kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) SGA Én csak úgy értettem hogyha ő a fő fő királynő, akkor azért sztem nem volt vmi nagy védelme, persze azon felül, hogy átvitték egymásik helyre. De se motozás se semmi. Persze lehet mondani h ő küldte el az őröket, de direkt felhívtál a figyelmünket, h neki a legfontosabb a túlélés. ^^ PB Hát ha nem is Cég épületében van, onnan tuti rá lehet látni. De igaz, legyen inkább a cég épülete. Abban több lenne a lehetőség. Teddyt is be kell venni a csapatba! Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. House. "Jó reggelt angyalkáim!" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. House 5/1 Wilson: Spoiler: Sose voltál a barátom. Mekkora volt már Wilson a végén. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én is most fejeztem be. Nagyon jó volt (melyik House részre nem mondom ezt???). Már csak azt nem értem, miért van nyílvántartva Cameron és Chase még mindig, mint főszereplők. Jó, ha öt percet szerepeltek együtt összesen. Simán megérné már az új team, hogy főszereplők legyenek. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én is most fejeztem be. Nagyon jó volt (melyik House részre nem mondom ezt???).Már csak azt nem értem, miért van nyílvántartva Cameron és Chase még mindig, mint főszereplők. Jó, ha öt percet szerepeltek együtt összesen. Simán megérné már az új team, hogy főszereplők legyenek. Ők is azok, csak ők "also starring". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Ők is azok, csak ők "also starring". Hát éppen ez az, ebbe szerintem már Cameron és Chase van, nem az "újoncok". Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. House 5. évad Spoiler: Én még nem láttam az öt per egyet, de szerintem ezzel a készítők egyértelműen arra utalnak, hogy Cameronék távozása ideiglenes. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Donát, hasonlóra gondoltam én is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. House Spoiler: Az egy egész és az 5. évaddal feltételezhetően két évre nyúló távollét szerintem kicsit túlvan az ideiglenesen. Ideiglenesen Formen távozott (plusz jelenleg nagy az esély rá, hogy nem lesz 6. évad). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Dzséjt: Hogy érted hogy nem lesz 6. évad? Már hogy ne lenne, nemrég írták alá a szerződést. Bár lehet hogy félreértettem valamit. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Van itt valaki aki szereti a Supernatural/Odaát-ot? Most néztem meg a 4/1-et Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Dzséjt: Hogy érted hogy nem lesz 6. évad? Már hogy ne lenne, nemrég írták alá a szerződést.Bár lehet hogy félreértettem valamit. Jaaaaa... már alá írták? Arról lemaradtam. Amit utoljára olvastam, abban még nem volt biztos, hogy lesz 6. évad is. Akkor jó. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Jaaaaa... már alá írták? Arról lemaradtam. Amit utoljára olvastam, abban még nem volt biztos, hogy lesz 6. évad is. Akkor jó. Egyébként is, eredetileg 7 évados szerződése volt, most lett 8. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Van itt valaki aki szereti a Supernatural/Odaát-ot?Most néztem meg a 4/1-et Jaja, de én "csak" a tv-ben néztem. Ott még se híre, se hamva a harmadik évadnak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Fringe 0102 Na bazz, ez ***** jó volt Jobb mint az X-akták. Abrams egy állat! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Dzséjt, ne ijesztgess! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Fringe 1x01Az előbb fejeztem be. Nagyon kúl. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Éjszaka Emmy, nézze aki tudja. Kár hogy vasárnapra tették, amikor másnap mindenki dolgozik vagy iskolában van. Én egy történelem dolgozatjegyemet áldoztam fel az Emmy oltárán, de hát megéri. Van egy üveg pezsgőm arra az esetre ha a Lost nyerne. Ha nem.. akkor a bánat miatt fogom meginni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Az előbb fejeztem be. Nagyon kúl. Nézd meg a folytatást is. Főleg ha van gyomrod. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Nézd meg a folytatást is. Főleg ha van gyomrod. Délelőtt megnéztem. Jó paráztatós. Spoiler: Arról a "nem sokkal kefélés után terhes lett a csaj" dologról egyből "A lény 2" ugrott be.Az öregen marha jót derültem. Jól elvolt az ülésfűtéssel meg a Szezám utcával. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Délelőtt megnéztem. Jó paráztatós. Arról a "nem sokkal kefélés után terhes lett a csaj" dologról egyből "A lény 2" ugrott be. Az öregen marha jót derültem. Jól elvolt az ülésfűtéssel meg a Szezám utcával. Fringe Nekem az öreg nagy kedvenc lett. Bolond skizofrén alkat. De amúgy tényleg elég parázós volt ahogy a csaj szenvedett. Na meg ugye amikor kikanalazták az ürge szemét az se volt semmi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Az előbb fejeztem be. Nagyon kúl. Nagyon stílusos egy sorozatra sikeredett ez a Fringe, Abrams megint belecsapott a tutiba. A második részt még nem láttam, de ami késik az nem múlik. Ja, és én már odaadnám az öreg palinak az Emmy-t, nagyon jól alakít (ha jól emlékszek ő volt a Gyűrűk Urában is a helytartó). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Jaja, Denethort alakította. A második részben hatalmasat nyújt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Fringe Na meg ugye amikor kikanalazták az ürge szemét az se volt semmi. A második csajsziét szedték ki. Az öreget én is bírom. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) A második csajsziét szedték ki. Az öreget én is bírom. Juj, ezt tényleg elírtam, sorry. Amúgy marha jól vezetik fel a "kertek alatt" futó sztorit is. Gondolom a fiatalabbik Bishop is jelentős genetikai átalakításon eshetett át, no és ott van ugye a cég képviselője is aki elhallgatta Olivia elől a volt szeretője kihallgatását, mert ugye az első rész végén még a halála után vitték őt a kihallgatásra. Amúgy a második rész végén most kik voltak azok a klónok???? Nem tudtam kivenni az arcukat teljesen. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Amúgy a második rész végén most kik voltak azok a klónok???? Nem tudtam kivenni az arcukat teljesen. Az engem is érdekel. Mintha hármasikrek lennének. Hogy oda volt már az öreg amikor beugrott neki a kocsijának a helye. Meg jól elszólta elszólta magát a fiáról. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Az engem is érdekel. Mintha hármasikrek lennének. Hogy oda volt már az öreg amikor beugrott neki a kocsijának a helye. Meg jól elszólta elszólta magát a fiáról. És ugye nem csak egy búvóhelye volt. Csak nem jut eszébe még a többinek a helye. Az a tehénfejés se volt semmi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) És ugye nem csak egy búvóhelye volt. Csak nem jut eszébe még a többinek a helye. Az a tehénfejés se volt semmi. Meg az hogy miket dugdos a többi búvóhelyén. Ja, a tehenes marha jó. Meg ott van még a szekrénybebújás is. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Csessze meg a Mad Man. Csessze meg Alec Baldwin. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. No-no! Baldwin atya a legnagyobb poéngyáros! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.