Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Opensubtitlesen már van. :)

Köszi, miután hazamentem, már le tudtam szedni őket, megnéztem dupla House-t és a Heroest is :P

House-zal eleinte nem tudtam mit kezdeni, az eleje nem tetszett, de a második fele már okés volt, szóval összességében jó és érdekes kezdés. Viszont innen jön majd az, hogy ezek után merre megy majd a sorozat. Szerintem is ideiglenes a mostani főcím.

No, gyerekek megnéztem a Heroes-t. Kiváló rész volt, megint kezdődik az izgulás. T-Bag pedig itt is nagy kedvenc lesz úgy látom :o

Nem tudom, hogy az lesz-e, meglátjuk :o Érdekes-érdekes, kezdetnek mindenesetre jó volt :P

Spoiler:

Vajon akkor most Bennett Trasy-vel fog dolgozni? :D Érdekes felállás lesz. Anyu szerint Claire szobatársát a fekete hajú csaj ölte meg. Na de most Claier hogy magyarázza meg a dolgokat a csajnak? Vagy bevall mindent, aztán jóbarátok lesznek? Jól lebukott. Szegény Peter, rossz azért látni, hogy így hajszolja magát, hogy jóvá tegyen sok mindent. Én őt szeretném a régi énjében látni :(

Hozzászólás ideje:

Dr House I. évad 18. rész körül...

Apró megjegyzés...

House egy ISTEN, imádom a figurát.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

A mostani Frindzshez szerintem nem feltétlenül szükséges a defi. :D

Asszem ebben is feltűnik a kopasz.

Spoiler:

Remélem hogy ő az mert ha nem akkor potyára töltöttem fel. :D

Hozzászólás ideje:
Flash Forward S01E01

Na ez sem egy kispályás sori lesz :D Piszok jó volt az első rész.

Na ennek a postnak köszönhetően én is megnéztem az első részt. Jó lett, ha minden rész hozza ezt a színvonalat, akkor +1 fannal lesz több. :D

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Az előbb végeztem ki az első FF-et. Úgy érzem ez a széria is nagyot fog szólni ha nem szúrják el.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este én is megnéztem ezt a Forwardos sorozatot, eddig egész okénak tűnik :D Majd a húginak is megmutatom, csípjük ezt a Fiennes-fazont mindketten, bár nem a húgi stílusa az ilyen film :D

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Állítólag ő az:

202%20observer.jpg

Cs*ssze meg. Aszittem ő is ott ballag a járdán a ház tövében. :D

A videót mindenestre töröltem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

House 6x01-02

Spoiler:

Na akkor bővebben egy picit a House-ról. Elképesztő volt, eddig minden évadok közti rést "átugrottak", ergo egy alapszituval véget ért az évad, és aztán egy új (az előző többé-kevésbé megoldott probléma után) alapszituval folytatták. Most végre betekinthettünk abba a "4 hétbe" amit általában át szoktunk ugrani, és ez nagyon jó volt. Nem volt beteg, nem volt csapat, nem volt Cuddy, stb... jót tett ez a frissítés, de úgy gondolom, hogy mégha egy kicsit megújult külsővel is, de ezután vissza fogunk térni az alapfelálláshoz, épp csak egy valami - valaki! - változott: House.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Jó volt, de ettől függetlenül szerintem fókuszálhatna a sztori immár a fő szálhoz, már ami Oliviát és az egész kisérletezgetés lényegét érinti. Ez most elégé töltelékszagú rész volt.

Walter hatalmas mint mindig. :D Attól a békás kisérlettől szakadtam :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Fringe

Jó volt, de ettől függetlenül szerintem fókuszálhatna a sztori immár a fő szálhoz, már ami Oliviát és az egész kisérletezgetés lényegét érinti. Ez most elégé töltelékszagú rész volt.

Walter hatalmas mint mindig. :D Attól a békás kisérlettől szakadtam :D

Van új fringe vagy ez még az első rész?

Hozzászólás ideje:
Aszittem ő is ott ballag a járdán a ház tövében. :D
Arra a fazonra gondoltam. Biztos egy obszernek öltözött Frindzs rajongó az ipse. :D

fringe02x02.jpg

Hozzászólás ideje:

Egyébként nem rossz ez a Supernaturalos pali, már csak azért is érdemes lenne nézni :D Majd egyszer, ha nem lesz éppen szezon, vagyis valamelyik nyáron talán :D

Hozzászólás ideje:
Egyébként nem rossz ez a Supernaturalos pali, már csak azért is érdemes lenne nézni :D Majd egyszer, ha nem lesz éppen szezon, vagyis valamelyik nyáron talán :D
Jaj, ne is emlísd mostanában egyre többször félmeztelenek a srácok. A TCW ( nem az a TCW :o hanem a csatorna) vezetője egy nő és női sorozatot akar belőle csinálni :D
Hozzászólás ideje:

Defying Gravity

Atyagatya. Ezt nem hiszem el! Így befejezni a nyolcadik részt!!!! Most vissza kell fognom magam és megvárni amíg lesz magyar felírat a kilencedikhez is :D Ez most k*rva jó rész volt. De innentől még el is cseszhetik. De remélem nem. Remek kis sci-fi. :D

Hozzászólás ideje:
Jaj, ne is emlísd mostanában egyre többször félmeztelenek a srácok. A TCW ( nem az a TCW :D hanem a csatorna) vezetője egy nő és női sorozatot akar belőle csinálni :D

igen sajnos nekem is feltűnt...

én mielőtt elkezdtem volna a sorozatot, akkor gondoltam hogy ilyen az egész. szerencsére nem volt.

mindenesetre ezek a részek iszony dúrvák.

alig várom már a pénteket. Dean a jövőben, és Samben valszeg már ott van L! :D

Hozzászólás ideje:
alig várom már a pénteket.

Jó kis péntek lesz ez. Stargate Universe 1x01-02 és The Clone Wars 2x01-02. De kövezettek meg, ezúttal jobban várom az SGU-t, mert az a kedvenc sorozatom új fejezete lesz, és van miért aggódni (koncepcióváltáson történt...). A TCW-ről már tudom, milyen :D

Hozzászólás ideje:

Az Atlantis utolsó évadának ismerete jelent valamit az Universe létrejöttéhez?

Az AXN Sci-fi most fogja leadni ugyanis az utolsó évadot és majd letölteném.

Hozzászólás ideje:

Hááát... hangyányit, mivel az Atlantis utolsó része nagy hatással volt a Csillagkapu Parancsnokság működésére. Szóval - ha jól tudom - egy dolog lesz, ami befolyással van az SGU első részeire, és komoly spoiler az SGA utolsó részére (illetve, ha előbb látod az SGU első részét, mint az SGA 5x01-et, akkor arra nézve is spoiler lesz). Bár inkább azt mondhatnám, hogy az SGU első részeinek ismerete van hatással az SGA 5. évadára: lelő néhány poént.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.