Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Fogalmam sincs, hogy fog a végén paszolni a harmadik részhez -eddig ugye elégé kétséges

Sehogy. A készítők már a kezdet kezdetén kijelentették, hogy a sorozatot úgy csinálták, hogy annak semmi köze a T3-hoz. Mintha nem is létezne (bár a történelmi adatok figyelmen kívül hagyása alapján a T1-2 sem). Viszont - elméletben - a T4-hez kapcsolódni fog majd.

Hozzászólás ideje:
Sehogy. A készítők már a kezdet kezdetén kijelentették, hogy a sorozatot úgy csinálták, hogy annak semmi köze a T3-hoz. Mintha nem is létezne (bár a történelmi adatok figyelmen kívül hagyása alapján a T1-2 sem). Viszont - elméletben - a T4-hez kapcsolódni fog majd.

Talán érdemesebb lett volna a T2 elé rakni a sorozatot és eljutni annak kezdetéig. Esetleg a hamradik rész után nekikezdeni a sztoriszálnak....ámbár a negyedik rész így is közel abban az időben veszi fel a fonalat.

Mindegy, igyekszem nem savanyú ábrázattal nézni a sorit, mellékvágánynak még jó lehet. :)

Hozzászólás ideje:
Mindegy, igyekszem nem savanyú ábrázattal nézni a sorit, mellékvágánynak még jó lehet. :)

Hát nem tudom... valahogy nem érzem, hogy olyan sorsra jut, mint a Stargate vagy a M*A*S*H. Szerintem már örülhetünk, ha befut olyan karriert, mint a Szökevény, vagy az Elveszett világ.

Szerintem alapvetően elhibázott lépés volt ezt is a jelenbe tenni és már megint jövővből visszajövő Terminatorok ellen harcolni. Ha valamiből a T univerzumban remek sorozatot lehetett volna produkálni, az a háború. Szinte üvöltött a lehetőség. Egy remek posztapokaliptikus sci-fi Elitalakulat lehetett volna belőle. De nem, előveszik a már amúgy is lerágott csontot, és még unalmasabban újra elénk hajították.

Hozzászólás ideje:

Nálam valahogy a Terminator saga :D sose a háborúról szólt, hanem annak elkerüléséről. Én éppen a háború megfilmesítését tartom erőltetettnek (ámbár látványfilmként tuti bevállik). Valahogy jó volt izgulni John Connor sorsán, azon, hogy életbe marad e a háború kitöréséig. Elvégre a fő szál az ő megmentéséről szólt.

Az, hogy eme sorozat létrejötte, elbaltázott lépés volt e.....Ebben egyetértek, hiszen magam is ódzkodtam tőle. Nem tudom mi sül ki tényleg ebből a pár részből, de túl sokat nem is várok el tőle. Összekapcsolni már nem fogja a filmeket ( talán a negyedik résszel, amint említetted) de matinéműsornak még megteszi.

A Szökevény amúgy nekem tetszett, csak nagy kár, hogy a tv nem adta végig. :) Már nem tudom melyik csatorna adta.

Hozzászólás ideje:
A Szökevény amúgy nekem tetszett, csak nagy kár, hogy a tv nem adta végig. :) Már nem tudom melyik csatorna adta.

A retkesek néhány éve adtak egy Szökevény-sorit.

Hozzászólás ideje:
Nálam valahogy a Terminator saga :) sose a háborúról szólt, hanem annak elkerüléséről.

Valóban, és ennek elég is lett volna az első két rész. Viszont a háromban is "kicsit" már ismételt lemez szaga volt, és most a sorozattal aztán végérvényesen unalomba fullad "Come with me, if you want to live." koncepció. Ha már egyszer lett T3, aminek a végén kitört a háború, akkor stílszerű lett volna abból a háborúból sorozatot csinálni.

Mondjuk, csalódottságom nekem alapból nagyon nagy emiatt a sorozattal kapcsolatban, mert én már a T1 óta azt a nyüves háborút akarom látni :D

Hozzászólás ideje:

Hát azt a háborút szerintem jobb nem is soriban elképzelni. :)

Az Cameron specialitásai közé tartozik és ha ő vette volna kezébe a T-hármat akkor biztos meglett volna az a háború.

Most meg hogy a tevések T-soriznak nem lehet tudni hogy hová lyukadnak ki vele és talán a végén még kapnánk egy olcsó leamortizált háborút.

Hozzászólás ideje:

MÁr ki is jött az SCC 2 episodja. Nem rossz! Ma megnézem az tuti. Ettől függ h nézem-e majd.

Plusz PB is folytatódik. Mármint én nem nézem még angolul, de ha vége retken a 2. évadnak akk megnézem a 3.at is. Bár elég sokan azt mondják, h xar, amit vhogy el is hiszek a híresztelések alapján, azért megnézem.

De most már megint van Naruto és SGA úgyhogy minden király. Meg lehet elkezdem leszedni a Tudors-t. Nagybátyámnak. De persze a Rome után lehet h nekem is lesz kedvem megnézni.

Hozzászólás ideje:

Nem rossz a PB harmadik évada, csak ötlettelen és önismétlő.Bár a tegnapi rész ahogy nézem elég rossz lett.

