Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

BATTLESTAR GALACTICA. Így nagy betűkkel, hisz ez A sorozat. Az utolsó rész is megdöbbenettt, letaglózott, és tovébb erősítette az érzést, hogy ez a legjobb scifi sorozat. Már alig várom a folytatást! :oops:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Már én is várom, hogy lássam az első évad fináléját. Elkezdtük a lakás felújítását így az időm nagy részét az köti le, de talán holnap tudok rá időt szakítani.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ez a mostani Lost rész nem tetszett annyira, de egyre inkább azt hiszem, hogy ez a csávó "többiekes", annyira egymásnak akar ugrasztani mindenkit.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez a mostani Lost rész nem tetszett annyira, de egyre inkább azt hiszem, hogy ez a csávó "többiekes", annyira egymásnak akar ugrasztani mindenkit.

Érdekes rész volt... Sajnos sok az időhúzás, de azért nem volt rossz. Aki már látta a teljes második évadot, elárulhatná, hogy ez a faszi tényleg others? Szerintem egyértelműen az...

Hozzászólás ideje:
Aki már látta a teljes második évadot, elárulhatná, hogy ez a faszi tényleg others? Szerintem egyértelműen az...

!LOST SPOILER!

Ez a faszi tényleg others :oops: A második évad egyébként még külhonban is megy... most tartunk a 21-dik résznél, ha jól tudom.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
!LOST SPOILER!

Ez a faszi tényleg others :oops: A második évad egyébként még külhonban is megy... most tartunk a 21-dik résznél, ha jól tudom.

Köszi Bomarr! Azt áruld még el, hogy Jack-ék rájönnek arra, hogy valóban az?

Hozzászólás ideje:
És mit tesznek vele? :P

!LOST SPOILER!

Igy nem sok meglepetés lesz :oops: Majd kiakarják cserélni Walt-ra, de aztán lesz egy szökési kisérlete is... majd meglátod (az utolsó 21-dik részt, amit a múlt héten adtak le, még nem láttam)

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
Bomarr: Próbáld megnézni mi hamarabb, mert nagyon ÁLLAT rész lett ez is! :P

Donát.

Könyörgök haljon meg valaki a lostban, szeretem a drámázást... :P

Állítólag még valaki meg fog halni.

Ui.: Az akkoris kérdőjel a repcsinél... :oops:

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

Invasion rajongóknak rossz hír: Nem folytatják a sorozatot, az első évad után befejezték.

http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/...kie.htm#1556922

Ezen az oldalon lehet róla olvasni, úgy a közepe táján... görgessetek lefelé, aztán ráakadhattok.

Én örülök, hogy nem kezdtem neki, biztos szar érzés lenne most :)

Donát.

Hozzászólás ideje:

Igazából asszem csak az ABC hagyta abba a sorozatot, más csatorna folytathatja.

Hozzászólás ideje:

Egy részt láttam belőle, és az is sok volt... :)

Hozzászólás ideje:
Nem csodálom, hogy nem folytatják! Egy kalap izé volt az egész. Semmi izgalom.

Ez nem igaz.Mostanra már izgalmasabb lett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez nem igaz.Mostanra már izgalmasabb lett.

Lehet, nem tudom. De a címben szereplő rejtély, kb nem is létezik, hisz UFO-k kavarnak ezt mindenki tudja. Kicsit fárasztó már ez az egy kaptafára történő történethúzás. Semmi értelme. Persze aki szereti, azt is megértem. :para:

Hozzászólás ideje:

Na, sikerült megnéznem a BSG-t. Hát ez volt az első évad uccsó része? Nemrég azt írtam, hogy nem fogom letölteni a második évadot... nem így lesz. Két okból:

1. Ezzel a befejezéssel, és ezzel a színvonallal, amit ez a sorozat eddig művelt, laza-fasza mozdulattal felmászott a képzeletbeli ranglétrának a csúcsára, hol immár 3-an (vagy 4-en, ha az Atalntist külön vesszük a Stargate-től) csücsülnek. És, hogy Ody azt mondjam, a Stargate után a BSG következik a létrahegy csúcsán ücsörgők között, leszorította a Firefly-t, igaz, csak egyetlen hajszállal :para: Ez a rész olyan meglepetést okozott a végén, amit sose hittem volna. SPOILER ON Az, hogy a kedvenc szereplőmmel történt ez, az egy dolog, de hogy minden előkészítés, bevezetés nélkül. Ott lerít, hogy mielőtt Number 6 szétveri Starbuckot, megjönnek Heloék (mondjuk azt hittem, Helo fogja lelőni Number 6-ot). Azt is sejtettem, hogy a Csillagbázison Boomer belefut a tesóiba, szintén biztos volt. De hogy Boomer a vezérlőben, az eddigi küzködése után egyszerűen kétszer belelő Adamába, azt nem vártam. SPOILER OFF Erős befejezés volt, most már kell a 2. évad.

