Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Méghogy kenyeret és cirkuszt a népnek. Fenéket. :D

Szexre és vérre éheznek. :D

Rekorddal indított a Spartacus :)

Én is olvastam már. Én a köv rész nézettségére leszek kíváncsi. Meg a köv részre is. :D

Hozzászólás ideje:
Én is olvastam már. Én a köv rész nézettségére leszek kíváncsi. Meg a köv részre is. :)
Ha úgy veszük, akkor az első évadot simán kitölthetik a gladiátoriskola eseményei. A második évadban meg jöhet a gyepálás a római légiókkal szemben :D
Hozzászólás ideje:
Phobos hát kíváncsi leszek a mai SupNat részre. Bemutató alapján érdekes lesz... :lol:
F*szom ki van vele. Letöltöttem reggel egyet ami a 11-es volt. Majd sulimba egy másik, az meg sz*r volt, most csorogh lefelé a Proper 720p magamnak és a Repack tesómnak :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Oldie: tényleg jó?Csak őszintén. :lol:
Ó, már meg is dupléztam a megnézett epizódok számát :D

Amúgy érzem, nem fogják kapkodósra venni az első évadot. :D Gondolom elmegy arra, hogy bemutatnak mindenkit.

Hozzászólás ideje:
Ó, már meg is dupléztam a megnézett epizódok számát :lol:

Amúgy érzem, nem fogják kapkodósra venni az első évadot. :D Gondolom elmegy arra, hogy bemutatnak mindenkit.

Meggyőztél.

Hozzászólás ideje:
Jubiláltam a Losttal, megnéztem az első részét. :lol: Azt hiszem kap egy esélyt tőlem a folytatásra. :D

Lassan én is rárepülök, már itt ugrálnak a DVD-k előttem, csak még előtte szeretném letudni a House, az NCIS és a Castle aktuális évadjait.

Hozzászólás ideje:

Hát a mostani Frindzs se vette fel az elejtett fonalat. Helyette kaptunk egy újabb dolgot amit talán elővesznek még. Amúgy ez a rész is klassz.

Hozzászólás ideje:
Hát a mostani Frindzs se vette fel az elejtett fonalat. Helyette kaptunk egy újabb dolgot amit talán elővesznek még. Amúgy ez a rész is klassz.
Hááát, állítólag a Lost is valamikor a harmadik évad körül indult be :S
Hozzászólás ideje:
Hááát, állítólag a Lost is valamikor a harmadik évad körül indult be :S
Ott valahol. Az meg majd elválik hogy megéri-e a Frindzs a hat szezont. :lol:
Hozzászólás ideje:

Számomra a LOST az 1. évad 1. részével indult be és egy másodpercre sem állt le. Fanatikus vagyok? Meglehet... de ilyen (szerintem!!!) tökéletes sorozatot még nem láttam, talán csak a 24 ilyen még!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Jó az első évad is teljesen a Lostból, csak más. Ott még leginkább csak egy survivor és a karakterekre koncentrálnak(ami persze tök jó, mert baromira drámai "néhány" rész belőle), a későbbi évadoknál meg sztori-központú az egész. Csak az a kérdés hogy kinek melyik jön be jobban.. De azért is jó a harmadik évad, mert az átmenet a kettő között.

Amúgy mellékesen jegyzem meg, hogy kikerült a premier első pár perce. De nem éri már meg most megnézni pár nappal a premier előtt. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.