Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. (szerkesztve) BATTLESTAR GALACTICA. Így nagy betűkkel, hisz ez A sorozat. Az utolsó rész is megdöbbenettt, letaglózott, és tovébb erősítette az érzést, hogy ez a legjobb scifi sorozat. Már alig várom a folytatást! Szerkesztve: 2006. Május 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. (szerkesztve) Már én is várom, hogy lássam az első évad fináléját. Elkezdtük a lakás felújítását így az időm nagy részét az köti le, de talán holnap tudok rá időt szakítani. Szerkesztve: 2006. Május 14. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ez a mostani Lost rész nem tetszett annyira, de egyre inkább azt hiszem, hogy ez a csávó "többiekes", annyira egymásnak akar ugrasztani mindenkit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ez a mostani Lost rész nem tetszett annyira, de egyre inkább azt hiszem, hogy ez a csávó "többiekes", annyira egymásnak akar ugrasztani mindenkit. Érdekes rész volt... Sajnos sok az időhúzás, de azért nem volt rossz. Aki már látta a teljes második évadot, elárulhatná, hogy ez a faszi tényleg others? Szerintem egyértelműen az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Aki már látta a teljes második évadot, elárulhatná, hogy ez a faszi tényleg others? Szerintem egyértelműen az... !LOST SPOILER! Ez a faszi tényleg others A második évad egyébként még külhonban is megy... most tartunk a 21-dik résznél, ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. !LOST SPOILER! Ez a faszi tényleg others A második évad egyébként még külhonban is megy... most tartunk a 21-dik résznél, ha jól tudom. Köszi Bomarr! Azt áruld még el, hogy Jack-ék rájönnek arra, hogy valóban az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Köszi Bomarr! Azt áruld még el, hogy Jack-ék rájönnek arra, hogy valóban az? !LOST SPOILER! Jack-ék rájönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. !LOST SPOILER! Jack-ék rájönnek És mit tesznek vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) És mit tesznek vele? !LOST SPOILER! Igy nem sok meglepetés lesz Majd kiakarják cserélni Walt-ra, de aztán lesz egy szökési kisérlete is... majd meglátod (az utolsó 21-dik részt, amit a múlt héten adtak le, még nem láttam) Szerkesztve: 2006. Május 15. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Bomarr: Próbáld megnézni mi hamarabb, mert nagyon ÁLLAT rész lett ez is! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) Bomarr: Próbáld megnézni mi hamarabb, mert nagyon ÁLLAT rész lett ez is! Donát. Könyörgök haljon meg valaki a lostban, szeretem a drámázást... Állítólag még valaki meg fog halni. Ui.: Az akkoris kérdőjel a repcsinél... Szerkesztve: 2006. Május 15. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Invasion rajongóknak rossz hír: Nem folytatják a sorozatot, az első évad után befejezték. http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/...kie.htm#1556922 Ezen az oldalon lehet róla olvasni, úgy a közepe táján... görgessetek lefelé, aztán ráakadhattok. Én örülök, hogy nem kezdtem neki, biztos szar érzés lenne most Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Igazából asszem csak az ABC hagyta abba a sorozatot, más csatorna folytathatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Nem csodálom, hogy nem folytatják! Egy kalap izé volt az egész. Semmi izgalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Egy részt láttam belőle, és az is sok volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Igazából asszem csak az ABC hagyta abba a sorozatot, más csatorna folytathatja. Jah, lehet, én csak addig olvastam, hogy a magyar lap szerint egy évadot élt meg. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Bomarr: Próbáld megnézni mi hamarabb, mert nagyon ÁLLAT rész lett ez is! Már csurog lefelé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nem csodálom, hogy nem folytatják! Egy kalap izé volt az egész. Semmi izgalom. Ez nem igaz.Mostanra már izgalmasabb lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ez nem igaz.Mostanra már izgalmasabb lett. Lehet, nem tudom. De a címben szereplő rejtély, kb nem is létezik, hisz UFO-k kavarnak ezt mindenki tudja. Kicsit fárasztó már ez az egy kaptafára történő történethúzás. Semmi értelme. Persze aki szereti, azt is megértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) Na, sikerült megnéznem a BSG-t. Hát ez volt az első évad uccsó része? Nemrég azt írtam, hogy nem fogom letölteni a második évadot... nem így lesz. Két okból: 1. Ezzel a befejezéssel, és ezzel a színvonallal, amit ez a sorozat eddig művelt, laza-fasza mozdulattal felmászott a képzeletbeli ranglétrának a csúcsára, hol immár 3-an (vagy 4-en, ha az Atalntist külön vesszük a Stargate-től) csücsülnek. És, hogy Ody azt mondjam, a Stargate után a BSG következik a létrahegy csúcsán ücsörgők között, leszorította a Firefly-t, igaz, csak egyetlen hajszállal Ez a rész olyan meglepetést okozott a végén, amit sose hittem volna. SPOILER ON Az, hogy a kedvenc szereplőmmel történt ez, az egy dolog, de hogy minden előkészítés, bevezetés nélkül. Ott lerít, hogy mielőtt Number 6 szétveri Starbuckot, megjönnek Heloék (mondjuk azt hittem, Helo fogja lelőni Number 6-ot). Azt is sejtettem, hogy a Csillagbázison Boomer belefut a tesóiba, szintén biztos volt. De hogy Boomer a vezérlőben, az