és Sucre ilyen nagy haverok lettek. Nagyot néztem amikor fejbe lőtték Whistlert. Mégis csak a jó oldalon állt. Nagyon sajnáltam Alex családját. Irtás lesz úgy érzem. Én is pislogtam amikor megláttam kettőjüket mint spanokat. De ez a néger fószer se semmi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. (szerkesztve) Én is pislogtam amikor megláttam kettőjüket mint spanokat. De ez a néger fószer se semmi. Nagyon durva a fickó! Majdnem olyan mint egy fekete terminátor. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. PB Spoiler: És nem beszél túl sokat, igaz-e? Amúgy Bellick és Sucre valóban nagy LOL, de nekem T-Bag szívása is tetszett. Azért a kanibálság elég durva volt. Whistlert meg érdekes, hogy csak így elintézték, ahogyan a Sona-t is (leégett...), bár ez utóbbit nem bánom. A Szküllás metafora pedig kimondottan tetszett! Imádom az Odüsszeiát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.