Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Srácok, azért ilyen füst meg köd izéket ne nagyon írjatok, mert momentán én még nem tudom, mi az. Vagyis most már sajnos "hallottam" róla. Meg a neveket is jobb lenne így nyilvánosan mellőzni. Lassan nem merek beleolvasni ebbe a topikba :)

Semmi, javítva.

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
És talán hétvégére kapom meg, de még nem lesz időm nézni, előbb házidolgozatot kell írjak. :)

Én is csak lassan tudok haladni, mert meló meg otthon meló meg ilyenek. Pár hónapba biztos beletelik, mire a végére érek.

Hozzászólás ideje:

A kanadaiak is tudnak ötleteket nyúlni. Sőt, tulajdonképp sorozat alapszitukat.

Ezt a videót látva, eszembe jutott egy másik sorozat, amiben véletlenül pont ilyen elemek szerepeltek. Ráadásul nem rég ért véget. Aki tudja a helyes a megfejtést, a nap végig küldje el a válaszát. :)

Csak azoknak, akik már láttak a LOST hatodik évadjának Sundown című epizódját. :)

Spoiler:

Unatkoztam órán... :D És mielőtt megkérdeznétek igen, szándékosan ilyen maszatos a kép, az ujjammal kicsit szétmaszatoltam a grafitot, hogy valamivel füstszerűbb legyen, bár a végeredmény nem lett valami jó, és a szkennelés során is sokkal világosabb lett a füst szörny. :D Elég gagyi lett, de gondoltam a poén kedvéért megmutatom. :D

smokeattack.png

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:

Spartacus: Vér és Homok

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. :) Ott, hogy elsőre piszkosul szokatlan a szinkron, vagy, hogy a végére már piszkosul megszoktam és nagy általánosságban tetszik. :yeah: Tény, hogy egy szinkron nem akkor jó, ha a hangtónus az eredetivel megegyező, hanem, hogy el tudja hitetni az emberrel, hogy ez is tökéletesen illik hozzá. Látszik, hogy a HBO a minőségre dolgozik és profi szinkronszínészeket használ, bááár a bizonytalanság mint minden új film kezdeti munkálatainál azért érződik. :yeah: Biztosra veszem, hogy egy-két rész alatt azért még gördülékenyebben fog hangzani az egész. Szóval voltak azért részemről szemöldökráncolások, de alapjaiban tetszetős a szinkron, bár még Crixust ugye nem lehetett hallani, akinél azért nem mindegy a megszólalás. :yeah: Batiatus is valami hasonló karakter, de Cseke Péter szerintem a maga módján ügyesen megoldotta, még ha a hangja egy csöppet sem hasonlít John Hannahéra. Aki igazán bejött az Ilithya volt. Ugyan nekem az eredeti, nyafogós nyávogása is bejött, de ez a számító hanghordozás is jól áll neki. :yeah:

Egy szó mint száz, elsőre bejött a szinkronmunka ( plusz pont jár azért, hogy a HBO sz*rik az ORTT-re és bezony a káromkodások megmaradtak :D ) , de némi javulást még elvárok. :yeah:

No és persze vehetem elő megint az oxigénpalackokat :D

Hozzászólás ideje:
Cseke Péter szerintem a maga módján ügyesen megoldotta, még ha a hangja egy csöppet sem hasonlít John Hannahéra
Ennek az olvastán esett le hogy a múltkori lista nem tippelgetés eredményeképpen került be ide. :yeah:
Hozzászólás ideje:

Blu-Ray (mert én azt akarom megvenni) meg pláne sok (60ezer körül van) ... de nem érdekel! Amennyire fanatikus vagyok kiböjtölöm. Nekem a LOST minden pénzt megér.... még akkor is ha csóró vagyok (mert az vagyok) :)

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, de az már nem rajongósság kérdése hogy az megvegye akinek már megvannak az eddig kiadott dvd-k, csak a bóvlik miatt. Én tuti kihagyom, bocs de aki nem milliomos annak hülyeség lenne erre újabb ilyen 40-50 ezret kiadni rá. Ugyanazokért a részekért.