eddigi küzködése után egyszerűen kétszer belelő Adamába, azt nem vártam. SPOILER OFF Erős befejezés volt, most már kell a 2. évad. 2. A második ok, amiért le kell töltenem a 2. évadot, az sajnos nagyon szomorú ok. A TV2 az alacsony nézettség miatt nem tervezi a BSG folytatását. Menjenek a radai rossebbe, és a hernyótalpas nénikéjükbe. Nézettségi adatok? A reklámok zéró mivolta az új nézők figyelmét nem hívták fel, a szar szinkron meg azokat riasztotta el, akik angolul már látták. Igen, gratulálok TV2, eddig csak az RTL-t tartottam szarnak, titeket csak rossznak. Szóval marad a net. Talán az AXN tervezett sci-fi csatornája majd leadja a 2. évadot rendesen, rendes szinkronnal. De mivel nekem nincs AXN-em, se türelmem addig várni, megyek szépen tölteni. Szerkesztve: 2006. Május 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Röhejes, hogy nem folytatják! Mekkora nézettség kell ezeknek? Nálam messze a legjobb sorozat ami mostanában fut. Én is töltögetni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kokenypeter Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én se tudtam, csak véletlenül láttam meg. A PRO7 helyére rakták, ahol a klónokat akartam nézni vasárnap, így nem sikerült. A lényeg, hogy jó a Róma, de többet kellene látnom belőle. A Prison Break-et nézi tőletek valaki? Bocs, nem volt időm elolvasni a korábbiakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A Prison Break-et nézi tőletek valaki? Bocs, nem volt időm elolvasni a korábbiakat. Még csak nem is hallotam róla. Mi a story? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Valami srác kiakarja menteni a testvérét, ezért elkövet egy bűnt, aztán odabent jól megszervezi a szökést... vagy valami ilyesmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Valami srác kiakarja menteni a testvérét, ezért elkövet egy bűnt, aztán odabent jól megszervezi a szökést... vagy valami ilyesmi Egy ismerősömnek annyira bejön hogy minden héten leszedeti az új részt a testvérével. Aztán megvárja a feliratot és nézi! Egyfolytában erről a sorozatról áradozik nekem. Talán a pilot-ot megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Még csak nem is hallotam róla. Mi a story? Kb ennyi: Egy pali börtönbe kerül, és halálra ítélik.A volt barátnője ügyvédként akarja kimenteni a börtönből, hogy bizonyítékokat szerezzen. Van egy testvére is.Ő kirabol egy bankot, hogy ő is bekerüljön a börtönbe hogy kiszabadíssa a bátyját, magáratetoválva a börtön tervrajzával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kokenypeter Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Egy ismerősömnek annyira bejön hogy minden héten leszedeti az új részt a testvérével. Aztán megvárja a feliratot és nézi! Egyfolytában erről a sorozatról áradozik nekem. Talán a pilot-ot megnézem. Hétfőn volt az első évad utolsó része. És persze úgy lett vége, hogy az ember alig várja a következő részt. A sorozat szerintem az egyik legigényesebb, és legizgalmasabb sztori, amit bemutattak a tévében. Nekem még a Rómát is übereli, bár azt tényleg nehéz volt. De az olvasottak szerint nem nagyon tudom kitárgyalni veletek a sztorit. A lost sem jön be nektek? Még két rész lesz a második évadból, és most gyorsulnak fel az események. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. (szerkesztve) A lost sem jön be nektek? Még két rész lesz a második évadból, és most gyorsulnak fel az események. Dehogynem, sok lost fan van az oldalon.Mint pl én. Szerkesztve: 2006. Május 17. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Már ajánlgattam az egyik kedvenc komédia sorozatomat: A Dadust. Elfelejtettem szólni, de most elkezdte a Cool előlről. Minden hétköznap 19:00-kor. Aki felhőtlen vidámságot akar húsz percre, ez a sorozat maximálisan kielégíti. Sztori annyi, hogy egy Broadway producer, dadust keres, és véletlenül felvesz egykozmetikai cuccokkal házaló 30-as zsidó nőt. Persze, mindig letagadja a korát, kilót smikje van, és 50centis feltupírozott haja, amit az inas rendszeresen kivikiz. 3 kölyökre kell vigyázni, és van még egy munkatársa Mr. Sheffield-nek. SziSzi akit mindenki utál, mert nagyon ellenszenves, főleg az inas, persze össze akar jönni a főnökkel, és marha féltékeny a dadusra, (de Spilák Klára a magyarhangja Shmi hangja is.). Rendszeresen visszatérő zsidós viccek (nem antiszemita, hisz a szereplő igazából is zsidó), meg, hogy Fran a dadus vénlány marad, persze az anyja, meg mindenki a ház urával hozná össze(ami végül össze is jön, csak nem láthatjuk. Magyarországon csak az első 3 évad van meg, többit nem vették meg ). Aranyos mindenkinek ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kokenypeter Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. (szerkesztve) Dehogynem, sok lost fan van az oldalon.Mint pl én. !LOST SPOILER! Basszus, te hogy élted meg, amikor végre előkerült Michael, és szemrebbenés nélkül agyonlőtte Ana-Lucia-t, meg a Libby-t? Mondom, ilyen nincs. A ma esti részben kiderül, mi történt vele, amíg távol volt. Nekem egyébként Sawyer a kedvencem, bár ez az újítás, hogy visszatér a köcsög-bunkó énjéhez, nekem nem jött be. Állítólag felbukkan a jövő heti záró epizódban Desmond, akiről nekem csak az jut eszembe, hogy amikor elfutott, vajon hová mehetett? Szerkesztve: 2006. Május 17. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.