Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ettől a WTC-s képektől gondolom az amcsiknak a hideg futkározik a hátukon. Ezt piszok jól kitalálták az alkotók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Észrevette amúgy valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Most már igen. A kép alján sétál, kb. egy fél másodpercig látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ebből a videóból nekem is leesett, de a full epizódban ennél trükkösebb volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Én is ebben láttam először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Ma reggel jól kezdődött számomra. Felkelek, suliba indulás előtt lekaptam a House-t, Big Bang Theoryt, Két Pasi meg egy Kicsit. Jók ezek a hétfői napok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Már lent van a House és a Heroes is, mindkettő duplaepizód, de felirat az még nuku Viszont ahogy nézem csütörtökön kezdődik a CSI is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Ma reggel jól kezdődött számomra. Felkelek, suliba indulás előtt lekaptam a House-t, Big Bang Theoryt, Két Pasi meg egy Kicsit. Jók ezek a hétfői napok. Ma kedd van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. De akkor mennek le Amerikában ezek a sorozatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Szuper az új House... Spoiler: és az új főcím is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. (szerkesztve) Szuper az új House... és az új főcím is. Én House-t nem merem angolul megnézni, nekem ahhoz túl sok a orvosi kifejezés. Az új főcímbe viszont belepillantottam, és nekem is tetszik! De van 1 olyan érzésem, hogy ez csak ideiglenes lesz. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Én House-t nem merem angolul megnézni, nekem ahhoz túl sok a orvosi kifejezés. Ebben a részben egyáltalán nem volt sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Akkor lehet, hogy neki leselkedem, ahogy látom az angol sub is kint van. Estére lesz, mit néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Mocskosan jó volt a House, de ha visszatérnek megint a tipikus formulához lesz nagy facepalm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Már lent van a House és a Heroes is, mindkettő duplaepizód, de felirat az még nuku Nekem is lent van mindkettő, de a feliratokra én is várok House esetén maradok mindenképpen a magyarnál, egyszer próbáltam angollal, de inkább hagyjuk. Heroest meg anyuval együtt nézzük, így várnom kell arra is. De azért nagyon jó, hogy elindult a sorozatszezon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. El kezdtem nézni Dr House első évadát! Azt kell mondjam, ez egy marha jó sorozat. Ajánlom mindenkinek, kezdje el nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. El kezdtem nézni Dr House első évadát! Azt kell mondjam, ez egy marha jó sorozat. Ajánlom mindenkinek, kezdje el nézni. Immár hatodik éve lesz, hogy nézem, de azért kösz az ajánlást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Én meg 3. éve Úúú de várom már a hétvégét, hogy én is láthassam!!! Nem tud valaki esetleg egy nem torrentes linket priviben? (mert akkor hamarabb is megnézhetem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. El kezdtem nézni Dr House első évadát! Azt kell mondjam, ez egy marha jó sorozat. Ajánlom mindenkinek, kezdje el nézni. Innen sokan nézzük Én tavaly szedtem le a négy évadot, aztán megnéztem még tavaly tavasz-nyár elején mind a négyet, azóta meg részenként követem a többiekkel Á, már alig várom, hogy legyen felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Én akkor kezdtem el nézni, mikor a TV2 leadta az első részt. Azután már angolul megnéztem az egész évadot Amúgyx már van mind2höz felirat. Kár, hogy lassan suliba kell mennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Á, már alig várom, hogy legyen felirat Opensubtitlesen már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Mától a TelaViv2 is folytatja a rendes kerékvágásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. No, gyerekek megnéztem a Heroes-t. Kiváló rész volt, megint kezdődik az izgulás. T-Bag pedig itt is nagy kedvenc lesz úgy látom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. (szerkesztve) Na, aki anime és sci-fi rajongó, annak ajánlom a Halo: Legends-et! Remélem ez a sorozat is olyan jó lesz, mint a játék! Szerkesztve: 2009. Szeptember 23. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Szerencse, hogy ez csak egy szelete annak ami majd jön mint sorozat, mert stílusban a mai kor színvonalához elégé maradi és kissé idegen, főleg a karakterekhez. Ha minden igaz valami olyasmi egyveleg lesz mint az Animátrix esetében, szóval lesz benne profi animációs CGI technika is. Amúgy ezerrel várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Végig kéne már játszanom ezt a Halo szériát, hogy megtudjam, mit esznek annyira rajta az emberek. Igaz, legutoljára már eljutottam vele elég messzire, és tetszett is (mondjuk nem annyira, hogy átérezzem a rajongást), csak jött egy kis technikai bibi, amit kék halálnak neveztek, mindig ugyanott, ugyanakkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megnéztem a House-t is. Nem tetszett, nagyon komor és depis volt a hangulat és átterjedt most ez rám is Remélem az évad nem lesz ilyen, mert nagyon nem leszek megelégedve vele. (mondjuk a 4. évadtól kezdve nem igazán jönnek be a részek, valahogy megváltozott az egész. Inkább megnézek egy olyan részt, amit 1000x láttam már, mint a 4. évadtól valamelyiket. Na jó, 1 rész volt amire így kellemesen emlékezek vissza, az a rész az 5. évadban, amikor meghalt House apja. Na az egy nagyon jó rész volt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. (szerkesztve) Dr. House: Már az első évad közepén járok, rövid reakciók: Cameron doktornő: És van valami vonzó House főnökasszonyába is..Kicsit szögletes a feje, szigorú tekintete van, de a szemei bájosak, meg ahogy mosolyog..Szóval egy kicsit ő is... Szerkesztve: 2009. Szeptember 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. És van valami vonzó House főnökasszonyába is. House erre tuti azt mondaná, hogy a dekoltázsa az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Épp keresgélnék előzeteseket a sorozatokból, és a Heroes-nál ezt találtam, ami az első rész elejének tűnik, de nem volt benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.