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, Obi, nekem eredetiben csak az 1-2. évad van meg... és lehet, hogy ezek bóvlik, mégis, sokat hozzátesznek a hangulathoz (szerintem), ha egy ilyen pakkból bújnak elő a DVD-k. :)

Bár nem hiszem, hogy megveszem, mert nem lesz rá elég pénzem.

Nekem sincs meg a teljes sorozat eredetiben... direkt egy ilyen gyűjtői változatra vártam. A 3. és 4. évadok, amik eredetiben (DVD) van meg el lesznek ajándékozva (már tudom is, hogy kinek) de azt állítani, hogy milliomosnak kell lennie valakienk ahhoz, hogy ezt megvegye... nos IGEN erős csúsztatás.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

A kérdés, hogy nálunk lesz-e ilyen szett, vagy "csak" meg lehet rendelni kintről. Szinkron nem kéne, de a felirat azért jó lenne. Ha nagyon tetszik, összeraknék valahogy ennyit, főleg, hogy a simát mindenképp megvettem volna, de így egyben még jobb lenne. :) Az tényleg jó - nekem legalábbis - hogy eddig egy darbja sincs meg a sorinak. Feleslegesen nem szeretek vásárolni.

Hozzászólás ideje:

A korábbi borítókhoz képest a hatodik évadé egy kicsit gyengébb. Így első ránézésre. Mert csak gondoljunk bele, hogy a harmadik, negyedik és ötödik évadé milyen brutálisan néz ki. Bár... Ha jobban megnézem... A színhasználatában megmutatkozik az, amiről tulajdonképpen a hatodik évad szólt...

Spoiler:

...A fény és a sötétség közötti ellentét.

De ettől függetlenül lehetett volna egy kicsivel jobban kidolgozva. :)

Hozzászólás ideje:

Én most csak arról beszélek hogy az minek venné meg akinek már megvannak az eddigi évadok dvd-n(én azt hittem hogy Riddick már bezsákolta őket). És egy olyan aki már költött majdnem 40 ezret a dvdkre, és megvenné ugyanennyiért újra a szép csomagolás miatt, hát el lehet eresztve az biztos.. minden túlzás nélkül.

Mellesleg szerintem eléggé stílustalan ez a kiadás, mint ha az Ifjú Indiana Jones kalandjai dvd kiadását látnám. De egy bőrkötésű digipack oda-és vissza vágna, vagy ha műanyag helyett valami fa anyagja lenne. Persze ez már ízlés kérdése.

Obi, így már egyetértünk. Bár mióta lehetőségem van Blu-Ray lejátszásra, azóta Blu-Raybe kellenek a cuccok. Ez szerintem se nem felvágás se nem nagyravágyás... egész egyszerűen a LOST operatőrei olyan zseniális munkát hoztak össze, hogy a dzsungeles jelenetek FULL HD-ben (de még 720p-ben is!) több, mint lenyűgözőek.... és amit egy nagy felbontású tv-n (plazma, LCD, LED, stb...) a DVD változat nem ad vissza.

Egyébként lehet velem van a baj, de anno mikor a díszdobozos The Ultimate Matrix Collection megjelent DVD-n 15ezer forintért (hiába volt meg korábban eredetiben mind a 3 rész rohantam megvenni a gyűjtői változatot) és a korábbi DVD-ket meg karácsonykor odaajándékoztam az unokatestvéremnek.

Ha a Star Wars SAGA megjelenik gyűjtői Blu-Ray kiadásban ugyan így fogok tenni (bár az SW-ből csak az Episode III van meg original DVD változatban).

(Egyébként tök messze vagyok a milliomostól.... de még a jómódútól is. Csak nem iszom, nem dohányzom és nem járok szórakozni... vagyis az ilyen jellegű költségeim egyenlőek a nullával)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
Spartacus rajongás ide vagy oda, én bizony Katere tettem le a voksomat :D
Én csakazértis Mirára. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.