Hozzászólás ideje:
Nem rossz a PB harmadik évada, csak ötlettelen és önismétlő.Bár a tegnapi rész ahogy nézem elég rossz lett.

Tehát nem rossz, csak sz*r. :) Azért gyorsan ledarálom majd... :(

Hozzászólás ideje:
Tehát nem rossz, csak sz*r. :) Azért gyorsan ledarálom majd... :(

Félreértesz.Bár sok minden nem tetszik ebben az évadban, nem mondanám sokkal rosszabbnak mint a második évadot.Csak egyszerűen látszik rajta hogy az írók nem tudtak mit kitalálni, hogy eltelik x epizód és nem jut előrébb a sztori, csak egy helyben toporognak.Az a legnagyobb gond hogy már rég le kellett volna zárni a sztorit, és a második évad végén befejezni.Mert ebből nem tudnak még három évadot megírni, vagy ha igen akkor az a minőség rovására fog menni.

Megnéztem ma a Terminator sorozat első részét, hát olyan semmilyen volt. B kategóriás benne minden; a forgatókönyv, a zene, a színészek..

21 éves gyerek játsza a 15 éves John Connort, és az egy anyját 30 év körüli..Na ez már alapból zavarja a szemem, de ehhez hozzájön a 26 éves Terminator, aki szintén 15 éves lányt játszik.Ennyire nem találnak megfelelő színészeket?

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Félreértesz.Bár sok minden nem tetszik ebben az évadban, nem mondanám sokkal rosszabbnak mint a második évadot.Csak egyszerűen látszik rajta hogy az írók nem tudtak mit kitalálni, hogy eltelik x epizód és nem jut előrébb a sztori, csak egy helyben toporognak.Az a legnagyobb gond hogy már rég le kellett volna zárni a sztorit, és a második évad végén befejezni.Mert ebből nem tudnak még három évadot megírni, vagy ha igen akkor az a minőség rovására fog menni.

Egyetértek.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem az SCC 2. részét, de sztem elég gyengus lett. Azt hiszem még adok egy esélyt neki és kész.

Sokmindenben igazat adok Obinak. A szereplők, a történet...mind 2, 3. rangú.

Poénok sincsenek, és ha próbálnak is bele tenni, nem sikerül...

Pedig én vártam ezt a sorit...de hát azt hiszem maradok inkább az eredetinél...legalábbis ha a 3. részben nem történtik valami. :(

Hozzászólás ideje:

Szerintem az SCC pilotot egész jól átmachinálták a júniusi(?) verzió óta. Nekem - bár még mindig semmitmondó a sztori, a szereplők, az akciók bénák, és alapból ellentmond a T filmeknek - most bejött. Legalábbis annyira, hogy érdekeljen a második rész.

Hozzászólás ideje:
Szerintem az SCC pilotot egész jól átmachinálták a júniusi(?) verzió óta. Nekem - bár még mindig semmitmondó a sztori, a szereplők, az akciók bénák, és alapból ellentmond a T filmeknek - most bejött. Legalábbis annyira, hogy érdekeljen a második rész.

Írj h h tetszett a 2. :) v épp nem. :(

Hozzászólás ideje:

No megnéztem az SCC első epizodjának v. 2.0-ás verzíóját. :)

Érdekesek voltak az új részek és valahogy jobban elkezdett tetszeni az egész dolog. :( Ugyan nekem bejött a T3, de most valahogy igyekszek nem figyelembe venni. Kicsit sz*r ügy úgy nézni valamit, hogy már láttad a "hivatalos" folytatást, de mégiscsak a "mellékes" sorozatot is ugyanazok pénzelték akik a nagyfilmet. :S

No mindegy, most jön a kövi, aztán vagy jön a pofáraesés, vagy megadom az esélyt a harmadiknak is. :)

Hozzászólás ideje:

Megvolt a második rész is. :) A kedvem nem szotyant, szerintem tűrhető, mi több, nézhető volt az SCC 2 is. Érdekes, hogy mennyire hajaz a T2 "érzelgős" szférájához. Azonban van jónéhány logikai balkanyar a soriban, remélem a további részekben erre meglesz a magyarázat. :(

Szóval én adok esélyt a harmadik résznek is. :)

Hozzászólás ideje:

Na, én is megnéztem ezt a T:SCC 1x02-t. Csak én hiányolok egy rendes introt az epizódok elejéről?

Amúgy a rész tetszett. Kezdem megszokni, hogy a T3 olyan, mintha nem is létezne. Kicsit csűrték már a részt is. Úgy tűnik, a készítők rágyúrtak a T1 elején elhangzó bevezető szövegre: a háború nem a jövőben dől el, hanem itt és most. Szabályos kis halálosztó és ellenálló army kezd felfejlődni. Talán van benne lehetőség. Várom a folytatást.

Hozzászólás ideje:

Tudom hogy a könyvek topicba kéne, de nekem akk is ide illik. :)

Megjelent az új Dexter könyv!!!!

Drága Dolgos Dexter. Ez már a címében is beteg... :)

cover_lindsay2.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.