Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ha jól látom, a kövi rész előzeteséből akkor gyűn

Spoiler:

Olivianatív is? :D

Nagyon úgy néz ki. Frankó lenne ha a két csajszi összecsapna. :D

Hozzászólás ideje:

Szuper volt a Flash Forward megint :D Mondjuk ezt a Végső állomás dolgot nem kéne erőltetniük, remélem ennyi volt és nem több. De talán pont emiatt fog Noh ügynök életben maradni végül, mert az FBI-os csóka halála miatt így fog helyreállni az egyensúly. :D

Hozzászólás ideje:

Breaking Bad, első évad után:

Na letudtam belőle az első évadot, plusz két részt a másodikból. Hát igen, nem semmi sorozat. Olyan atmoszférája van hogy azt tanítani kellene, nagyon jók a képbeállítások. Igazi drámázós sorozat, van hogy részeken keresztül csak a karakterfejlődéssel foglalkoznak, szóval aki a defibrillátoros sorozatokhoz van szokva az inkább hagyja ezt ki. :D

Első látásra hasonló a sztorija mint a Weedsnek:

Egy középkorú családapa aki végiggürizte az életét rájön hogy tüdőrákja van, és csak maximum pár éve lehet hátra. Hát mit tudna tenni? Elkezd drogot főzni! Mivel zseniális kémikus a pali (bár amilyen ambíciói vannak a Nobel-díjas kémikusból már csak középiskolai tanárrá süllyedt) előállítja a lehető legjobb minőségű anyagot. Nagyvonalakban erről szól a történet.

A legjobb az egészben a főszereplő, aki azt hiszem Emmy díjat is kapott a szerepért. Néztem is hogy miért ilyen ismerős, aztán látom az imdb-n hogy a Már megint Malcolmban ő alakította a fatert(amiben kb. ő volt az egyetlen pozitívum), rá se ismertem. De olyan jól alakít, hogy már-már Michael C. Hall magasságokba emelkedik.

Kudar csak ajánlani tudom, szerintem megéri elkezdeni nézni.

Hozzászólás ideje:
Kudar csak ajánlani tudom, szerintem megéri elkezdeni nézni.

Sejtettem hogy ez lesz. :D Köszi Obi, be van tervezve. :D

Hozzászólás ideje:

azért durva hogy mennyivel előrébb tartanak. Már én is olvasta de akkor is. 4 hétre előre vannak. Persze ez az alámondásos szinkron iszonyú. :)

Hozzászólás ideje:

Igen, én raktam ki még 7-én :)

Lost évadzárója 2,5 órás lesz. Kár, hogy a SupNatnak nem ilyen évadzárója lesz, kíváncsi vagyok a kb. 40 perc alatt hogy zátják le az Apokalipszis szálat.

Hozzászólás ideje:
Lost évadzárója 2,5 órás lesz. Kár, hogy a SupNatnak nem ilyen évadzárója lesz, kíváncsi vagyok a kb. 40 perc alatt hogy zátják le az Apokalipszis szálat.

A LOST reklámokkal együtt lesz 2 és fél órás, szóval nettó kb. 2 óra, de így sem lesz semmi. :D

A SupNat-nál kicsit más a helyzet... jóval kevesebb "rejtély" van benne, lényegében csak "tuggyukkit" kell visszaküldeni "oda", hogy spoilermentesen fogalmazzak, és nem sorozatzáró lesz, csak évadzáró. :)

Hozzászólás ideje:
nem sorozatzáró lesz, csak évadzáró. :D
Seth_Greven írta, hogy 2 óra helyett 2,5 lesz a Lost, szóval neki panaszkodj :)

Lostnak meg vége lesz? :D nem is tudtam, pedig környezetemben elég sok ember Lost függő.

Hozzászólás ideje:

Lostnak meg vége lesz? :D nem is tudtam, pedig környezetemben elég sok ember Lost függő.

Főleg itt, és marhára örülök, hogy ilyen hosszú lesz de még a 2 órásnak is bőven örülnék mert abban rengeteg minden ki tudna még derülni. :D

Amúgy a Supnat meg mindig megoldja hogy besűrítse 40 perce a legmozgalmasabb dolgokat is. Az előző részben is sikerült azt hiszem, pedig azért 3 része is volt. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem most kevered a fordítókat, mert a LOST-é chetory és BlaiSeCT... vagy Seth is LOST-fan? :D

Amúgy most ínséges idők jönnek sorozatok terén, szünetel a TCW, a SupNat, a LOST véget ér...

Legalább tudom folytatni a 24-et és elkezdeni a Spartacust. Egyelőre ezek vannak terve véve, de a LOST újranézés is be fog következni, úgyhogy nem panaszkodom. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem most kevered a fordítókat, mert a LOST-é chetory és BlaiSeCT... vagy Seth is LOST-fan? :D

Amúgy most ínséges idők jönnek sorozatok terén, szünetel a TCW, a SupNat, a LOST véget ér...

Legalább tudom folytatni a 24-et és elkezdeni a Spartacust. Egyelőre ezek vannak terve véve, de a LOST újranézés is be fog következni, úgyhogy nem panaszkodom. :)

Sajna egy hónapon belül a 24nek is vége véglegesen... :D

Pedig mostanra megint milyen iszonyú ütős lett!

Hozzászólás ideje:
Szerintem most kevered a fordítókat, mert a LOST-é chetory és BlaiSeCT... vagy Seth is LOST-fan? :)
Nem keverem, Seth is baromi nagy LOST rajongó, mint ahogy LaLee (Heroes, V) is hatalmas Supernatural rajongó :D
Hozzászólás ideje:
Sajna egy hónapon belül a 24nek is vége véglegesen... :)

Pedig mostanra megint milyen iszonyú ütős lett!

Még csak az 1. évadot végeztem ki, de a SupNat és a LOST végeztével, ráérő időmben biztos ledarálom a hátralévőket is. Amúgy alapjáraton remek sorozat a 24, csak van egy hibája: egyszer nézős. Legalábbis a Ninás dolog tuti csak akkor üt, ha még nem láttad előtte.

Hozzászólás ideje:

Megpróbálom én is befejezni a Lost-ot 23.-áig. Most tartok a 4. évad 9. részénél. De naponta nézek minimum 4 részt.Közben rájöttem, hogy olyan ütemben haladok vele(ezért nem is írtam semmit), hogy majd ha utolérlek titeket akkor írok egy hosszabb véleményt. Sawyer a király. Ammenyire utáltam az elején annyira kedvelem most. Hatalmas dumái vannak. "Még nem végeztünk ZZ-top". :) Ben papát meg remélem leviszik a partra egy shoti társaságában. Nagyon egy aljas patkány karaktere van. Egy biztos. A Spartát már megverte nálam, pedig sz is iszonyú jó volt.

Hozzászólás ideje:
A Spartát már megverte nálam, pedig sz is iszonyú jó volt.

Hát teljesen más a 2 sorozat, de mondjuk én is jobban kedvelem a Lostot. Azon lehet agyalni, míg a Sparta meg csak egyszerűen überkirály. :)

Amúgy Sawyert én is nagyon bírom, de most a 6. évadban nálam annyira nem bejövős karakter. Viszont én Bent mindig imádtam. Ha velem cseszelődött volt nyílván kinyírtam volna már az elején, de nélküle szárazabb lenne a sorozat. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.