2. A második ok, amiért le kell töltenem a 2. évadot, az sajnos nagyon szomorú ok. A TV2 az alacsony nézettség miatt nem tervezi a BSG folytatását. Menjenek a radai rossebbe, és a hernyótalpas nénikéjükbe. Nézettségi adatok? A reklámok zéró mivolta az új nézők figyelmét nem hívták fel, a szar szinkron meg azokat riasztotta el, akik angolul már látták. Igen, gratulálok TV2, eddig csak az RTL-t tartottam szarnak, titeket csak rossznak. Szóval marad a net. Talán az AXN tervezett sci-fi csatornája majd leadja a 2. évadot rendesen, rendes szinkronnal. De mivel nekem nincs AXN-em, se türelmem addig várni, megyek szépen tölteni.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Én se tudtam, csak véletlenül láttam meg. A PRO7 helyére rakták, ahol a klónokat akartam nézni vasárnap, így nem sikerült.

A lényeg, hogy jó a Róma, de többet kellene látnom belőle.

A Prison Break-et nézi tőletek valaki? Bocs, nem volt időm elolvasni a korábbiakat.

Hozzászólás ideje:
Valami srác kiakarja menteni a testvérét, ezért elkövet egy bűnt, aztán odabent jól megszervezi a szökést... vagy valami ilyesmi :peace:

Egy ismerősömnek annyira bejön hogy minden héten leszedeti az új részt a testvérével. Aztán megvárja a feliratot és nézi! Egyfolytában erről a sorozatról áradozik nekem. :D Talán a pilot-ot megnézem. :D

Hozzászólás ideje:
Még csak nem is hallotam róla. :peace: Mi a story?

Kb ennyi:

Egy pali börtönbe kerül, és halálra ítélik.A volt barátnője ügyvédként akarja kimenteni a börtönből, hogy bizonyítékokat szerezzen.

Van egy testvére is.Ő kirabol egy bankot, hogy ő is bekerüljön a börtönbe hogy kiszabadíssa a bátyját, magáratetoválva a börtön tervrajzával.

Hozzászólás ideje:
Egy ismerősömnek annyira bejön hogy minden héten leszedeti az új részt a testvérével. Aztán megvárja a feliratot és nézi! Egyfolytában erről a sorozatról áradozik nekem. :D Talán a pilot-ot megnézem. :peace:

Hétfőn volt az első évad utolsó része. És persze úgy lett vége, hogy az ember alig várja a következő részt. A sorozat szerintem az egyik legigényesebb, és legizgalmasabb sztori, amit bemutattak a tévében. Nekem még a Rómát is übereli, bár azt tényleg nehéz volt. De az olvasottak szerint nem nagyon tudom kitárgyalni veletek a sztorit. A lost sem jön be nektek? Még két rész lesz a második évadból, és most gyorsulnak fel az események.

Hozzászólás ideje:
A lost sem jön be nektek? Még két rész lesz a második évadból, és most gyorsulnak fel az események.

Dehogynem, sok lost fan van az oldalon.Mint pl én.

:peace:

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

Már ajánlgattam az egyik kedvenc komédia sorozatomat: A Dadust.

Elfelejtettem szólni, de most elkezdte a Cool előlről. Minden hétköznap 19:00-kor.

Aki felhőtlen vidámságot akar húsz percre, ez a sorozat maximálisan kielégíti.

Sztori annyi, hogy egy Broadway producer, dadust keres, és véletlenül felvesz egykozmetikai cuccokkal házaló 30-as zsidó nőt.

Persze, mindig letagadja a korát, kilót smikje van, és 50centis feltupírozott haja, amit az inas rendszeresen kivikiz.

3 kölyökre kell vigyázni, és van még egy munkatársa Mr. Sheffield-nek. SziSzi akit mindenki utál, mert nagyon ellenszenves, főleg az inas, persze össze akar jönni a főnökkel, és marha féltékeny a dadusra, (de Spilák Klára a magyarhangja Shmi hangja is.).

Rendszeresen visszatérő zsidós viccek (nem antiszemita, hisz a szereplő igazából is zsidó), meg, hogy Fran a dadus vénlány marad, persze az anyja, meg mindenki a ház urával hozná össze(ami végül össze is jön, csak nem láthatjuk. Magyarországon csak az első 3 évad van meg, többit nem vették meg :rock: ).

Aranyos mindenkinek ajánlom.

Hozzászólás ideje:
Dehogynem, sok lost fan van az oldalon.Mint pl én.

:rock:

!LOST SPOILER!

Basszus, te hogy élted meg, amikor végre előkerült Michael, és szemrebbenés nélkül agyonlőtte Ana-Lucia-t, meg a Libby-t? Mondom, ilyen nincs. A ma esti részben kiderül, mi történt vele, amíg távol volt. Nekem egyébként Sawyer a kedvencem, bár ez az újítás, hogy visszatér a köcsög-bunkó énjéhez, nekem nem jött be. Állítólag felbukkan a jövő heti záró epizódban Desmond, akiről nekem csak az jut eszembe, hogy amikor elfutott, vajon hová mehetett?

Szerkesztve: - Bomarr

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.